28

Анонимен

преди 7 месеца

Майммунните сигурно са полудели.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Може да има класиране на изборите, щом някакви *** от ВАС оспорват компетентността на ЦИК и ДАНС, които бяха установили съмнения в годността на машините и манипулиране на машинния вот. Значи ЦИК не е професионално годна да проведе избори. Затова те трябва да бъдат касирани. Апропо, германски съд излезе с решение, че машинния вот се манипулира и го отмени, само нашите пишман магистрати смятат, че не е така и го върнаха. България е бананови република, не и демокрация. Тези се изплюха върху нея

26

Ранбо

преди 7 месеца

Българския народ винаги избира партиите на ДПС и винаги бие здрав депесарски шут на всякакви сороски ***. За това ИТН ще бъдат дълги години на върха на политиката тука! Просто нормалните хора ги харесват!

25

Явор

преди 7 месеца

Махнаха машините заради *** кампания на ЦИК, ДАНС, ГЕРБ, БСП, Възраждане, ДПС и ИТН. Сервилните, страхливи и мисирски медии участваха активно в мероприятието. Медиите, когато са с ПП-ДБ, са с тях, когато са с всички други партии, с всички други партии са, никаква почтеност, смелост и достойнство. Копейкин, Бойко, Пеевски, Слави и Корнелия явно се уплашиха, че няма да купят изборите. Нищо няма в машините и са удобни за гласуване. ЦИК винаги са изпълнявали поръчки.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Кудошко е активизиран.

23

Анонимен

преди 7 месеца

А при фалшивите бюлитини, които.ги дупчите с химикалите цели.нощи, изборите нетрябва да се касират!! Майко мила, само олигуфрените, които денонощно бълват хаос ли са влезли в този парламент??

22

нан

преди 7 месеца

ами да се иска тълкуване на решението на ВАС от самия ВАС

21

Анонимен

преди 7 месеца

Ташако Африкански ли е по-нагъл и създаващ хос в държавата или Тиквунийй?? Кой как мисли??

20

Анонимен

преди 7 месеца

Измишльотините на Тошко, за да не го забравят медиите.

19

Ама

преди 7 месеца

Касирай си прическата, касирай си партията, касирай и на Слави кларинета. Аман, мина политическата поръчка да се спрат машините, ама не даде желаният ефект. Сега ще ревете всички. За протокола, моят кандидати изобщо не е в челната петица, ама съм твърдо за гласуването с машини

18

Германец

преди 7 месеца

"Кой ще ми даде гаранция" -- къфф си ти, че някой ще ти дава гаранция бе. Ае у лево.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Главния сценарист на шоуто пак е във филм.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Много жалка роля са им дали на Славчо, Тошко и ИТН началниците. И тя е да се всява хаос, смут , разправии за да се парализират държавните институции и да не могат да работят.

15

ИТН ИЧ ГИ НЯМА

преди 7 месеца

ИТН НИ НАБУТАХА С ТИЯ МАШИНИ И С ИЗБОРИ ДО ДУПКА. СЕГА ДА МЪЛЧАТ! ОСВЕН ДА ЛАЯТ ОТ ДРУГО НЕРАЗБИРАТ. И КС ХАРТИЯТА СТАВАТ ШАШМИ, АМА С МАШИНИТЕ СИ ВКАРВАШ КОЯТО ПАРТИЯ СИ ИСКАШ В ПАРЛАМЕНТА, ЩОТО 4= НЕ СА ПРОБЛЕМ ДА ВЗЕМЕШ ОТ ВСИЧКИ, ОСОБЕНО ОТ НЕГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ И ДА ДАДЕШ НА НЯКОЙ КОЙТО ТИ ПЛАТИ!

14

Анонимен

преди 7 месеца

На тоя тип това ли му е проблема. Изобщо не споменава , че стотици хора се водят на един адрес и гласуват , че се подправят бюлетини , че има безумна бройка невалидни бюлетини , че се купуват гласове. След като не говори за тези проблеми , явно не ги вижда като такива. Итн нямат грам почтеност в себе си.

13

Влади

преди 7 месеца

Той сам призна пред П.Златарева, че на първите два избора с машини не са се броели разписките/бюлетините отпечатвани от "принтерите". Тогава е можело ( и е ставало) гласуваш за партия Х, а в електронния протокол , издаван от машината се отчита ЗА партия У. Ясно: Затова имаше странно спечелено предимство от ИТН, а после и за ПП и ДБ, накрая на изборните дни. Всичко се връща.

12

СТИГА АЛА БАЛА!

преди 7 месеца

НЕДЕЙ ТАКА БЕ ТОШКО, РАЗЧИТАМЕ МНОГО В СОФИЯ НА МАШИНИТЕ! И МОЯ ПРИНТЕР ИМАЛ КОДОВЕ АМА ТИЯ ОТ ПП НЕ ИДВАТ ДА СИ ИГРАЯТ И ДА ГО БАРНИКАТ И ТОЙ СИ РАБОТИ БЕЗ ГРЕШКА? КАКВО ИМА ДА ПИПАШ КОДОВЕТЕ, НАЛИ СА САМО ПРИНТЕРИ? КАКВО НИ БУДАЛКАТ?

11

Анонимен

преди 7 месеца

Касиране може, да има само при фалшифициране на изборите, бе ***, не до клатен.

10

Кой знае?

преди 7 месеца

Значи другия път предлагам да изберем Тошко за министър председател и да оправи България. Може от четвъртия път на ИТН да им се получи? Кой знае?

9

Анонимен

преди 7 месеца

Оф, няма спиране тоя ***