146

ловец

преди 6 месеца

Слави остаря като ***

145

toti

преди 6 месеца

КОГАТО ПОВЕЧЕ ОТ 2 ПЪТИ СИ СЕ ОМАЗАЛ С АКО,Е ГНУСЛИВО ДА СЕ ПОКАЗВАШ,КАМО ЛИ ДА ДАВАШ АКЪЛ,КОЙТО ГО НЯМАШ ЗА СЕБЕ СИ !!!

144

Анонимен

преди 6 месеца

Долен чалгата!

143

Анонимен

преди 6 месеца

Ти вече си никой...

142

Продължение - 2

преди 6 месеца

... но компютърни специалисти твърдят друго. Аз не съм АйТи-специалист и не мога да преценя. Но се разочаровах тотално и на балотажа няма да гласувам. Какво се оказа? Едни комунисти теглят към САЩ, а други към Русия. И двете групировки се грижат за собствения си джоб! За такива ли да гласувам, бе???

141

Преди около/продълж/

преди 6 месеца

... той иска да отговори, тя не му позволява като го залива с нов порой от въпроси, които пак започват с една и съща дума и пак звучи като "Ква-ква-ква-ква!". Накрая той все пак успя да я прекъсне, за да започне да отговаря на зададените от нея въпроси и в този момент тя отново започва да квака, маниакално повтаряйки "Финал-финал-финал-финал!". НО АЗ ВСЕ ПАК ПИТАМ, защо цял свят отхвърля тези машини, савмо ние и Мадуро ги ползваме? Божанков твърди, че подмяна на машинния вот не е възможна, но...

140

Преди около един час

преди 6 месеца

гледах по телевизията "Още от деня".Не съм фен на ПП, но се възмутих от дразнещия начин, по който водещата напрекъснато пречеше на депутата Божанков да обясни кои всъщност били против машинния вот.Оказва се, че това са русофилите и че зад Ваня Григорова стоят бившият президент Георги Първанов и Волен Сидеров.Възгласите на водещата приличаха на квакане, защото прекъсваше Божанков чрез порой от въпроси, които започват с все една и съща дума и звучи като "Ква-ква-ква-ква". Той иска да отговори, тя

139

аноним

преди 6 месеца

Всъщност избор няма. И двамата кандидати са комунисти.

138

Анонимен

преди 6 месеца

Класи си има, въпреки че буржоазната класа с всички сили се стреми да подмени понятията обикновено групирайки хората според доходите, а това не са класи.

137

toti

преди 6 месеца

Тоя кой беше,че не съм разбрал жив ли е ,само бръмчи като ехо в тъмнината....

136

Българин

преди 6 месеца

Никой не се и съмнявал, Чалгарю!

135

Анонимен

преди 6 месеца

Ваня Григорова каза, че ако я изберат, щяла да защитава интересите на работническата КЛАСА в София, хахаха тя в кой век живее. Ние сме във века на ИИ (AI), работническата класа е понятие от 19 век, а и отдавна не се делим на касти - работници и буржоазия:))

134

Анонимен

преди 6 месеца

Моят сьщо

133

Бебо

преди 6 месеца

Кючекчията е ясен. Ако имаше жива мутра, той щеше с две ръце да гласува, а се знае кой създаде мутрите. Много е честен и мъдър тоя Славчо.

132

чорба каша ДС

преди 6 месеца

До Зозо По-добре провери какъв е бил мъжа и на Ваня!И от къде е милионер!?

131

Зозо

преди 6 месеца

Хахааа, Бай Ганчев най-обича да гласува за милионери от ДС :)))))))))))))) Няма как, Ваня мачка Васко ДС-то с 200.

130

скапаните избори

преди 6 месеца

България си отива!И никой не може да спре този процес!

129

1990-1994

преди 6 месеца

Ку-ку..... Предаването имам предвид...Предатели колкото щеш....

128

Анонимен

преди 6 месеца

Значи моят не е...

127

Анонимен

преди 6 месеца

Славчо, излъга ли народа? Излъга го. Никой не се вълнува повече, за кого ще гласуваш! Когато останеш насаме със сценаристите, нали си казвате, че ако гласуването е честно, направо сте издухани отвсякъде. Нас можеш да ни лъжеш, но помежду си знаеш как е..На мен пък ми стига, че ти и още хиляди човека, знаем истината за резултатите.Знам, че нямаш съвест и не ти дреме на празните ***, но и на нас не ни дреме за кого ще гласуваш.Име се гради с години и рухва след два Парламента.