49

Критик

преди 7 месеца

Да си стоят в Газа - нямат работа в България.

48

Месомелач

преди 7 месеца

Големо катадневно трепане на муслими. Израелската авиация изравнява със земята цели квартали и градове, така че муслимите да усетят гъдела на щатските "Ф"-ки и бомботрепачницата на същите и им държи влага задълго в потурите.

47

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен във всеки втори репортаж за конфликта има снимани тунели, къде си гледал? А Хамасите за 17 години що не изкопаха един подземен бункер за цивилните а само тунели?

46

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

*** от Хамас сами са се снимали с GoPro на главите какво правят в Израел. Който още не е гледал - да гледа. Много от клиповете са недостъпни в популярните сайтове защото са снимали убийства и други терористични актове.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Израелците като говорят че ги обстрелвали от бункери и тунели ,защо един път не показаха тия тунели чу сума деца избиха

44

Анонимен

преди 7 месеца

Само не разбрах къде е сега безплатния самолет който летя 5 пъти до Израел да взема българи ,сега тия българи сав Египет и няма кой да ги прибере ,явно че нашите улравлявляваши не ги смятат за българи щом са от газа

43

Българин

преди 7 месеца

Самар - жив щит на Хамас, с български паспорт и страхлив мъж, криещ се в про-терористична Турция.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Години наред се опитват да ни внушават, че най-важното е индвидуалният келепир, че личното богатство довежда до щастие, че всяко съобразяване с общите проблеми трябва да бъде презряно.Актуален НЕЗАДАДЕН въпрос: Защо,след като евреите са сред най-богатите в съвременния свят, са се юрнали да се връщат в земите на Иудея, а не си стоят в"развитите демокрации"?Защо точно в държава, чиято религия най-яростно проповядва свръхценност на техните индивиди,са най-затворената общност и абсолютно военизирани

41

Правда

преди 7 месеца

Чрез безумната измамна незаконна про-терористична антисемитска политика на ООН и ЕС вече са инфилтрирани незаконно милиони ислямски арабски терористи и групи в САЩ ЕС и др.немюсулмански държави както направиха в Израел след 1СВ после окупираха присвоиха 80% с полит. машинации про-терористични договори основани на лъжливи обещания за мир на ислямските терористи,които никога не спазват а вършат ежедневен терор, зверски убийства, измамни протести с клевети срещу жертвите си,за милиарди ООН подкупи

40

християнин

преди 7 месеца

Конкретно тази Самар-майка и българка,баща и арабил.Но тя живее постоянно в Газа,мюсюлманка,омъжила се за арабин/не за българин-християнин/,и сега реве-аз съм българка.Да си стои в прекрасния арабски свят.Там има джамии колкота си иска,е пет пъти на ден да удря белото в земята.Да не се допуска в Балгария.Арабска неблагодарна ***.Пъддръжници на Хамас.Сега като видяха дървото,и ореваха света.

39

българин

преди 7 месеца

Не ни заблуждавайте,и не ни лъжете.Какви българи са тези,които постоянно си живеят в Газа,говорят арабски,не знаят една българска дума,викат "аллах акбар",и стрелят срещу евреите,поддържат Хамас и пр?Имат по някаква случайност български паспорти.Арабели,не българи.Не ги искам в България.

38

Некъф

преди 7 месеца

Тия "българи" в Газа да си ги задържат там. Електората на Хамаз не ни трябва!

37

чико

преди 7 месеца

Предателите няма за тях назад

36

Анонимен

преди 7 месеца

Българи, само лоши неща да ви се случват, вие сте срам за човешкия род. Всеки друг народ е по народ от вас, без руските психопати. Дано по скоро изчезнете

35

Анонимен

преди 7 месеца

Когато гледам и слушам Бг телевизия или радио се замислям аз българин ли съм или 4алма, започвам да се срамувам от произходът си ? Тези пуйки именуващи се журналисти не само са срам, но и убиха всякакво останало ни достойнство за произходът ни ! Срамота, българи в Газа, ай сикт....

34

Анонимен

преди 7 месеца

Абе кви българи има в Газа??Тя говори на развален английски, че искала да се върне в България?Абе момиче, стой си в Газа, Хамас ще ви оправи, още малко и ще смачка Израел и САЩ, до две три седмици и готово! Тоя слаб Израел и тая слаба Америка, всеки в арабския свят я оправя, кво са шашкаш!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Да се радват ,че въобще им позволяват да напуснат те тръгнали вода и храна да търсят.

32

Емигрант

преди 7 месеца

Ей няма да се ограмотите вие мисирките на медиите?Какви българи бе,това са български граждани може би,което не е и сигурно,НО НЕ И БЪЛГАРИ!Испанците казват на мароканците родени в Испания/а те са много/граждани на Испания с марокански произход,НО НИКОГА НЕ СА ГИ НАРЕКЛИ ИСПАНЦИ,защото има голяма разлика между католици и мюсюлмани!Също така испанците не разрешават на мароканците да строят джамии,разрешено им е да се молят в приземни помещения наети под наем без да вдигат шум,това е ДОСТОЙНСТВО !

31

1262

преди 7 месеца

Видях ги по ТВ. Говорят завален български и имат арабски имена. Какви българи са това. Кой нормален българин отива да живее в Газа. И тук ги чакат от някакъв арабски комитет. Имат по 6-7 деца. Мисля че това са араби с български паспорти, неизвестно как получени.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Останате си в Египед, моля ви! Какво ще търсите в България?