159

Анонимен

преди 6 месеца

164 Борисов и Пеевски не са във властта. ПП,ДБ крадат вече от 3 години, с милиони, милиарди. Още не са дали отчет, къде са 8-те милиарда и къде са лев четата, които плащаме след всяко зареждане с гориво. Сега си разадоха милиарди на свои фирми, от плана за развитие и растеж.

158

Анонимен

преди 6 месеца

Влизането на ДС и реинкорнацията на мракобесните служби в политиката, чрез децата им, нагли, алчни за власт и пари, сигурно не са мерки срещу демографската криза, тъкмо напротив. Много хора са отвратени от това и ще напуснат България, а напусналите я, няма да се върнат.

157

Теодоро

преди 6 месеца

Хаха,егати смешника!! Оставка съд затвор!

156

Анонимен

преди 6 месеца

Току що се върнах от БГ. На мои 3 познати порасналите деца - 6 на брой, вече 30+ годишни, никой няма свои деца! само 2 мъже от тях живеят все още в БГ 1 съжителства, друг е сключил брак преди 3-4 години. Жените пък са в Австрия, нидерландия и Англия - изучени висшистки, но без деца. И един мъж в САЩ и той не се е размножил. На друга позната от 3 отгледани деца, само едното има свое 1 дете. Ние от 4 първи братовчеди имаме общо 3 деца. Това ви е демографския резултат. Никой плодовит не иска деца

155

Анонимен

преди 6 месеца

Те някои достатъчно се увеличиха, та ако още ще ги увеличаваме

154

Джо

преди 6 месеца

Лъжат, хората въобще не ги интересуват. Важното е Борисов и Пеевски да могат да крадат.

153

Христо Христов

преди 6 месеца

До 146 "Докато не се изравни стандарта с европейския,младите хора ще бягат навън!" - ми изравнявай бе! Щот с про'с'таци на МРЗ, дет гласуват за ЕС и чакат ЕС да им я изравни с европейската, това няма да стане.

152

Христо Христов

преди 6 месеца

Хахаха... след няколко години като останат ромите и тук там някоя християндемократка кат Урсулата, прирастът ще стане 5-6%, а раждаемостта даже 7-8...

151

Анонимен

преди 6 месеца

Сергей е добре - има четири, ама леворезбарите като терзиев, асен василев, хекимян и другите от шаката като спят с мъже как и кой да роди ?!?

150

Анонимен

преди 6 месеца

ТОЗ НЕЕ ДОБРЕ С ГЛАВАТА

149

Анонимен

преди 6 месеца

Егаси, тия за половин година пребориха демографската криза, слава на ПП-ДБ!

148

Анонимен

преди 6 месеца

тая държава си замина отворете си очите! *** са вече над 50% от населението! ще чакаме да работят и плащат данъци на кукуво лято

147

питам

преди 6 месеца

Дянков и тези от ПП започват да раждат ли ? Киро и кокорчо ще се карат кой е бащата ,така ,че май не става .

146

AХА

преди 6 месеца

Никоя бяла държава няма положителен прираст.Западняците премахнаха традиционното семейство и решават проблема с внос на мигранти.Така ще стане най-вероятно и тук,все пак сме като колония.България ще има нормална раждаемост,само благодарение на араби и турци,няма как българите да имат такава...

145

Анонимен

преди 6 месеца

Когато Дянков и другите управници започнат да се возят в трамвая, вместо в бронираните лимузини на НСО и започнат да си броят стотинките в скъсаните джобове, тогава да ми разправят каква е ситуацията в България и защо хората бягат от тази територия. Дотогава живят в тяхна си измислена реалност и не знаят как живеят българите.

144

иванова

преди 6 месеца

е все сме имали смешници във властта, ама като този -не!

143

Анонимен

преди 6 месеца

Който е искал да има деца, ги е направил независимо от неадекватните опити на държавата да провежда някаква социална политика. Тези мерки по никакъв начин не влияят на решението на семейство дали и колко деца да има.

142

Анонимен

преди 6 месеца

Ама не думай, че кога имаше време да видим и резултати даже. Откриха ли се нови фабрики и заводи, каквито има в Европа, в селата, не само в градовете , същата тази Европа, която контролира нас , а там си има всякакви производства. Това ли е решаване на демогравска криза, или може би защото известен брой хора се връщат на село, защото нямат работа в града и са бедни и нещастни.

141

Анонимен

преди 6 месеца

Аз пък мисля, че резултатите от тежките наркотици започнаха да дават резултати...от ПП/ДБ са в нещо средно на алкохолен делириум и кокаинов екстаз! С две думи, изгърмели са им бушоните,и отдавна дават на късо....!!

140

Анонимен

преди 6 месеца

Как се справяме с кризата? Я да опише по-подробно . Масово сме почнали да правим деца, че мерките по принцип ще прозвучат нецензурно.