12

Анонимен

преди 7 месеца

По това можете да прецените що за държава е България. Само африканските страни имат лидери които управляват по 40 години. България е руски сателит и още е в комунизъм.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Най-кадърният кмет, несменяем. По-кадърен от тоя комунистически възпитаник здраве му кажи. Путин пасти да яде и Екваториална Гвинея също.

10

Alex

преди 7 месеца

Машалла! Само ДАНЧО МЕНТАТА и ДИЛЯНЧО МАМИН са близо по подвизи!

9

Младеж

преди 7 месеца

Затова два мандата и край.Някои работят усилено по 40-50 години,този си почивал 50г.,че и трудов стаж натрупал.Знаем кметове по селата колко работят.До 2 ч.следобед и айде у дома за следобеден сън.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Това доказва, че всъщност "синьо" Хасково винаги си е било червено. Да имаме още съветски екземпляри които управляват... голямо падение! А искате в Европа..

7

Дърти пергиши

преди 7 месеца

70г. Цял живот работил нищо работа....затова сме и на това дередже.

6

тоест

преди 7 месеца

И преди и сега БКП е мафия.

5

aa

преди 7 месеца

и какво браво на човека? нещо свършил ли е ? не! я да каже колко хора е имало в това село 44та, колко 76та и колко сега. Едни и същи ни управляват от 80 години и то с едни и същи лозунги - колко е лош Западът, докато те си пращат децата там с ВАШИТЕ пари.

4

професия кмет

преди 7 месеца

1976 г. имаше много села а сега ги закриват заради професионалните кметове че са успели.

3

Анонимен

преди 7 месеца

72-годишният мъж сяда в кметския стол в далечната 1976 година.Далечна е за родените през 2005 г г, за Шорошь е близка. :)

2

Анонимен

преди 7 месеца

Евалта!!!!! Браво на човека. както виждате не е до партия, леви или десни възгледи, средни, лбгти, анти лбгти, а до обикновенно родолюбие, българофилия, отдаденост и подкрепа. Но там няма (за щастие) апетитни хранилки, от където всичкте партие да се надпреварават да крадът и да обслужват интереси. Хора, не е до леви или десни, до човека е, до родолюбие е и отдатеност, а това няма цвят и лява, дясна руска или евро ориентация! Това ни се губи

1

Гьрците

преди 7 месеца

Да врьщат парите и колите а Тея *** да не си вьобразяват че могат да убиват хора