31

Правда

преди 6 месеца

До 9: обръщаш правдата с главата надолу като заменяш истината за ислямското джихадистко нападение (от Палестинските арабски терористи членове на Хамас Джихад ИДИЛ и др. ислямски главорези, изтреляха 5500 ракети, нахлуха противозаконно в Израел на 7 .10,2023 на двоен свят празник на Господ, избиха младежи на музикален празник изнасилиха бременни жени изклаха като в Батак дори деца отвлякоха над 240 а после клеветят лъжливо Израел че той бил причина за войната защото отмъщава на терористите

30

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Дори и палестинците от Западния Бряг не искат да имат нищо общо с Хамас.

29

Българин

преди 6 месеца

Всеки обичащ живота, е гордо застанал на страната на непреклонен Израел; а който е за джихад - да си поръчва девиците, че не останаха.

28

Правда

преди 6 месеца

До 18 Такова про-терористично несправедливо противоречащо на истината и правдата извратено осъждане на невинни жертви Израел за ислямските престъпления срещу тях, като твоето съдене имат само безбожни неморални корумпирани лъжци продали съвестта си пари и душите си на дявола като ислямските терористи и про-терористи като ООН продажни престъпници, узаконяващи и финансиращи ислямските терор.режими така че те трябва да бъдат осъдени с ислямски диктатори за престъпления срещу човечеството

27

Горко на терористите

преди 6 месеца

Не само Хамас но цялата Палестинска власт е незаконна престъпна организация съюз на много испански арабски терористични групи като ООП Джихад АлКайда ИДИЛ Хизбула Египетско братство и др ислямски арабски терористи обсебени от дявола корумпирани масови убийци, подкупвани от ООН и ЕС САЩ въоръжавани от Иран Русия Турция и др.протерористи с милиарди ограбени от християнските държави които използват за оръжия и помощи за семейства на терористи за измамни протести за нелегална окупация и чужди земи

26

Правда

преди 6 месеца

Не разбраха ли всички че цялата Палестинска власт е измамен терористичен съюз на обединените в дяволски заговор ислямски арабски терористични групи като ООП Хамас Джихад ИДИЛ Хизбола и Палестински народ няма, нито невинни палестинци, защото всички в Газа са или терористи членове на терористични групи или техни съучастници като семействата им учещи децата си да убиват евреи с подкупвани с милиони от ООН за престъпленията си и трябва да се унищожат и инфилтрирани в Израел ЕС САЩ и др. терористти

25

Израел да избива

преди 6 месеца

"до крак" Хамас и тогава да сключва примирие с "душите им небесни" ! На жив мюсюлманин никога никаква вяра !

24

Hdhd

преди 6 месеца

До тези ,които защитават Хамас. Тези главорези са взели живота на 6г дете ,което е било познато на семейството ми без причина,съжалявам ги и гледайте в туба колко много клипове има за ужаса на хората и как са обещавали на глупавите палестинци по 10000 долара и апартамент.

23

ИСТИНАТА

преди 6 месеца

Какво виждат хората на терен в Газа? - виждат ПОСЛЕДИЦИТЕ от варварското терористично нападение на ХАМАС срещу Държавата Израел на 7 октомври 2023 г, при което бяха избити 1 400 НЕВИННИ МИРНИ ГРАЖДАНИ, ранени 18 000 и отвлечени 230 заложници, това виждат. Израелската армия ПРЕДУПРЕЖДАВА преди да нанесе удар и дава възможност за евакуация. ХАМАС използват населението на Газа като жив щит, защото са терористи.С терористи не се преговаря, те се трепат

22

Нищо ново

преди 6 месеца

До Християна: Напред, на нож!

21

Лошо за Зеленски

преди 6 месеца

Тази война няма скоро да свърши. И доларите вече се пренасочват натам.

20

Християна

преди 6 месеца

Никакво спиране на огъня и помощи за терористи и семейства им(заедно със скрити оръжия и гориво)не трябва, още по малко милиони подкупи от ООН и ЕС за "палестинските" "бежанци"-Ислямски арабски терористи-нелегални окупатори и победени врагове през всички войни от 1948 досега водени от ислямистите срещу Израел така че всички ислямисти трябва да бъдат експулсирани от цялата обещана от Бог земя на Израел особено спечелена след 1967 Юдея и Самария трябва да бъдат върнати с целия Ерусалим на Израел!

19

Анонимен

преди 6 месеца

И за какво им трябвали на Хамас 230 заложници чуждестранни граждани в залог за обмяна на техни граждани бойци в затворите на Израел съдени и излежаващи присъди кой за какво и за тероризъм що трябвало да ги предупредят,че ще правят тази супер засекретена операция за нападението през оградата с взимането на ценни заложници от израелските войски и силите за охрана щом са намерили подходящия момент с осигуряването на МПС покрай оградата да ги извозят всички изведнъж заедно с тях самите щом проспали.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Не виждаме санкции от ЕС срещу Израел - блокиране на активи, изключване от Суифт, помощи за Палестина и т.н. Не виждаме и издадена заповед за арест на Нетаняху от Международният наказателен съд. ЕС просто наблюдава военните и хуманитарни престъпления на Израел. След близо две години морални лекции от ЕС по повод войната в Украйна, сега това бездействие е трудно да се преглътне.

17

Боби

преди 6 месеца

Преди време Иран започна нелицезно производство на Руския ПТУР Корнет. По принцип това може да се каже че е най-добрия комплекс по цена-качество и освен това е супер мощен(излишно). Евреите вкараха КАЗ(Комплекс за Активна Защита) Трофи който успешно улавя повечето ракети вкл Корнет. Но как то се казва и на това му намериха цаката. Новия вариант на Иранския Корнет е с две ракети на пускова установка които се изстрелват през 0.3-0.5сек една след друга. Трофи неутрализира първата а втората... ясно!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Единственият възможен сценарий е, невинните палестинците сами да си изловят терористите или ще страдат заради тях. Дори и Екипет не ги иска тези палестинци заради Хамас. Не знам дали това, което Израел прави е баташкото клане, но това , което Хамас е направил на 7.10. на музикалния фестивал със сигурност е било. Има много клипчета на оцелели в YouTube. Гледайте. Те действително са ги колили, обезглавявали, горели живи. След като се борят срещу Израел да се изправят срещу армията.

15

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 14 БомбаРдира приятелю! Произлиза от ,,бомбарда"! Но как да го знаеш?

14

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера Израел бомбандира бежански лагер. Казаха на Палестинците да се изнесат от град Газа в ивицата Газа и да отидат някъде другаде където няма тунели на хамас. Хората избягаха, направиха си палатков лагер. Израел бомбандира с ракети палатковия лагер защото имали непотвърдена информация, че лидер на Хамас се криел там. Лидера не е убит, 50 цивилни умряха, 200 ранени. В началото на войната казаха да ходят в египет. Хората се събраха на границата и Израел ги бомбандира. Виждам тенденция.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Ей това да гледаме на живо нацизмът да си подава главата отново в света и този път да идва от еврейска държава е най-странното нещо в живота ми. Все едно никой не е чел историята на 20ти век.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Израел остава непреклонен. Сигурно има план за убийството на още 3 000- 4 000 палестински деца + тези, които вече уби.