13

Eдин Българин

преди 6 месеца

Мурдаров е доказано ДС ченге!

12

Чобан Ходжа PhD

преди 6 месеца

Че има ли учени в БАН бегоеба. Там са само синодални старци дето човъркат под полите на младите чистачки

11

Анонимен

преди 6 месеца

Юлиан Ревалски е от Симитли

10

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Бояджии и лападжии . Поредната подигравка с българският народ и още повече на тези , които сме от български произход . Отново се показва манталитета на " децата на социализма " . Днес вече е явен . Това показва , че няма промяна в стила на работа и общуване на всички държавни институции и служители . Тоталитаризма очевидно е на мода в Република България .

9

Анонимен

преди 6 месеца

СТОЛЕТНИЦИ ПО ДЪНКИ... САМО В БАН

8

Анонимен

преди 6 месеца

ТОВА СА ПРЕДСМЪРТНИ НАГРАДИ

7

Анонимен

преди 6 месеца

Учените от БАН наскоро са успели да кръстосат... крака и седят така по цял ден!

6

Анонимен

преди 6 месеца

То в БАН са останали само крадливите старци с хилядни пенсии и смучещи фонд научни изследвания и европроекти. Глейте ги, с бастуниии в ръцете и па се бутат да крадат.

5

До Фонд научни из-

преди 6 месеца

следвания /3/ Не ми говори за този фонд. Освен разобличителната книга за далаверите му, написана от проф. Хорозов, имам и лични наблюдения как един неголям институт подви опашка пред бившия Председател на Съвета на партийните секретари (в един от някогашните Единни центрове на БАН) и прати в този фонд като свой представител бившата парт.секретарка на първичната партийна организация в същия институт. Жената беше потресаващо неука и патологично злобна. Сътвори много пакости и във Фонд "Научни изсл

4

Свидетел

преди 6 месеца

Видях едно научно постижение, беше високо 3 метра! Не е ниско.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Много уважавам признанието, което макар и рядко, но все пак някои наши учени получават в чужбина, без да са били преди това препоръчани от българска страна на някой чужденец, от когото зависи награждаването и който има някакъв келепир от връзки с България. Но никак не уважавам и не обръщам внимание на наградките, които днешните нашенски учЕни се дават един на друг.

2

фонд научни изследва

преди 6 месеца

ния пръщи и се къса . големите множество научни проекти с патент търсят фими да ги плащат . Нобелови лауреати още няма и няма скоро да има . Е ами да подкрепят правителството и да му помагат . Не е нужно БАН да работят и финансират Украйна .

1

Краденето

преди 6 месеца

На лични данни сьщо