129

анал-лизатор Чуков

преди 6 месеца

мюсюлманите в САЩ на изборите няма да гласуват за Джо Байдън", посочи Чуков .............. ще гласуват за путин :)

128

Правосъдие

преди 6 месеца

Ако Байдън командван от Обама не беше финансирал отново Иранския ислямски терористичен режим с 6 млд.и Палестинска престъпна организация отново 100 млн за оръжия и подкупи на терористичните групи и семействата им използвани за окупиране отвличане изколване терор масови убийства войни срещу евреи и християни, САЩ щеше да има достатъчно пари и за защита на Израел, нападната от 20 ислямски терористични държави, и за семействата еврейските жертвите и в подкрепа на Украйна щеше да има достатъчно пари

127

Анонимен

преди 6 месеца

03.11.2023 50-ти пакет помощ за 425 млн. долара... Ако това е спиране - много поздрави на ***

126

Анонимен

преди 6 месеца

Винаги ми е забавно да чета Боян Чуков.Така следя нивото на прорусификацията в България.Уча се що е комунизъм и последиците от него.Експериментът е успешен , когато има видими конгнитивни изменения..Когнитивният дисонанс (или познавателното противоречие) е състояние, определяно като сблъсък в съзнанието на индивида между неговите убеждения, знания, нагласи и новопостъпила от околната среда информация, която им противоречи

125

Анонимен

преди 6 месеца

Чуков е комунист и е нормално да подкрепя руските нацисти.

124

Анонимен

преди 6 месеца

Вън украинските фашисти от България

123

Анонимен

преди 7 месеца

тоя потомствен бкп грй нау4или арабски най после стига ми е преразказвал руската емисия на ал джазира некадърник пълен

122

Забравяте ли, че:

преди 7 месеца

При създаването на еврейскяата държава е трябвало да се създаде и палестинска??? Арабските страни около Израел многократно го нападат??? Целта е да го няма Израел??? В момента всеки убит палестинец е обявен за "мъченик", който веднага отива в рая при девствениците??? Палестинските деца израстват с мечтата да се самоубият като джихадисти??? Тези до един ще измрат, но няма да се съгласят на мир с Израел??? БЕЗИЗХОДИЦА!!! ДА ВИДИМ КАК ООН ЩЕ РАЗРЕШИ ПРОБЛЕМА, КОЙТО ООН СЪЗДАДЕ!!!

121

само факти

преди 7 месеца

тоя --ца--рв--ул дори арабски не говори нормално а преразказва --- ал джазирската емисия на руски

120

Да допълня...

преди 7 месеца

До Я па ти..138 Сибир отива към Китай.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Путин е бункерно джyдже и редко излява от бункерот! А тук един пoмяp, явно го яд на факта, и за да си отмъсти, нарича господин Зеленски бункерно джуджe! Господин пoмяр, господин Зеленски постоянно прави тигели по света и по фронта, като истински свободен човек, посланник на мира! Понятно? А?

118

Я па ти..

преди 7 месеца

До Бай Дрън 127 Путин съсипа Русия така , както САЩ не са и мечтали.Руската федерация ще се разпадне. Остава само европейската част на Русия и влизат в ЕС.НАТО съществува заради агресивна Русия и се разпада след влизането на Русия в ЕС.

117

само факти

преди 7 месеца

само едни 65 милиарда от Сащ за Украйна и още 5 от пентагона при 10 за Изрел нали 4ук4ов руски гей )))

116

Антисемит

преди 7 месеца

Евреите трябва да се избият поголовно по целия свят. Прочетете историята, това проклятие над рода адамов е причина за безкрайни страдания и мизерии по света както в миналото, така и сега, така ще е и в бъдеще. Ако искаме да оставим на идните поколения по добър свят, не трябва да има евреи по него.

115

Анонимен

преди 7 месеца

Охо,ако стане президент Тръмп,за Украйна няма пачки и оръжие и че овисне още повече гадове фашиски

114

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Газа ще я напляскат за 6 месеца.

113

До Пияница мистик

преди 7 месеца

Така е, но не точно. Байдън искаше 60 милиарда за за Украйна и 10 за Израел..., но конгреса не даде. След това Байдън наложи вето само на 10-те милиарда за евреите, а за Зеленски не. Та да, украинците увиснаха.

112

сърпоЧУКОВИ

преди 7 месеца

ГЛУПОСТИ....ХАХАХАААА!

111

Анонимен

преди 7 месеца

Украинското джудже бункерно наркоманче и диктаторче вече не е интересен!

110

Бай Дрън

преди 7 месеца

Путин постигна толкова за Русия, колкоо не можаха Хрусчов, Брежнев, Горбачов и Еллцн накуп. Русия в момента развива собствени производства във всички сфери. Дори по време на СССР имаше специализация между станите и СССР увисваха в. много отношения. Днес правят всичко сами. Това е успехът на Путин. Който и да дойде след него, ще има базата.