22

@ к.20

преди 6 месеца

Машините за избори нищо не крадат - те са хардуер (Кокорчо, нали ЕИМ са само принтери, така са те учили в Canada). Софтуерът го задават учени хора, програмисти. Накрая минава зам.министърът на МЕУ и записва изходните кодове на ЕИМ, та да си играят с тях децата в къщи. После обаче минава служител на ДАНС и работата става дебела - зам.министърът обяснява устно какво е правил и после пише на хартиен носител, а шефът на ДАНС обяснява на Председателския съвет в НС кавво е вършил инДЖИнерът...

21

Така

преди 6 месеца

Да не стане ПАК като предния петък?

20

Така

преди 6 месеца

Тези машини на Смартматик са КРАЛИ избори в 100 страни по света!! 100 страни, за какво си говорим въобще? Незабавен арест на Кирил Петков, Асен Василев и тъпунгера Денков.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Да ида да снимам освен....

18

Анонимен

преди 6 месеца

До 22, ти искаш и на женка си да забраниш да се шибaлчи с цялата махала, ама не се спира разпорентията долна!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Пълна забрана на машинното гласуване за всички избори занапред!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Точната дума: невъзможна за описване.Хората не знаят какво е хеш, а другите не знаят как да покажат фалшив код :) Жалка история жалко жалко жалко

15

Анонимен

преди 6 месеца

Споко, Стойнев ще го презапише на флашка.

14

Анонимен

преди 6 месеца

:) Големи сте

13

Анонимен

преди 6 месеца

Ха така, че без ала бала не става.

12

Анонимен

преди 6 месеца

400 000 невалидни бюлетини на първи тур и още неясно колко фалшифицирани по способа "Баче Цено"! Е до това доведе премахването на машинното гласуване, и всички отговорни за това, включително и форумните им клакьори трябва да бъдат вкарани в затвора за измама в особено големи размери!

11

Ристе моряка

преди 6 месеца

Вече си сипваме с ген. Насю да се почерпим по случай победата на Васето. Наздраве пепедебейци! И да не идете в неделя машините ще алабалнат работата. Кирето и Божката са уредили нещата!

10

Ясно е машините са

преди 6 месеца

кого са! Нещата са нагласени отвсякъде. Но това ли е правилният човек. В интервю с Терзиев го попитаха дали счита че е бил привилегигирован заради семейството си от ДС. Той каза че няма как да се е ползвал от каквито и да било привилегии, защото не бил въобще в България. Бил живял с баща си в САЩ. Хахахаха Пуснах сълза като го чух това. Жив да го ожалиш това момче.

9

Внук с флашка

преди 6 месеца

Дядовците от ДС ни управляваха и репресираха през Соца. Бащите от ДС през прехода се наядоха и накрадоха. И накрая внучетата направиха АЙТИ компанийки с парите от дядовците си и ни се явяват като новите спасители. ТИЯ ВЕРНО НИ ВЗИМАТ ЗА ЗЕВЗЕЦИ!!!

8

Търси се

преди 6 месеца

Търси се братовчед или какъвто и да е рода на Терзийчето, който да не е от Държавна Сигурност?

7

Анонимен

преди 6 месеца

Много малко софиянци гласуваха на първи тур. На втори тур ще излязат много повече. Григорова ще обере протестния вот. Всички, които са против шарлатаните ще гласуват за Григорова. Мога да заложа, че тя ще дръпне много напред пред внука на убийците от ДС.

6

Игричките на ППДБ

преди 6 месеца

няма да спрат Софианци да направят правилния избор. Щом Баце каза за Ваня сме.Симпатична и умна е.Добър избор за кмет на София.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Гласувайте хора! Ваня може да стопи разликата, но само ако шарлатаните от ППДБЛГБТ не правят ала-бала с машините. Стайнов нали взе кодовете да си поиграе, а това "да си поиграе с кодовете" лично той го каза.

4

Кондъо

преди 6 месеца

Тошко Йорданов трябва задължително да участва. Не е толкова "интелигентен " като Краля на Чалгата, но все пак....

3

Кодер

преди 6 месеца

Точно както не е важно какво ще отбележиш на хартиената бюлетина и дали тя ще бъде отчетена правилно, така и няма никакво значение какъв код се качва на машината, след като не е ясно как се брои и как се обработват резултатите. Проблема не е в машините, кода им, какво печатат и т.н., а в цялостната прозрачност на изборния процес. Когато мога лично (и само аз) да проверя дали и как е отчетен гласа ми тогава ме търсете пак за гласуване ;-)