92

Анонимен

преди 7 месеца

Това е само твърдение на ПП-ковците. Това не важи за по- голяма част от българите. Защо заради шепа хора трябва да плащаме милиони при всеки избор с мадурки???

91

Посолството :

преди 7 месеца

"Шорош Денк0ФФ е любимият на пудел! Раздава се на макс - скача,джавка,претъркулва се,прави се на заспал,ляга по гръб,сяда при команда,дава лапичка, върти опашчица ентусиазирано 24/7 само за едно почесване зад ушичките и за шепа гранулина храна... Евтиничък ни излезе,по-евтин от афганската хрътка ГарGамел! Колко е хубаво да имаш домашни любимци,докато унищожаваш колонията,някак по забавно е :) :) :) "

90

toti

преди 7 месеца

Каква вина имат тука ПП и ДБ...цялата истина ЛЯСНА и е необходимо ИЗБОРИТЕ ДА СЕ КАСИРАТ и проведат наново ,защото НИЕ НЕ СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА !!!...Такова чудо не е имало НИКОГА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ и е СРАМ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА..ТОВА Е САБОТАЖ !!! Много политици сега вижте как са се згушили кАТО МИШОЦИ и несмеят да се подадат нуса ,защото ГИ Е СРАМ !!!

89

Парапета е невидим

преди 7 месеца

Тия ПП имат ли нещо дето им е както трябва ? Единия беше министър без да има право другия няма адресна регистрация в Бг. и неможа да гласува , тоя му се привиждат врагове на всякъде щото им изкарват кирливите ризи. Иначе ако ги питаш те били белите,убавите, умните и жертвите искат пара и власт оти им се полагало по небесни начала оти били светци...

88

Бахамата

преди 7 месеца

ПП създават скандали техни хора правят престъпленията после извъртат нещатата и се изкарват жертви. Предсетаделката в с. Малорад е от ПП, зам министър на ПП сннима кодовете. После те жертви оправдават се с "детска грешка,активно мероприятие" искат оставки защото ДАНС първо не е обсъдил с Денков дали да подават сигнал !? Аре стига от 2 години се упражнявахте на управляващи баталясахте държавата.

87

Анонимен

преди 7 месеца

Кешкода го оправиха, а тези които ги регистрираха по около стотина човека на един адрес кога ще ги махнат, или те с бюлетините си свършиха вече работата??

86

Анонимен

преди 7 месеца

Добре Ами този заради който стана цялата дандания няма ли да му поискаш оставката? При положение, че той няма работа да бърника в машината и да снима? Не сте ли много нагли и безпардонни, че някой си е свършил работата и е докладвал случилото се и ви е изпратил доклада? И някой, който си е нарушил правомощията?

85

Angelov, Valve Corp

преди 7 месеца

Съгласно писания и написания закон МВР сте илиии олигофреееени или половината сте ОПГ - организирана престъпна група!

84

Angelov, Valve Corp

преди 7 месеца

Съгласно писания и написания закон МВР сте илиии *** или половината сте ОПГ - организирана престъпна група!

83

Angelov, Valve Corp

преди 7 месеца

Абе колеги няква долнаааа *** се е лепнала за мене и читавите колеги и скача по гърба ни с няква злоба и мародерство дето чак сега ще му блъскат главатааа в някоя маса да разбере на коя планета е!Денков повтарям след мен и го пиши 1300 пъти за наказание:"Държавата се управлява според закона и принципа на трите власти по Серапис, а не по кой какво казал и доносничал, колко пари има, какво лоби има или по писаници написани преди 1500 години с цел тотален контрол над Римската империя. "

82

мдааа...мухльо...

преди 7 месеца

На крива ракета и Космоса и пречи /не само ДАНС и ЦИК/ !!!

81

ДАНС към Денков

преди 7 месеца

Альоууу...МАРИОНЕТКАТА...Чакай от умрел писмо....

80

Angelov, Valve Corp

преди 7 месеца

И ми обяснете сега защо от важните неща с които се занимавам в момента и стажантската си програма с изследване и развитие трябва да се занимавам с накво нищожество дето само спами клевети и еднакъв фрактал по мене с правописни грешки!

79

Angelov, Valve Corp

преди 7 месеца

Aйде сега пишете с големи букви:ФРАКТАЛЪТ СЪЗДАВА ЕДНАКВОСТ, КЛЪСТЪРЪТ СЪЗДАВА РАЗЛИЧИЕ.И престанете да спасите тоя фрактал на 80 светлинни години. И тая мода с тия АI е чист фрактал - използва фрактал, флъди фрактал, значи е фрактал!В природни условия фракгалът съществува 3 до 5 секунди. Чудите ли се защо?

78

Angelov. Valve Corp

преди 7 месеца

A минаааа ли ти през главата ти простаааа, простата идея, че може да нямам нищо общо с твоя проблем, нямам участие в него, не съм бил там, където си мислиш, че съм бил, оставил съм нещо по работа и съм си тръгнал веднага..... МИНА ЛИ ТИ ТАЯ *** МИСЪЛ ПРИЗ ГЛАВАТА....ДОНОСНИЧЕСКАААА СГАААННН А имаш ли си на идея твоите глупости какви щети има от тях и че аз изобщо се занимавам с коренно различни неща в момента.....

77

костенурка соросоид

преди 7 месеца

Изобщо костенурката е древна и мъдра , направо си е академична , много ги разбира нещата и по всяка тема има съгласувано където трябва становище . Буци ни руинира с кражби и престъпност , тоя ще ни досрути с продажност .

76

Сатир

преди 7 месеца

Някой определи академика като Мушморок. Хареса ми.

75

Смях в залата

преди 7 месеца

Ротацията отива да стане с Нинова!!

74

Анонимен

преди 7 месеца

Българи! Не забравяйте, че ние Българите сме Държавотворния народ, а не ПраБългарите!Нас Българите не са ни правили ПраБългари, понеже такива думи като пра си ги използуваме за прабаби, прадядовци. Те Московците като идват по нашите земи, виждат, че децата си имат по селата, майки, бащи, дядо, баба. прабаба, прадядо, прапрадедо и прапрабаби и понеже Московците си нямат такива праМосковци за да ни вземат Историята, ни измислят напридошли ПраБългари!

73

Анонимен

преди 7 месеца

Не е добре академик да лъже като ромка на женския пазар.ВАС реши че ЦИК не са нарушили закона,а този твърди обратното.