18

Anonimen

преди 6 месеца

Битието определя съзнанието- е казал един философ. Този е доказателство на тази истина-хранен и отглеждан от Сорос, сега ни занимава с възгледите си за икономика, формирани с многогодишно захлебване от отворено общество. Само ,че в обществото има хора, и те са много повече от *** , на които мозъците не са промити от Сорос, защото сами са си изкарвали прехраната , а не са чакали на чужда хранилка , като този търтей.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Философията на наглия бизнесмен. Парите се съсредочоват в определени хора, вместо да се разпределят измежду хората и от там да се завъртат в икомиката. Откъде покупвателна способност, когато парите се отклоняват до близките до властта? Крадецът си вдига хотел и не знам си колко десетки апартаменти, за да живее от наема на тези, които е ограбил. Яхти, майбаси, офшорни сметки? А обикновения човек е принуден или да се стиска или да бяга! Асен Василев ви каза, инвестирайте в хората, не в имоти!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Ама къде аналитичен ум в главата на един алчен бизнесмен, който се опитва да ти даде възможно на минималната от минималните заплати, че и доста под нея. За да си купи хотела? Откъде? Всичко идва от този опростачен модел на алчни чалгари. "И аз да бях, и аз ще....." Няма честност и правилно разпределение на парите! Всеки укрива, краде и изнася парите зад граница или вдига хотели. Това за така наречените бизнес-тарикати.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Поредния правил се и недоказал се икономически философ. Инфлацията (поскъпването) е благодарение на модела на простака - с един продаден зелен чорап да си купя хотел и да живея 100 години като цар. Защо цените в България са високи. Сравнете ги с други държави? Алчност! И липса на хора, които да купуват. Благодарение на ограбването им и прогонването им от същите хора, политици и бизнесмени, алчни утри! Всичко е навързано.

14

Бюджетар

преди 6 месеца

Защо се прави бюджет по пера като после в края на годината нищо не се отчита по пера. Капиталовите разходи никога не се изпълняват а се лапат от *** либералите които сега си легнаха с пролетариата и *** зер са от едно котило.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Разкриха тактиката на Кокорчо, да помпа инфлацията и да дере ДДС!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Звездичките са за $оро$оид . Не знаех, че и това подлежи на цензура

11

Анонимен

преди 6 месеца

Каза един от първите ***

10

МРАЗЯ БГто

преди 6 месеца

*** за Шипка *** за Рушия

9

Бай Скурнян

преди 6 месеца

Съсипаа я таа държава *** им дъиБа комунисти и политици!

8

НароденБудител

преди 6 месеца

Мразя БеГе най големия Заддунайски Ке н еф на света.Тука мутро бизнесмени от ДС корумпирани полюционери и разни ДДС измамници и м.у.р.в.и. Си живеят добре а народа мизерства.

7

Ши б аните

преди 6 месеца

Комунисти корумпирани чИнгета и руски бок луци от Дондуков ни съсипаха живота и откраднаха бъдещето на хората.

6

Крадев и Гълаба

преди 6 месеца

Ни окрадоха повреме на служебните

5

България е

преди 6 месеца

Ад!Срам ме е че съм българин!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Калинка!

3

ББ

преди 6 месеца

Комунистите и агентите на путин съсипват България от столетия,..не се произвежда ..имаш пари а няма какво да си купиш освен внос който не можеш да си позволиш!и ще тава още по-страшно..в това ви превръщат комунистите на путин..,нинова,пеевски,борисов!Къде и какво произвежда пЕевски?колко работни места и какви заплати ви дава?продава на скраб...създаденото от родителите ви..грабежи с бАрисов!САЩ и Кралството...убийте к.п.л.тата!!!евтини крадци с пари правят за смях Държави като САЩ и Кралството!

2

Истината

преди 6 месеца

Накратко тоя оценява като положително състоянието в което правителствата се правят от няколко слабовати партии, всяка от които тегли към себе си? Че така нищо свестно не се върши, краде се много и ДПС е винаги арбитър!

1

Анонимен

преди 6 месеца

2 жан и луканов са далеч в миналото, те нямаха достъп до грантове и фондове. Обаче на теб ти е лесно да прехвърляш сегашната ситуация по тогава. Все пак това ви е мантрата. Никога няма да си признаеш че евролиберастията и костоваците съсипаха страната.