98

След избора за кмет

преди 7 месеца

Инициативен комитет да Окепазим София ще започне набирането на средства за паметник на гробокопача на капитализЪма - "В.В.Путин" ... започват ранните записвания за активисти на ПП, ДБ и в.лилковци и тем подобни

97

Анонимен

преди 7 месеца

Жив ли е гадът бе?

96

баба мара

преди 7 месеца

стига сте писали прос-то-тии писна ни

95

пияница мистик

преди 7 месеца

Толкова много руснаци са търсили в търсачките дали Пyтлapax е умрял, защото са фенове на песента на Графа - "А дано, ама надали" :))))))))

94

Анонимен

преди 7 месеца

Очевидно не е. Но източникът на тези слухове скучае самонен и лошен от внимание в бункера си на Банковска, шмърка много бело и като си няма друга работа, разпространява слухове. Аз поне не забелязвам в нета подобно търсене в нета от руснаците, но предполагам тордите граждани на запада са подпушили търсачките.

93

Анонимен

преди 7 месеца

По думите на генералния директор на ОАК Юрий Слюсар, корпорацията вече има близкомагистралния пътнически самолет SJ-100 и средномагистралния МС-21, а с новия Ил-96-400М за дълги разстояния ще бъде осигурена маршрутна мрежа в цялата страна и ще бъдат заменени чуждестранните аналози. Както посочи ръководителят на" Ростех " Сергей Чемезов, първият полет на Ил-96-400М демонстрира, че руската индустрия разполага с всички необходими технологии за изграждането на широкофюзелажни лайнери за дълги разстояния

92

Анонимен

преди 7 месеца

Широкофюзелажният самолет за дълги разстояния Ил-96-400М извърши първия си и успешен полет, заяви вчера министърът на промишлеността на Русия Денис Мантуров. Ил-96 400M е модернизирана версия на Ил-96-300. Самолетът се отличава с удължен с 9,35 метра фюзелаж и по‑мощни двигатели ПС-90А1. Той побира до 370 пътници и с далечност на полета от 13 000 км. Благодарение на новото съвременно пилотажно-навигационно и радиооборудване, създадено на руски компоненти, е повишена безопасността и надеждността на самолета

91

Да допълня...

преди 7 месеца

До Анонимен 119 Войната на Путин е световна глупост. Да съсипеш собствената си страна какво е ?Шпионин на Германия.

90

Безпартиино сираче .

преди 7 месеца

Да ли Путин е умрял не е сигурно , но че съсипа Русия и Украйна е сигурно.Никой не може да навреди на Русия , така , както го направи Путин.

89

Анонимен

преди 7 месеца

Поредната глупост

88

Гълъб

преди 7 месеца

Мъ той умрял мъ.

87

Чарли Чапл Булгар

преди 7 месеца

Тези дето са написали тази статия имат по-малко знания от учениците в първи клас.400000 от 140 000 000 е в пъти по-малко от един процент.Егати математиците,задминаха и новините за украинското контранастъпление.

86

ми боли ме хуя

преди 7 месеца

за недораслия бакшиш и русофилите.

85

Анонимен

преди 7 месеца

кога ще си го препарират ?

84

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 97 ако това на 9 май ако не е гей парад то костя копейкин да не е от максуда

83

Анонимен

преди 7 месеца

Който пуска неверни слухове за здравето на Путин дамла ще го тръшне, ще се сецне в кръста та жена му да му изневерява, студен ще го целуват. Господ забавя, но не забравя.Путин днес го даваха по телевизията. Жив и здрав си е и много енергичен. Ха, тръшкайте се сега от мъка

82

Бай Чеп

преди 7 месеца

Имаше навремето една такава песничка: "Две кебапчета крилати". Та в нея се пееше: "Представи си како Пено, живо пиле да умре, после пак да се съвземе и започне да кълве". Дали "работилата" по публикацията знае тази песничка?

81

Германец

преди 7 месеца

Копейкин и той си счупил клавиша F5 да следи новините. В другата ръка стискал паспорта, в случай, че новините се подтвърдят и се наложи да дига гирите към мацква. Това чух аз.

80

Kreti

преди 7 месеца

Споко сороски Путин с 5 Двойника ще живее до 120г за да ви е гадно :)

79

Анонимен

преди 7 месеца

кой го интересува какво търсели