35

Роко

преди 7 месеца

Абе нито един путлероислямист не споменава нищо за кюрдите които са доста по вече от палестинците.Нали навремето са ги прибрали в йордания та и там започнали метежи.От там ги прибират в ливан.А ливан преди е бил под френска юрисдикция с предимно християнско население.Тогава са го наричали швейцария на близкия изток.Пристигат палестинците, християните са почти изгонени и там сега е ислямска *** червени ***

34

Иво

преди 7 месеца

Най добрия начин е да ги пълнят с морска вода под налягане

33

Анонимен

преди 7 месеца

Направата на тунел е тежка изискваща време работа. Евреите не са седяли със скръстени ръце когато палестинците са чертали скиците ,копали било с машини било на ръка. Пристигали бетоновозите и изливали бетона. Предполагам че на 100%знаят всичко за тунелите.Това не е игла за да я скриеш. Какво,колко и къде се съхраняват боеприпаси, гориво, ел агрегати. Така че наивно е да се смята че влизат в тера инкогнито.Не е трудно да се досети човек с военен опит Какъв и какво количество взрив е необходим .

32

Така е с

преди 7 месеца

Окраина, за да я освободи, Русия трябва да влезе в Киев и Лвов

31

Анонимен 11

преди 7 месеца

Моше,лесно ще влезе,но ако знае,как се излиза от тунелите,ще се откаже,от това самоубийство.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Да де ама отдолу има бомби и ракети там не са вчерашни пишман иманяри като теб имат и заглушители и визьори и дронове и разходката ти ще ти прати карантиите на стената на плача.

29

bl

преди 7 месеца

Ама всичките тука са разбирачи. Един щял да наводнява тунелите, друг да ги пълни с азот. То ясно че от физика не разбирате ама питайте някой водопроводчик да ви обясни защо това е невъзможно. Ако ви е срам да питате погледнете си долната част на тоалетната чиния и тръбите под мивката и се запитайте защо са извити а не прави и може да ви светне.

28

Хахах Всеки който

преди 7 месеца

Подкрепя Изсрайнел да знае че съм минал кака му, брстпвчедка му, и сестра му му снощи проверете ги за инвитро хахах

27

Анонимен

преди 7 месеца

Какво виждат хората на терен в Газа? - виждат ПОСЛЕДИЦИТЕ от варварското терористично нападение на ХАМАС срещу Държавата Израел на 7 октомври 2023 г, при което бяха избити 1 400 НЕВИННИ МИРНИ ГРАЖДАНИ, ранени 18 000 и отвлечени 230 заложници, това виждат. Израелската армия ПРЕДУПРЕЖДАВА преди да нанесе удар и дава възможност за евакуация, не отвлича заложници и не удря преднамерено граждански цели. ХАМАС използват населението на Газа като жив щит, защото са терористи.С терористи не се преговаря, те се трепат

26

Хе хе

преди 7 месеца

Наглите израелци са убили 66 служители на ООН в Газа. За толкова знаем. Над 2 000 деца и над 8 000 общо. Освен това се скараха на Гутериш и му поискаха оставката. А фактите са, че в Израел има Апартейд и нещата стигнаха дотам, или израелците, или палестинците, едните ще изчезнат.

25

Libre comme air

преди 7 месеца

Нищо чудно Газа да стане втори Сталинград.....защото никой те знае какво са приготвили от Хамас за израелските танкове от тези тунели....А и през ВСВ 5000 японци от тунели се бият много време срещу 25000 американци за остров Иво Джима....

24

Анонимен

преди 7 месеца

Има дълбоко тунелни бомби, намират тунелите и ги започват.

23

Ха-ха

преди 7 месеца

просто х1 ракета трябва да влезе в тунелите :()

22

Анонимен

преди 7 месеца

По собре ги наводнете тези тунели да измрат като мишки терористите

21

Неразбрал

преди 7 месеца

Не разбирам място ли няма на земята ,че се бият тези? Какво им липсва? Омраза между религии ли е това. Забранете религиите - има място за всички! Егаси 21 век насаждаш омраза чрез религия или вяра ...не е ок. Те затова са създадени за да разделят хората всъщност.

20

Анонимен

преди 7 месеца

много са нагли хамас. държат 230 заложници, от които 120 не са евреи - китайци, филипинци, бразилци, тайладнци, датчани, узбеки, че дори и турци. и после с какви очи се изтъпанваш в оон и се оплакваш пред същите тези пострадали нации, че спрели да ти дават пари? ама не им освобождаваш невинните граждани, нямащи нищо общо с израел?

19

Анонимен

преди 7 месеца

всъщност, 'целият свят', т.е. ООН създаде 2 държави - израел и палестина. съседните арабски страни се излакомиха и набързо присъединиха бъдещата палестина на парчета, че тръгнаха и да нападат израел, ама изгубиха. къде бяха 'палестинците' от 47'до 67', завлядани от египет, сирия и йордания, защо не протестираха? защото още не бяха измислени като 'палестинци', бяха си араби и това ги устройваше. едва през 69', египтянинът ясер арафат реши да създава нова нация и да им става президент.

18

Анонимен

преди 7 месеца

В документ на израелското министерство на разузнаването се представя идеята за преселване на 2,3-те милиона жители на ивицата Газа на Синайския полуостров в Египет, предадоха световните агенции и изданието "Таймс ъв Израел". Канцеларията на израелския премиер Бенямин Нетаняху призна за съществуването на такъв документ, но го дефинира като "концептуален" и посочи, че в него просто се излага още една хипотетична възможна алтернатива, съобщава БТА.

17

Анонимен

преди 7 месеца

За тунелите трябва здраво дупппппе което Израел няма:-)

16

до 14

преди 7 месеца

окОпиран ти е мозъкът, научи се да пишеш първо, после коментирай! Газа беше част от Египет, която Египет предостави на Израел срещу Синайския полуостров и мирен договор.