40

ЯМБОЛИЯ

преди 7 месеца

Руските крепостни нямат думата никога повече. русия(нарочно с малка буква) се разпада и ще загине.

39

Стефан

преди 7 месеца

Още Тургенев е бил агент на Охранката (таината полиция на царска Русия). Просто профилактично трябва да се гонят агентите с журналистическо прикритие. Който и руски журналист да хванеш, няма да сбъркаш. Да работи за службите, е условие без което не може. Никой не е виновен за това как се е родил. Оставете нещастната женица на мира. Рдинствената й изява е вербалната. Според мен за орална не става (освен за някой ослепял от пиене мужик).

38

Анонимен 11

преди 7 месеца

Слава на товарищ Путин.

37

?!?

преди 7 месеца

"Oтветни мерки" щели да вземат...ми те не са преставали от десетилетия. Пак ли някой оръжеен склад ще гръмнат ? Или поредна хакерска атака ? По-лесно е да задействат ибрьiците от *** пак да блокират пътища "за народа"...

36

ответни мерки

преди 7 месеца

и русия ще изгони руски шпионин ... много е глупава плоската пияна коза )))

35

Анонимен

преди 7 месеца

Време е и Митрофаната и Копейката да си заминат

34

ДАНС

преди 7 месеца

Отнета е акредитация от нас,но споко.това е само за парлама. Иначе цялото ДАНС сме на отчет и заплата при другарката мутрофанова. Победа будет за нами....

33

натовски рат

преди 7 месеца

мъртвец не може да отнеме акредитация на Руски журналист буахахахаха

32

Анонимен

преди 7 месеца

Че какви ответни мерки? То ако има някакъв бг журналист в Русия, трябва да е без акъл! Какво интересно има там, че да акредитират някого? Освен заради "Лебедово езеро", което пускат по ТВ след *** на поредния в Кремъл:-))

31

пазете се

преди 7 месеца

ще ни залеят с чалга поезия

30

Пътека до Ерусалим

преди 7 месеца

Нищо особено. Руснаците, ако искат, ще изпратят своя журналист в Ерусалим. Случаят с предишния предстоятел на Руската църква в София архимандрит Васиан показва, че през последните месеци, в Израел не гледат сериозно на решения, взети от името на България. Службите им знаят защо.

29

Натовец-маниак

преди 7 месеца

Поредната добра новина! Щом Захарова заплашва, копейковците плачат, а комуноидите мълчат, нещата вървят все по-добре.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Шмъра Захарова

27

Анонимен

преди 7 месеца

Тия вече не смогват с ответните мерки, само дето от това подобие на държава - РуZия нищо не зависи.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Много отдавна Русия трябваше да вземе мерки срещу България!

25

Торквемада се смее

преди 7 месеца

ДАНС направиха разноглед несретника Денков. Налага му се всеки нечетен ден от месеца да се позовава на решения на Агенцията като на Библията, а всеки четен ден да ги хули като ръкописи, включени в Индекса на забранените книги на Римокатолическата църква.

24

Академик

преди 7 месеца

Аз след доноса за машинното гласуване не вярвам повече на ДАНС.

23

карачанаков

преди 7 месеца

Марче ,сега този истински журналист ли е или руски журналист уточнявай ги тези работи,макар че то е ясно какъв е щом му е разрешено да отиде в друга страна.

22

Действията на Кремъл

преди 7 месеца

срещу България са откровено враждебни и застрашават Националната сигурност.От времето когато кагебееца агент Гудняев ( поп Киро) унижаваше Резидента и вицката му лазеше в краката и след това поповете - агенти на гру шпионираха срещу България.Тая същата Маша лъжеше най-нагло , че Червената армия освободила Българските Евреи приположение , че са на 1000 км от Българските граници. А Жужакът от Кремъл обясняваше на крепостните , че Българската азбука на която пишат в Русия идвала от македония.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Ами кажете на Захарова, дипломати не останаха - изгонихме ги, попове и тех изгонихме останаха малко журналисти за това гоним тех.... хахахахахах Като свършат журналистите, ще видим какво да гоним.... хаххахаха