60

Хигиена

преди 6 месеца

Уникална кметица ще има София - хем комунистка по убеждения, хем соросоидка но не харесва частна собственост, хем от Подкрепа но избяга от тях, хем не членува в БСП пък иска да седне на стола на Корнелия, хем обича Русия и Газпром пък дъщеря й в чужбина учи и т.н. Обаче кръвта вода не става и като всяка ромка първо за чистотата мисли и за тоалетните. Кметица като слънце!

59

Анонимен

преди 6 месеца

Станишев мрази Нинова,Мая и Корнелия се мразят,но в интерес на общата далавера ще подкрепят ромката,но като я гледам как се е нахъсала,май ще имат ядове с нея.Вече започнаха да прехвърчат искри между Ваня и Корнелия.Втората каза,да не приема подкрепа от ББ,но напористата ромка не ще и да чуе.

58

Рустикална Барби

преди 6 месеца

Станишев и Нинова май не осъзнават, че с изявите си пречат на кампанията на Григорова. Мъдро ще постъпят, ако не си приписват заслуги в рамките на тази седмица - това дразни периферните избиратели.

57

ВАНЯ Станишева

преди 6 месеца

Ваня е чавек на руското посолство и Станишев!

56

Реалист

преди 6 месеца

Дърти комунисти! Принципа е " Комунисти от всички партии /БСП, ГЕРБ, ИТН, ВЪЗРАЖДАНЕ ДПС/ обединявайте се, че изтърваме положението - кокала.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Яаааа, този плъх много остарял.... Нещастен комунист.

54

Късопаметен

преди 6 месеца

До Анонимен 68Глупости говориш, при станишев минималната беше 170 лева

53

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 70 - Онези, които се кланят на Кремъл, за да угодят на Кремъл направиха от този премиер на България. Тогава той беше на 36 г. и нямаше нито един ден трудов стаж. После ортанизираха настаняването му на евродепутатска позиция. С откраднатите от народа милиарди могат да организират много неща, не се чуди.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Истината е, че при тройната коалиция и премиер Станишев, България вървеше бързо напред, а след това при Бойко Борисов имаше много години застой.

51

Анонимен

преди 6 месеца

При Станишев минималната заплата се повиши с 60% за 4 години, а при Бойко Борисов в следващите 4 години се повиши с 29,17%. Та така със Станишев и Борисов.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Този раздава мнения докато си събира европейската депутатска заплата - награда за деградацията, която причини начело на тройната коалиция. Плъх.

49

Анонимен

преди 6 месеца

ДС или комунистите? Комунистите или ДС? В бюлетината ще има ли - Терминал 2? Защото аз за него ще гласувам.

48

До Анонимен 64

преди 6 месеца

Не, не се срамува.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Да каже защо продаде СОК Камчия на Рашките за жълти стотинки- Анклавът Камчия е предателство на Червените към България- срамува ли се от това.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Аз сън убеден, че е на балотаж!

45

Ваня Газпромката

преди 6 месеца

Станишката и Боко са зад Газпром. Чакаме София дали ще застане зад Газпром и паметника на съветската армия.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Това Ванче,дето щяло да връща държавната собственост и да взема от богатите,за да раздава на бедните/роми и други/,дали има връзка с главния мозък?А тези,които я подкрепят имат ли?

43

Анонимен

преди 6 месеца

До 50.Тоя на снимката е диагноза на българина въобще - специалист но "съветски медали", потомствен комунист без нито един работен ден, подарил Камчия на руснаците и днес - живеещ в Брюксел - всички му плащаме европейската заплата, а той ни учи за това как социялизЪма ни е бъдещето.Едва ли може да има по голяма гротеска на общество./Това беше абсолютно най точното определение което прочетох.Единственото нещо което бих добавил е че единствената му работа в живота е журналист на свободна практика

42

Зозо

преди 6 месеца

Хахааа, пък Баче Цено се учил от Баче Кико Пpocтoтo да прави ала-бала :))))))))))))))

41

VladTepes

преди 6 месеца

Браво на големия учен историк д-р. Станишев с важни изследвания върху руската история.