233

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 6 месеца

ПОЛЗАТА ОТ ФАЙДАТА????? ИЗПЪЛНИХА МЕЧТАТА НА ГЕРБ,ДПС,БСП.АКО НАИСТИНА СА НА МЯСТО,ЩЕ КАСИРАТ ТЕЗИ ИЗБОРИ.ЗА СИЖАЛЕНИЕ И ТЕ СА ПРОГНИЛИ,КАТО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ.

232

Валентин от село

преди 6 месеца

99% от форума не са разбрали решението или се правят на неразбрали, или са просто неумни. Журналистите, написали статията са и трите заедно. Всъщност ВАС определя решението на ЦИК като напълно законно по отношение на първия тур и отхвърля всички жалби, като неоснователни (поради липсата на законно удостоверяване на годността на машините, чрез подписано САМО от министъра, решението, относно балотажа е отменено, защото дотогава министъра може дотогава да подпише нужното удостоверение.

231

ПУМИЯТА ТУК Е

преди 6 месеца

ЕПИЧНА: НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕРБ, БСП, ППДБ, ***, ДПС, ИТН. В МЕСТНАТА "ПОЛИТИКА" СА САМО КОРУМПЕТА И АГЕНТИ НА ДС. СМЯНА НА ИЗБИРАТЕЛНТА СИСТЕМА !

230

Умен

преди 6 месеца

Ало, съдиите от Висшия корумпе съдет: ако никой не иска да ползва машините ше обявите ли изборите за невалидни? Или ако само от една партия използва машините и никоя друга - ще обявите ли тази партия за победител? Егати и умниците сте в тоя съдет.

229

Анонимен

преди 6 месеца

Аз не мога да разбера защо само в частта за балотажа е незаконосъобразно решението на ЦИК, от статията не става ясно

228

До 241

преди 6 месеца

Абе, така е било ВИНАГи до сега бе! Не го ли разбра бе? Код е написаната програма за машината, не е някаква парола! Някой програмист го е казал и всички разбирате ли повтарят като папагали.

227

Факт

преди 6 месеца

Опита за преврат не успя

226

Анонимен

преди 6 месеца

Отменили са го, защото са били притиснати от където трябва. И защото обвинението срещу този, който бил снимал кода на машината с цел манипулация, си беше поредното изфабрикувано обвинение срещу правителството. Много ми е интересно, след всичко което Трифонов изрече за национално предателство, преврат и т.н

225

Стига глупости

преди 6 месеца

Небеше ли редно заглавието да е вас отмени решенито на цик в частта за балотажа, ама ,не пропагандата продължава. Че то нали сте на хранилка при пп дето са вешики умове. 10 човека от тях се кипрят съда, а той им казва че са некомпетентни. И те коват закони и конституция

224

Анонимен

преди 6 месеца

Тия във ВАС освен, че са некомпетентни, бяха назначени след доказана вярност на Тиквата. Странно решение, явно на Тиквата му е изгодно ПП и ДБ да въртят измами с машините?

223

Така е ..

преди 6 месеца

Решението на ВАС е правилно. Какво щеше да стане, ако бяха касирани проведените вече избори ?Решението на ЦИК за момента е било целесъобразно , след доклада на ДАНС.Не се допусна съмнение за честността на изборите.Това бяха едни от най спокойните избори и ЦИК се справи с чест.

222

Анонимен

преди 6 месеца

Сега разбрахте ли, Подкрепа колко независим синдикат е?

221

Анонимен

преди 6 месеца

Сега Румбата ще направи алабала с Ванчето!

220

Анонимен

преди 6 месеца

Всъщност ВАС е потвърдил законосъобразността на решението в частта му за първия тур, така че дежурен съдия нямаше да промени нищо. Според тях министърът е нямал право да делегира тези правомощия на заместника си и съответно удостоверението за съответствие на машините било нищожно.

219

Анонимен

преди 6 месеца

Долу българският намагнитен домус!

218

Анонимен

преди 6 месеца

*** си избират кметове по селата и не ги интвресува закона за етажната собственост, защото по- малка част живеят в блокове . Затова българският намагнитен домус, още щом влезе в парламента наложи нов образ на този закон за да ни облага с турски данъци!!

217

ОСТАВКИ

преди 6 месеца

Всички на протест с искане за оставка на ЦИК и ДАНС!!!

216

ДАНС лоша, ДС добра!

преди 6 месеца

Синът на ДС Кирил Петков и внукът на ДС Васил Терзиев станаха едва ли не светци на българската жълто-паветна демокрация, а ДАНС - службата за сигурност, основана в демократични времена на мястото на закритата ДС, е лоша. Всъщност, израелските служби за сигурност също нямат високо мнение на ДАНС. Иначе Ерусалим нямаше да нанесе шут в политическия сурат на премиера Денков, приемайки като скъп гост архимандрит Васиан, изгонен от България с решение на българското правителство по доклад на ДАНС.

215

Анонимен

преди 6 месеца

Долу къщите за гости на ДПС!! Анклави на фалшификация на изборите!!

214

Анонимен

преди 6 месеца

Долу изборният туризъм!!