119

Анонимен

преди 7 месеца

2 12 22 Тройно броене предлагате вие - хартията, изрезките и трето - ще се сумират двете. Това ще бъдат най-скандалните избори в новата българска история. Какъв е смисълът да имате компютър вкъщи и да смятате на ръка, изрази недоумението си Мартин Димитров от ДБ.ами смисълът драги изтекъл в уикилийкс като защитник на чужди енергийни интереси в българския парламент е да не се хакват машините да не си поигравате с хеш кодеве и други кодове и комисиите да сверят разписки с машини.

118

Анонимен

преди 7 месеца

2 12.2022Премахването на машинните протоколи беше въведено по предложение на ГЕРБ въпреки критиките от ПП и ДБ, че така устройствата ще се превърнат в обикновени принтери за разписки. Отпчатването на протоколи от машините елиминираше възможността за грешки при смятането на вота след края на изборния ден. а дали не позволяваше безконтролно машините да бъдат хаквани? КЪДЕ Е КОНТРОЛА И ЧЕСТНОСТТА НА МАШИННИЯ ВОТ?

117

Анонимен

преди 7 месеца

Председателят на комисията Моника Йорданова, която е заснета да подправя бюлетини, е част от квотата на ПП-ДБ.ПОДПРАВЯЧА ВИКА ДРЪЖТЕ ПОДПРАВЯЧА...ЦИТАТ - АКО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СЕ ПРЕЗЕНТИРАТ ПРАВИЛНО, НИЕ ОСТАВАМЕ С ПЕТ ПРОЦЕНТА, ПЕТ ДО СЕДЕМ, ЗАЕДНО С дб МАКСИМУМ 10... ИЗВОД ДО 30 ОСДТАНАЛИТЕ 23 ПРОЦЕНТА НЕ СА ПРЕЗЕНТИРАНИ ПРАВИЛНО А СА ПОДВЕДЕНИ ДА ГТЛАСУВАТ ЗА ПАРТИЯ КОЯТО НЕ ИМ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ.

116

кака Ганка от ПП

преди 7 месеца

Кака Ганка от ПП прави избори а оня от записа цитира Алеко и ни лук ял ни лук мирисал. цитатПредседателят на комисията Моника Йорданова, която е заснета да подправя бюлетини, е част от квотата на ПП-ДБ.А ПОМНИТЕ ЛИ КОЙ МНОГО СТРАДА КОГАТО ГЕРБ ПРОМЕНИ ЗАКОНА ДА СЕ БРОЯТ КВИТАНЦИИТЕ ОТ МАШИНИТЕ, И КАК МУ ПАДНА РЕЗУЛТАТА...

115

Не сме изненадани

преди 7 месеца

Те всички кадри на партия "Въз-не" са такива, нагли, прости, корумпирани и безотговорни. Искат да са във властта за да крадат и мамят. Ето това им е лицето....истинското скрито зад идеали и популизъм. Затвор за всички....

114

Инициативен Комитет

преди 7 месеца

Предлагам да се съберем и ние интеректуалци на 2-3 ракии,да направим иницитивен комитет и да издигнем за следващите избори за президент-бачи Цено-наш човек, знае как стават тия работи и е един от нас! Оставам отворено името на ИК или името на нова партия,начело с-бачи Цено-един от нас!

113

Б.Борисов

преди 7 месеца

Тез малките момчета какво *** направиха... от къде дойдоха? Оххх .. мале.. сега пак ще ме бият в Пловдив и Благоевград!

112

Анонимен

преди 7 месеца

Касирайте изборите и тези в затвора, бе да му се невиди , тези закони за какво са . Изпълнете нещо в този съд като хората . Що за държавност бе .

111

БСП на Луканов

преди 7 месеца

КОЙТО ОТКРАДНА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ ! 2 МИЛИОНА РАБОТНИЧЕСКА КЛАСА СА В ЗАПАДНА ЕВРОПА ! АКО ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП И ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ ТАМ ! И ТОГАВА ПРЕЗ 2025 ЩЕ ВИДИТЕ ПЕНСИИ ПРЕЗ МАСУР ! ПРОЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРТИИ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОТДЕЛНИЯ ГРАЖДАНИН И НА ДРЕБНИТЕ СЕМЕЙНИ БИЗНЕСИ, КОИТО СА БИЛИ 90 процента от България допреди 80 години !

110

Анонимен

преди 7 месеца

Мен повече ме удивлява защо финансовия ни министър не е българин и няма адресна регистрация, на кой дължи пари и колко точно, къде изобщо живее у сем. Спецови ли?

109

Калин

преди 7 месеца

Ако питате мен,Баче Цено да се прати при Бай Ставри където му е мястото на този измамник и комарджия.

108

мак

преди 7 месеца

От ясно по-ясно е, че избори в тази секция трябва да бъдат анулирани и проведени още веднъж. Задължително.

107

Анонимен

преди 7 месеца

Баче Цено направИ вече саламур!

106

Анонимен

преди 7 месеца

Защо не е арестувана цялата комисия, всички са съучастници!

105

Анонимен

преди 7 месеца

Разрушиха ни доверието в хартията и химикалката. Премахваме и хартията и преминаваме към глинени плочки.

104

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименАланкоолу, те нямат кандидати там бе, тази просто е от тяхната квота, баче цено и другите, на които им пишат преференции са БСП, ГЕРБ и Възраждане

103

Анонимен

преди 7 месеца

Хахахаха, много са ми смешни, понеже имало съмнения за манипулация но не и доказателства, та затова да се върнем към хартията където сме сигурни че има манипулация, купуване на гласове, мъртви души, правени невалидни бюлетини и кво ли не, даже направо си ги дават по тАлАвизора престъпленията, хахахахаха.

102

uha

преди 7 месеца

ДС-то криво на макарона с номер 102. Простотията и невежеството са криви ,байо. Как ще поправяш бюлетини? Ама голям рев ,че софтуера на машините бил крив и някой ще го обладае. Е, за такива простотии като неграмотни хора в комисиите/в това село цялата комисия/ се слага компютър ,че да не могат да правят машинации. Разпечатва ти се бюлетината и гледай как тая кака ще ти я допопълни. Ама не може

101

Анонимен

преди 7 месеца

Купени са СИК-овете, пишат и определят победителя. Комисията решава кой да е победител.

100

Анонимен

преди 7 месеца

ПП-Държавна сигурност фалшифицира изборите. Така е във всички секции, най-вече в по-малките градове и села. Разбират се съселяните, взели пари за набл'датели от различните партии, решават да помагат на наши съселяни и съграждани.