286

Ссс

преди 6 месеца

А защо му се струва че е предаден нещо да не би да му обива.За кривото колело прав път няма.Путин ще го пенсионирал Байдън ще му разпише нашите негов човек.

285

И децата

преди 6 месеца

по география научават, че Окраина е по-близо до Хавганистан, отколкото до Исраел.., само Зе и коалиц-партнерите още не ..

284

toti

преди 6 месеца

АЗ си мисля,че САЩ и Русия никога няма да влезнат в война,защото срещу КИтай , Корея и Япония няма кой друг да се противопостави !!! От Исляма ,по опасни са страните от ЖЪЛТАТА РАСА и това че сега и Путин гледа към Израел,е опасмо да не се надигнат Арабите и това ще е ПАГУБНО ЗА ТЕЗИ ДЪРЖАВИ и затова те не смеят да нападнат Израел и ще чакат да си свърши работата и освободят заложниците....Войната с Украйна ще свърши на тизу рубеж и Русия постигна целта си !! Добре си изчистиха складовете .??

283

Скот Ритър

преди 6 месеца

Колкото по рано го утрепат тоя Зеленски толкова по добре за Украйна.Изби половината си народ за интересите на запада и Америка и докато умират стотици Украинци на ден четем какви имоти имал къде живеели родителите му и колко милиона имал! *** наркоманизиран! Дано вриш в пъкъла!

282

Дж

преди 6 месеца

Нямало жива сила. Значи не са десетки хиляди а 400 хил както се твърди от независими медии. Колко удобно да си измиеш ръцете със Зеленски от Сащ, които са стояха зад преврата. ясно е че Украйна е свършена. Путин не е *** и ще ду вземе не 1 пета, ще вземе и одеса и харков. Поне

281

Анонимен

преди 6 месеца

И статията е гадна, за коментарите просто да не говорим. Как е възможно да се лее такава злост

280

Хахаха

преди 6 месеца

Зеленият глупакк взе да стопля.

279

Анонимен

преди 6 месеца

Руската пропаганда става все по-отчаяна.

278

Анонимен

преди 6 месеца

Гад фашиска

277

82-ОМБР

преди 6 месеца

Смърт за укопаторите! Руснаците в Русия

276

82-ОМБР

преди 6 месеца

Много як клип,на който двама украйнци приключват шестима при..***.ти(руси).да ли ви се късат русофилските сърчица от болка?

275

джо

преди 6 месеца

Този мишок се усети,че го ползват за стръв.Жалко за народа хората поеха всички негативи от необмислени решения на пропаднали политици ...

274

Анонимен

преди 6 месеца

Сега е само чувство, но скоро, чувството ще се материализира....

273

82-ОМБР

преди 6 месеца

Благодарим на русофилите! От вашите данаци също капят левчета за утилизация на красната,уродлива и бездарна пародия(армия)!

272

82-ОМБР

преди 6 месеца

Вова,загоря ти боба

271

Хейт

преди 6 месеца

Като си помисли човек колко имения и вили си построихте в Испания и Италия с помощите от войната. Ама накрая и на вас ви врътнаха кранчето.

270

Мъка

преди 6 месеца

Разбира се че част от света е свикнала с войната. То не бе военна операция , то не бе чудо. Писна ни.От три дни , нарасна на две години и край не се вижда.

269

Майната ви....

преди 6 месеца

Путин загуби войната , още със започването и. Русия никога няма да бъде същата и там мир няма да има. Създаде си нов Афганистан да границата.Путин не спечели нищо , а загуби всичко. Сбогом велика Русия , а ти вярвахме.

268

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Руснаците сами се денацифициран на вълни от биомаса на фронта. Явно имат заповед спусната отгоре да бележат напредък някакъв. Няма нужда да се мести линията на контакт.

267

Анонимен

преди 6 месеца

ЛАРИ ФИНК И КОМПАНИЯ ОТ BLACKROCK СА ОЦЕНИЛИ, ЧЕ В УКРАЙНА ЩЕ ЗАГРОБЯТ 2000 МИЛИАРДА US ДОЛАРА, ПО-СИГУРНО ОТ ТОВА ДА ГИ РАЗПИЛЕЯТ ПО ДЪНОТО НА МАРИАНСКАТА ПАДИНА,НО ДЕМЕНЦИАЛНИЯТ БАДЪНЧ И КЛАНА МУ ЗАСЛЕПЕНИ ОЩЕ ОТ КОРУПЦИЯТА НА ЗЛАТНАТА МИНА УКРАЙНА ПРОДЪЛЖАВАТ НАИВНО ДА СЪНУВАТ РОЗОВИ СЪНИЩА БЕЗ ДА ЗАБЕЛЯЗВАТ ПОМИЙНАТА ЯМА...