12

Анонимен

преди 6 месеца

На какво отгоре? Най-слабия от номинираните! Бъхлара не става, ама му я дадоха на изпроводяк!

11

До 9

преди 6 месеца

Аржентина като паднаха от арабите първия мач кой кого буташе, а? Холандците изравниха на четвъртфинала, ама се оляха в продълженията и заслужено загубиха. Хърватите и те играха доколкото могат, ама се пречупиха. И на финала имаше две дузпи, но за Франция, и то напълно заслужени. И въпреки това Аржентина спечелиха. Да, селяни са, но нашите от 94-та да не би да са по-различни, я ги вижте сега...

10

Анонимен

преди 6 месеца

Меси е еврейска *** а Роналдо точно обратното подкрепя Палестина и премахва Coca-Cola от масата си за това Меси е със златна топка

9

Анонимен

преди 6 месеца

Човек може да намрази спорта ако той ражда такива "герои" като Меси и Стоичков.То натам и вървят нещата в глобален план.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Съдиите го бутаха на световното да му дават дузпи. Ди Мария му спечели и световното и копа Америка ама Меси бере плодовете от това. Да не говорим за това как обраха Холанд, който направи требъл и счупи всички рекорди. Меси винаги е бил любимец на Фифа, но всички знаем че най-добрият в историята е Кристиано, ако ще 10 златни топки да подарят на гнома.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Извращение!

6

Анонимен

преди 6 месеца

То вече е смешно. Куп играчи има по добри от него, но явно и там корупцията вече е в чудовищни размери .

5

Анонимен

преди 6 месеца

Кое е наредено плебеи ? Гласуват капитаните на всички национални отбори, не се дава субективно решено в някоя стая от някоя чиновник. Аман от невежи!

4

без упойка

преди 6 месеца

Взеха заслужената златна топка на Холанд.Мръсни дъртаци.Меси е победител с името си, а не с играта си през 2023.Щото бил вече легенда.Ами дайте другата година на Зидан, и той е легенда.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Излагация.Ще я връща след месец, когато се изясни, че Аржентина е с отнета световна титла.

2

Ром"с

преди 6 месеца

Пародия стана тази "Златна топка" ,то ли няма на кого лруг да я дадът и като няма то Меси е на линия по стара добра традиция или пък ФИФА е олкова корумпирана ,че си нямаме на идея.. .Как може футболист да стане носител на "Здатната топка" когато отбора(ПСЖ) в който играе го изгонва или пък старият отбора (бАРСЕЛОНА) не го иска ,а и никой не го иска вЕвропа.Да ,ще кажат някой СП стана шампион,да стана ,но на предишното стана Франция,но топката получи Модрич и то заслужено. Меси бе страхотен,но..

1

Анонимен

преди 6 месеца

Секта братче,на младите как да им се играе,преиграхте вече.Харесвам го но се оляхте.