46

Анонимен

преди 6 месеца

И ние в Чехия мръзнем - 5 градуса е, лятото беше 2 седмици. Абе тия нещaстници пак подготвят някакви рестрикции и локдауни и плашат хората с някакви безсмислици. Пълен бойкот на всякакви изврaтеняци от т.нар международни институции.

45

Анонимен

преди 6 месеца

От 30 години слушам за това затопляне и всека зима мръзнем като куча. Айде докога ше чака да стане

44

ПОГРЕБАЛЕН АГЕНТ

преди 6 месеца

А КАКВО ЗА САРКОФАГА НА ПУТИН - ДА НЕ СЕ Е РАЗТОПИЛ??!!!...

43

Анонимен

преди 6 месеца

Спрете да бомбите 365 дни в годината къде ли не. Бомбите замърсяват много. Не само убиват и разселват хора. Какво? Аааа, добре. Войната е супер бизнес за някой и за това ще си бомбят, пък бай Петко вместо с кола да ходи с колело или пеш на работа за да спаси света.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Нали през 2015 ни предупредиха, че ако не се справим до 2019, ще е прекалено късно? Климатичните активисти нещо звучат като пишинг писма.

41

Христо Христов

преди 6 месеца

До 35 "... що в китай и индия, които замърсяват в пъти повече от европа и сащ взети заедно," - и проивеждат в пъти пъти повече от европа и сащ. В Китай екозаконите и темповете на "озеленяване" са в пъти по-високи от тези в ЕС и САЩ.

40

Христо Христов

преди 6 месеца

До 39 "Има определени общностти които напълно безконтролно се плодят като зайци и мишкии." - като евроатлантиците дет гласуват ЕС да им дава МРЗ.

39

Христо Христов

преди 6 месеца

Ми немските св'не и ЕС обявиха въглищата за въглеродонеутралнии даже в германия събориха 8 вятърни турбини, ца да копаят въглика на тяхно място. Това са лицемерните германия и ЕС.

38

Според мен

преди 6 месеца

Има глобално затъпяване съчетано с глобално откланя е на вниманието в комбинация с глобална алчност за власт и ресурси. И така глобално трябва да има бедни и богати, на бедния му се набива да яде скакалци богатия е на пътуване и си релаксва с гурме вечеря за 12 000 евро, само дивеч от спецялни ловни стопанства. Бедния трябва да знае ,че е глобална криза да се зомбита пред телевизора като гледа гола плът и да знае ,че няма пари!! Това трябва да му се набива постоянно..да не вземе да иска да живее

37

Раждаемост Население

преди 6 месеца

Кога ще ограничат раждаемостта на хората? Има определени общностти които напълно безконтролно се плодят като зайци и мишкии.

36

Анонимен

преди 6 месеца

А бре радвайте се на хубавото време и на живота!Като видите,че е слънце пускате статии за "Глобално затопляне".Като се развали малко времето вече били "климатични промени".Смешно е вече.Ако искате да е лошо времето се молете на Господ ама никой не го прави...всеки иска да е хубаво времето.

35

Анонимен

преди 6 месеца

А защо трябва да има шапки, може пък на Земята да се появят нови континенти с живот след тези шапки.В тихия океан расте нов континент.Изобщо кои сме ние, че ще казваме на Земята да има или да няма ледникови шапки, колко градуса да е лятото и зимата, да има или няма дъжд.

34

Анонимен

преди 6 месеца

що в китай и индия, които замърсяват в пъти повече от европа и сащ взети заедно, нема затопляне и не ги карат да ядат буболечки и да карат тротинетки :)))

33

Анонимен

преди 6 месеца

Глобалното затопляне не е толкова лошо нещо, вънка е топло не се налага да пускат парно и да се хабят излишни пари. Климатичните промени се дължат на циклични процеси не на човешка дейност. Света ще го има и след 1000 г да не се притесняват феновете на Зелените таУибани, ще живеят хора и тогава, включително и в България, генофонда в БГ ще е леко изменен, но хората тук пак ще се наричат българи.

32

gg

преди 6 месеца

Той и Ал Гор през 2009 предричаше, че ледените шапки на полюсите ще ги няма до 2014... Но О, Чудо! - ледът си е още там.

31

БАРНИ РЪБЪЛ

преди 6 месеца

ПО-ПОЛЕКА С ОХЛАЖДАНЕТО,ЧЕ ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТЕ ЛЕДЕНА ЕПОХА!...

30

До 28

преди 6 месеца

Човешкото въздействие е много по-малко от циклите на земята . Ако не знаете има един период който е бил около 400г с името Средновековен топъл период . Тогава Гренландия е била Зелена не като в момента. Да не говорим за ледниковите периоди в които цяла европа чак до северан Африка е била замръзнала . Тези неща още никой не знае защо са се случвали. Има само и единствено хипотези но не и доказани научно теории.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Така се взема предница, когато става ясно, че Тръмп взема втори мандат догодина.Ето с какво ще се въоръжат опонентите му , да го атакуват постоянно.

28

Тая

преди 6 месеца

Моторджийката колко деца уби да се засели другаде

27

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Тя земята си има ритъм, но мислиш, че 8 милиарда хора с тяхната дейност не влияят ?То и човешкото тяло има ритъм, но при достатъчно намеса "отвън" (начин на живот, качество на храна, въздух) и той се променя. Дори тук, на местно ниво се виждат промените- лятото започва със сравнително студен и дъждовен юни, после юли и август страшна жега без капка дъжд, септември и октомври 30 градуса без дъжд, и топла зима, която е като есен. И това е вече няколко години поред