22

Анонимен

преди 6 месеца

Но много плюят по ДАНС ,но явно Са от ПП ,съжалявам че не арестуваха никой ,а това си е голяма измама

21

анонимен

преди 6 месеца

Абе,момче,хората просто си изпълнили СЛУЖЕБНИТЕ задължения,ти очевидно ,че мястото ти НЕ е за там където са те сложили

20

Психолог

преди 6 месеца

ХАРТИЯТА СЕ МАНИПУЛИРА ЗНАЧИТЕЛНО ПО- ЛЕСНО, ПО- БЪРЗО И ПО- УДОБНО В СРАВНЕНИЕ С МАШИНАТА. ДАНС СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ НЕЗНАНИЕТО НА ХОРАТА, ЗА ДА ВНЕСЕ НЕДОВЕРИЕ. А ТОВА СЪЗДАВА ОПАСНОСТ ЗА НАЦ. СИГУРНОСТ. ЧАКАМЕ ОСТАВКИ НА ДРУЗЯТА!

19

Посолството

преди 6 месеца

Пускайте машините да няма издънки. Васето откога сме ви го спуснали, мислете му ако по някаква случайност или глупост от ваша страна не е кмет!

18

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименМаугли, я обясни как точно машината предпазва от купен вот? Защото един бивш премиер предвиди с точност колко процента ще вземе с машини обратно на всички социологии, които не грешат чак толкова. Същият маймун директно си каза - "Ала-бала" през президента. Ако още вярваш в машинното гласуване значи вярваш и в Дядо Коледа!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Този повтаря една и съща мантра. Машините не може да се манипулират.Резултата може като се подмени изцяло по пътя от машината до крайния получател - ЦИК или ОИК. Поговорка гласи: Не е важно каква е целта, а пътя по който ще стигнеш до там.

16

ъ

преди 6 месеца

Пак ли някой ще го отнесе, затова че си е свършил работата? А зам. министърчето с флашките е чисто като сълза? Не е истина просто. Този наш модерен свят се нуждае от много сериозни промени.

15

....

преди 6 месеца

Само реват как машините можело да бъдат манипулирани.Все едно като се броят бюлетините,не могат да напишат в протокола че една партия има 150 гласа а не реални 120,примерно.

14

Галя от EmbassyTO

преди 6 месеца

Божо с ***$ната коса какво пак се обяснява. София сме я продали на васи Маслото. И да си гласувате няма да има голям смисъл.

13

Никакво гласуване

преди 6 месеца

Всички хора разумно мислещи да излязат на улицата и да свалят правителството. Да се започне на чисто от начало.

12

Шебек

преди 6 месеца

Аз викам да отиваме на предсрочни.... За да си "затвърдите" властта....

11

Анонимен

преди 6 месеца

Днес.бг са настроени по Шекспировски - да бъдеш, или да не бъдеш, това е въпроса!

10

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 8 --- У нас Б.Б. ли постави началото на купуването на гласове?

9

Божанов

преди 6 месеца

Какво сертифициране? Време е да започнете да говорите за касиране. Борисов и Пеевски трябва да влязат в затвора, парите на мафията трябва да бъдат конфискувани, назначаване на нови хора на всякакви властови и административни позиции, но аз искам децата и внуциге ми да изберат България, искам хората по улиците да бъдат усмихнати, а не смачкани, искам хармонията на природата, която Господ е дал на България да се пренесе и в обществото и съм готов да платя с кръв за това. Мафията вън от държавата!

8

До Сатанизъм истинск

преди 6 месеца

В София още преди години Вили Лилков поведе борба срещу поставянето на такива съоръжения по покривите. Като професор по атомна физика подкрепи с научни аргументи своето искане. Но сега взе само 5% от гласовете, защото нямаше пари за мащабна предизборна кампания, чрез която да припомни какво е направил за София преди 20-25 години. Защото е направил още няколко важни неща, а други инициира, но мафията не позволи да се посегне на огромните й грабежи от джоба на софийските данъкоплатци.

7

този

преди 6 месеца

в качеството на какъв дава обещания, нали не е в изпълнителната власт, а в законодателната. Да си гледа писането на закони, а не да говори какво щяло да направи едно министерство. Аман от незаменими. Нали си имат зам. министър, който им измива мръсните ръце с недокументирани твърдение. Важното е че този зам беше хванат в крачка, всичко друго са голи оправдания. Записът е вид документ. Каквото и да каже остава съмнението в некоректност и умисъл

6

З А Щ О ???

преди 6 месеца

В цял свят отхвърлиха гласуването с тези машини, само Мадуро и ние ги използваме. Защо е този зор отново да се гласува с такива машини?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Ето за това ДАНС трябва да бъде проверена и изчистена от некадърни и обслужващи чужди интереси субекти.Не може една служба като тази , една от стожерите на сигурността да се забавлява на гърба на народа.И без това държавата е в хаос.Крадци изнасят с чували милиони.Министри губят милиони от не събрани хазартни такси.Предтъпници излизат без обвинения

4

Анонимен

преди 6 месеца

От цялата история научавам , че ДАНС имат голямата вина за случилото се не доразумрние.Щом те изпращат противоречиви наставления и препоръки.Или са некадърни Или калинки обслужващи нечии интереси .Например на собственика от Росенец

3

щом е нужно одобрени

преди 6 месеца

бг , защо не се разбра кога и как, кой в бг ще одобри . много набързо се развиха събитията, дръпнаха машините . Мисля , че се наемат . - плаща се . Има и други проблеми - стачки , няма лекарства, катастрофи , покачват се цените , идва снегът и още .