38

Анонимен

преди 6 месеца

Много е забавно как хора които не могат дори един Уйндоус да преинсталират, иначе са много грамотни по въпроса с машините! Е герберчета, бихме ви и без машини, там какви са ви оправданията???

37

4

преди 6 месеца

Алоо,защо никъде не се споменава Община Тунджа,в която влизат над 40 села от ямболска област?Там не живеят ли български граждани ,чия територия е ?

36

Bormann

преди 6 месеца

Гласуването е даване на съгласие на някой който не те представлява и интересите ти да те юрка...... събуди се! Ако НЕ гласуваш няма да настане аннархия, мобилизация, военнен режим и глад, просто ще им биеш шута.....

35

asd

преди 6 месеца

Копейкинци участвали ли са в тези избори? За какво беше цялото дуене и напъване да се правят, че говорят от името на народа? Да заплашват с Народен съд и смяна на ориентацията на държавата? Май говорят от името само на едно посолство и малък процент маргинали.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Попфолка Продължава! Чалгария търси талант! Гласувайте за Екстра Ваня и за Веселин Терзиев! Поздравяваме ви с новия индийски химн на Чалгария, Месечина, месечина, йой йой!

33

Наблюдател

преди 6 месеца

Браво на Ямбол!

32

ДАААА

преди 6 месеца

В ДОБРИЧКО ИМА ЧЕТИРИ ГРАДА КОИТО ОТ ПЪРВИ ТУР ПЕЧЕЛЯ НО НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ ДОРИ КАРТАТА КОЯТО НОВА ТВ ПОКАЗА СНОЩИ ТАМ БЕШЕ СИНЯ А НОВИТЕ КМЕТОВЕ СА ОТ БСП НЕ БЕШЕ ЛОШО ДА СА ПО ЧЕСТНИ

31

Анонимен

преди 6 месеца

И на тези избори пазарът ще си има достатъчно представители. Ние влизаме в тях, за да търсим подкрепата на гражданите и да представляваме тези, които нямат достатъчно средства да си купят общината.Представителите на пазара имат пари, ние имаме глас. И нашият глас също трябва да бъде чут.Защото София е за всички!

30

Анонимен

преди 6 месеца

https://vanyagrigorova.eu/manifest

29

Анонимен

преди 6 месеца

Причината за тези контрасти е, че градът се управлява не като политическа демокрация, а като пазарна диктатура. Нейните проводници, като не могат да гарантират достойно бъдеще за всички, предлагат омраза в токсични количества и водят героични битки с миналото.Диктатурата на пазара поставя частния интерес и печалбата на малцина над обществения интерес и добрия живот на мнозинството. Превръща обществените блага в стоки, а достъпът до тях в услуги. Земята е стока и затова е много по-изгодно на нея да се строят престижни офис сгради, а не детски градини. Жилищата са стока, от която се печели

28

Ти да видиш..

преди 6 месеца

До пияница мистик 17 Аз вярвам само на Нинова. Тя казва че БСП повишава резултатите си.Ха,ха...!

27

християнин

преди 6 месеца

Искам да попитам,къде се скри равиана от банкя,та не се показва,и да ломоти глупостите си?Къде се скриха лиата на разбойническата организация от банкя?Затворът идва,г-да престъпници,макар и с малко закъснение.Тикви,Шиши"-та,дръндарски хидроинжинери,и пр. крадци,ще заминат за затвора.

26

да

преди 6 месеца

щом урсулата взе да моли македонците да влязат, хич не ми го хвали тоя ЕС!...той се разпада, и ний със скъсаните потури има да се въртим като слънчасали!

25

Костя

преди 6 месеца

Бандера е виновен!

24

Анонимен

преди 6 месеца

София - Р Е З И Л !!!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Финалните резултати са фатални за българите, защото не спряха изборните туристи!!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Децата на ДС и олигарсите ще ви оправят.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Гласувайте братя, за светло бъдеще и дружба между народите. Ше са опраиме така да знаете.

20

Архиваря

преди 6 месеца

Знаем че копейките се провалиха навсякъде, но най-фрапиращ е провала им в областите Смолян и Благоевград, където гласовете "Не подкрепям никого" са повече от тези на копейковите кандидати! В Търговище и Ямбол пък копейките изобщо не издигнаха кандидати, явно осъзнали че не могат да спечелят неравностойния мач срещу такъв сериозен опонент като "Не подкрепям никого"! ХАХАХАХАХА

19

Анонимен

преди 6 месеца

А пък аз най-напред прочетох :**фатални резултати от вота в страната... ** Ама че съм!