178

Чит

преди 10 месеца

До 119 Анонимен Ваня Григорова се е борила за страната и хората - срещу приватизацията на ЕРП-тата,летището,водата,срещу големите транснационални компании,които искаха да вкарат ГМО в българското земеделие без оглед на последствията,срещу трансатлантическите споразумения,които бяха изцяло в интерес на международните компании на гърба на гражданите,срещу добива на шистов газ в България и Европа(Сорос бе инвеститор).Така,че имате достатъчно основания да се замислите.Направете го моля Ви.

177

Чит

преди 10 месеца

До 119 Анонимен "Ваня няма как да е смислен избор.Леконравна и недостатъчно зряла.Що за народ сме.Що за хора. Нищо не разбираме от хора."На мен възможноста Ви да кажете виц и умението да се разбира от хора ми изглеждат като различни неща.Но в търсенето на смисъл мога и да Ви помогна малко разбира се.

176

До $офианец

преди 10 месеца

Глупаакк

175

$офианец

преди 10 месеца

Всички софианци - милионери! За всеки софианец - четиристаен в Оборище или Луксозенец! Знаете кой може да ви ги осигури - най-умния и най-способния Васко Терзиев! Който го кефи пролетарката Григорова да си седи в Люлин и в Дружба!

174

гого

преди 10 месеца

Почти всички от ГЕРБ и Възраждане , ще гласуват за Ванчето, запомнете тези резултати; за Григорова 39% , за Терзиев 35%.

173

Анонимен

преди 10 месеца

Може и да е соросромка , ако бяха всичи като нея нямаше да сме на това дередже, дано успее.

172

Само Ваня Григорова

преди 10 месеца

Успех на кандидатката на народа!

171

анонимен

преди 10 месеца

Всякакви кметове е имала София, някои по-добри, други не чал толкова. Само червена популистка е нямало, та айде сега да се хвърлят софиянци на непознатото. Надявам се, е все пак поне малко акъл им е останал.

170

Анонимен

преди 10 месеца

Да!

169

така е

преди 10 месеца

За да успее Ваня, трябва да излезем и да гласуваме. На първи тур Васко ДС-то събира 119 хиляди гласа. Гласоподавателите в София са над един милион. Не е ли срамно кмет да се избере от 10% от имащите право на глас. Оставете гъбите, туршиите и в неделя гласувайте.

168

Анонимен

преди 10 месеца

Дългоносият лъжлив Терзиев в истинският сор**осоид. За съжаление в София гласуват предимно психо десните, така че независимо от привидната подкрепа за Григорова, гербавите ще се изгърбят да вземат сапуна с дирник към ПП още веднъж и навярно Буратино ще яхне София, за да я окраде още повече с кръга от аверчета соро**соидчета.

167

Говорит Москва!

преди 10 месеца

До 33Разбирам Вашия коментар само като ироничен и пародиен. Мога да допълня, че наистина е започнал от ... нулите, но в деветцифрена сума.

166

Анонимен

преди 10 месеца

През октомври 2005 политическата кариера на ББ започна от кметското място. Мисля и вярвам, че се ражда нов политик, който до 3-4 години ще ни управа. Забравете Бойко, Радев, Кирчо. Ражда се нова звезда - Ваня!!!

165

Анонимен

преди 10 месеца

Червена София - Ура другари!

164

Соросоидка и ромка

преди 10 месеца

Ванчето е ромкиня и първата и работа е била в "Отворено Общество" на Сорос. После преди да мине към синдикатите работи малко и в "Хелзински комитет". Успява да набута хора на Сорос в синдикатите. В БСП не я искат точно заради дебелите и връзки със Сорос.

163

наблюдател

преди 10 месеца

Не.

162

леля Пена

преди 10 месеца

ТАЗИ ГРИГОРОВА Е ПРОСТО ДРЪНКАЧ НА ПОЛУИСТИНИ И ЧИСТИ НЕИСТИНИ.ЗА ЖАЛОСТ ПОДВЕЖДА МНОГО ХОРА.

161

ЬЬЬ

преди 10 месеца

За кмет на София ще бъде избран из тър сак от средите на ДС или комунист.И в двата случая жалко за софиянци,защото и ДС е рожба на комунистите и всички изводи вече са ясни-организираната престъпност,сътворена от бсп, след една седмица ще властва над столицата и столичани.Честито!

160

Bormann

преди 10 месеца

Хора като Ваня трябва да бъдат екзекутирани до 9то коляно без право на обжалване. Хора като това се опитват да те накарат да им дадеш пистолет с който да те държат като заложник - по собствена воля....

159

Анонимен

преди 10 месеца

Нито местната власт, нито парламента са легитимни както се изказа преди време полковник Марков. 60 процента от хората имащи право на глас НЕ гласуват на каквито и да е избори. Тия които гласуват за несистемни партии са малко, и нямат шанс да бъдат представени във властта, а големите са с червена окраска. 30 години ти обясняват да гласуваш и как ще има промяна, ама такава никога не следва. Тогава какви са тия избори - за едни и същи да гласуваш в продължение на години, това за мен не е избор.