17

Анонимен

преди 6 месеца

Българи, умрете, сериозно, не трябва да ви има. Културата е на ценното на един народ, но вие, откъде да знаете. Калпаци нещастни

16

Чобан Ходжа PhD

преди 6 месеца

Правилно. Купувайте си багери и марш на къра да орете и берете. Стига сте ривали за заплати като повечето от културтрегерите само отключват и заключват едни къщи с мухъл

15

Анонимен

преди 6 месеца

Кво общо има дтржавата с културата ? И защо данъкоплатеца трябва да плаща на някой културата ? Той холивуд фалира а ние още плащаме на културата . Кутурата да се развива на пазарен принцип .

14

едни седят с по

преди 6 месеца

една книга и блокират съдебната палата . забелязани са и други седят с книги пред Пирогов . Даа

13

Анонимен

преди 6 месеца

АМИ ЗА ЦЯЛ ДЕН ВИСЕНЕ И НИЩО ПРАВЕНЕ В БИБЛИОТЕКАТА ТОЛКОЗ!!!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Няма пари за културата, има пари за фермата и мучащи дебеловрати пехливани

11

Хаха

преди 6 месеца

Е как така бе КТ ПОДКРЕПА, нали Ванчето Всичко е направила перфектно и сега иска да оправи и София !

10

без упойка

преди 6 месеца

Деградация на една нация.В деня на будителите и"културните" дейци решиха да озлобяват..Малко ни са Радев, Корнито, Бойко, Славчо.

9

Перниканец

преди 6 месеца

И какво свършиха културните институции ? Държавата е пропита от невежество, чалга и неграмотност. Все едно ги няма, а искат заплати...Не става така.

8

ееллееелеее

преди 6 месеца

гражданската война иде . ще смъкнат кабинета . пари има . не е знаел финансовия министър . Културния Директор повече взима . да им даде по 40 заплати . ще повлияат на шенген и на изборите . кмета е с по голяма заплата . давайте . напред . хахаха

7

Анонимен

преди 6 месеца

Чел съм спомените на един театрал в които човека си обяснява как по царско време е умирал от глад, но не се е отказал от театъра. Как са обикаляли села и градове с театъра и така са си изкарвали прехраната. Никой не е вземал държавна заплата. Сега всички искат на държавна хранилка. Остават на частно само бачкащите да се гърчат.

6

Анонимен

преди 6 месеца

А тия които произвеждат, за да получават заплати за да плащат данъци за да се плащат заплати на протестиращите и отделно си плащат за да си купуват културата им като вземат по-малко кво прайм ?

5

Анонимен

преди 6 месеца

и мойте не са повече ,ама в частния сектор е така и минималната сега като стане 1000 ние пак няма да усетим, така че да си изработят повече

4

Анонимен

преди 6 месеца

Багеристи се търсят! Да станат багеристи и ще имат багери.

3

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Циркаджийските номера на дейците на " културата " , които злоупотребяват с това , че все още работят по договаряне с държавните институции са продължение на показност , която демонстрират от времето на социализма при другарят Тодор Живков . Всички хора се прехранваме по договаряне и работа с робовладелци или благодарение на близки и роднини . Не са те единствените които са живи .

2

Анонимен

преди 6 месеца

Най много обичам културата и бахура!

1

Анонимен

преди 6 месеца

2 ти кога последно си ходил на театър, музей или галерия? Май никога... Ама гаранция си на всички концерти на пайнер.