261

Венелин

преди 6 месеца

Стига глупости! Руснаците спрели газа - лъжа номер 1. Истината е, че наш Кирчо спря доставките от Русия при наличието на договор и добра цена. И подобни на него в останалите европейски страни. Унгарците не спряха да купуват от Русия и си имат доставки, че се налижи пак ние да ги цакаме. САЩ - най-големият производител на нефт и газ в света - лъжа номер 2. Единственото вярно е, че Европа преживява икономическа криза, и потреблението се свива. Затова ще купува по цени на дребно - те са по-високи.

260

Анонимен

преди 6 месеца

Значи прекъсването на газопроводите Африка-Европа ще навреди на Европа. А прекъсването на северните потоци ще навреди на Русия.Е те това не го знаех и чак сега ми се изясни.

259

М'глата

преди 6 месеца

Израел нападна Газа,както Русия нападна У краина.

258

Анонимен

преди 6 месеца

Ще се стигне до ситуация аналогична на тази в щатите и Китай... Американска инфраструктура създадена от преди 100 години и чисто нова многократно по ефективна китайска такава

257

Анонимен

преди 6 месеца

В рецесия сме... потреблението на енергоресурси не расте. Добива на тези ресурси достигна своя пик и не е в състояние повече да расте... Принудени сме да развиваме скъпа алтернативна зелена енергия.. Целия европейски регион е осакатен поради това.. Печеливши са тези които ще искат максимално дълго от старите енергийни източници и кой ще се приспособи към новите реалности... Заради технологичния напредък - колкото по късно се премине към зелена енергетика толкова по добре!!!

256

Факт

преди 6 месеца

Ислямизирана Русия води война срещу Православието!

255

баба мара

преди 6 месеца

ами защо се заяждат с путин и хамас сега всички ще студуваме като не си знаеминтереса

254

82-ОМБР

преди 6 месеца

К'во стана с руснаците? оооолеееле!

253

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленото, противно бункерно джудже наркоманче е свършено!

252

Анонимен

преди 6 месеца

Путин излява от бункера само при голяма нужда!

251

Анонимен

преди 6 месеца

Путин е бункерно джyдже и редко излява от бункерот! А тук един пoмяp, явно го яд на факта, и за да си отмъсти, нарича господин Зеленски бункерно джуджe! Господин пoмяр, господин Зеленски постоянно прави тигели по света и по фронта, като истински свободен човек, посланник на мира! Понятно? А?

250

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленото наркоманче, бункерно джудже днес изказа ли се?

249

Анонимен

преди 6 месеца

Ей га путин в полуръст,ше го познаеш отведнъж. Тъжен поглед във краката, леко блъснат във главата, с ужас чака си съдбата. Той живее под земята, в дълбок бункер между два свята, цял ден крачи с двата крака от вратата до стената, две напред две назад , после пак и пак и пак. Може би е най добре ампулата да изяде, че тъй много са изложи, а горе чека го Пригожин!

248

Ако

преди 6 месеца

Бях на мястото на Путин ще ви Дора всичко, газ, нефт, нафта, керосин, желязо, цветни метали, пшеница, уран, дървесина, въглища. До сега щях да съм взривил всяка една жп линия е Украйна и всяка магистрала.

247

Арогантноте

преди 6 месеца

А как САЩ и Израел заплашват Европа с енергийна криза и света с война.

246

Русуфилите да почват

преди 6 месеца

Шампионат по ядене на зрял боб и зеле. Целта да напълнят Чирен 2.Чирен 1 вече е пълен

245

Рушките подлоги пак

преди 6 месеца

Почнаха да спамят форума. Рушки ват ни ци : Не разбрахте ли че не ми пука за рушката газ.

244

999

преди 6 месеца

Путин и Хамаз не могат да попречат на великите европейски технологични умове да изобретят нова технология за зелена и екологична енергия,която да освободи европейците от заплахи за енергийната им сигурност.

243

Анонимен

преди 6 месеца

А кой доказа,че газовите тръбопроводи на Северните потоци са били взривени по време на експлоатация от бомби,като нямаше нито една подводна експедиция за доказателства с оглед на местата на дълбочина около 70 м. при съществуващите съвременни технически средства за подводни дейности и изваждане на взривени тръби за анализи и доказателства,че наистина са взривени поради причини обективни или субективни с технически въздействия външни или външни,а може някакви малки аварии изправими по ред причини.

242

Анонимен

преди 6 месеца

Как да не бяха наложени санкции на руския газ?! Сметките на Газпром бяха блокирани. На практика Русия трябваше да дава газ на Европа безплатно. Е няма такива лyдu. Колкото до Северен Поток, САЩ правиха всичко възможно той да не бъде построен. Джо Байдън в прав текст каза че ще го унищожат. А сега - странна авария. Хайде стига! Не е Русия тази, която обрича Европа на студ.