14

анализатор

преди 6 месеца

Проклети да са всички онези българки -християнки,които вместо да се омъжат за българи-християни,са се омъжили за араби,и раждат мюсюлманчета.Проклети да са!

13

Истина

преди 6 месеца

Какво търсят българи в Газа? правят оръжия за терористите, разпространяват лъжливата им пропаганда на протести, съучастват в копаене на незаконни тунели за отвличане и убийства на невинни евреи или за милионите подкупи които престъпната организация Палестинска власт, съюз на много терор. групи получава от ООН и ЕС за престъпленията си срещу човечеството правосъдието мира и 1! Бог и Неговия свят народ Израел? Или за обмен с ислямските терористи инфилтрирани в ЕС? Под Божия гняв са всички злодеи!

12

Кольо

преди 6 месеца

Колко българи убиха комунистите прости,взривявайки най-голямата Българска църква.Колко болници,училища,църкви и мечти разрушават и сега,в една друга държава.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Настанете те ги безплатно в еврейския хотел Кубан в Слънчев бряг.

10

Истински българин

преди 6 месеца

Има ли поне един от тях с българско име?

9

36 български

преди 6 месеца

граждани или само жени с деца женени за палестинци подобно на тея дето преди месеци ги евакуираха от судан

8

Анонимен

преди 6 месеца

сега на летището да кажат аз съм българче. ама по-скоро ще са научили само алах акбар и бомба в газа тия 'български граждани'.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Това са от плодовите българи, да идват и да раждат в България имаме нужда от нова свежа кръв.

6

Анонимен

преди 6 месеца

До 6Заловени от Хамас евреи с наши паспорти.///Ти болен ли си, надрусан ли си, пиян ли си или и трите?Нито един не е с еврейско име, за съжаление не е и с българско.

5

Героям слава!

преди 6 месеца

Гледайте как Украйна напредва на фронта в украинските телеграм канали: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Rus_criminal; voin_dv; ФРОНТОВИК

4

Анонимен

преди 6 месеца

малко са ни талибаните на лъвов мост, не можем да си опазим границите, а сега и от газа да внасяме джихадисти. браво, нямам думи.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на редакцията! Много точно казано- български граждани, не българи. Убеден съм, че не са етнически българи. Заловени от Хамас евреи с наши паспорти. Да си седят там в мадърленд. Тук у нас е беднотия.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Да не са русофили дето работят за хамас?

1

Public enemies

преди 6 месеца

Тея българи да не са от американските евреи.