18

Star

преди 6 месеца

На такива новини не вярвам докато не видя с очите си.Щото хайди може да е била ,,чисто гола" но в банята.А това вече не е новина,защото и Аз бях чисто гол в банята.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Ами крайно време беше! С тия сбръчкани и увиснали телеса не и требе костюм вече..

16

До 5

преди 6 месеца

Първо празника е келтски! Второ Halloween нема нищо общо с Hell/Ад/ или пък Hail... свещена про.....

15

Анонимен

преди 6 месеца

Кога тва? Не ми е казала!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Да беше си огладила костюма преди да го навлече

13

Анонимен

преди 6 месеца

Запоявайки през 2001, KIPR започна да провежда национално състезание и през 2003 първият национален отбор участва. Интернационалното състезание се провежда по време на лятото след като всички регионални състезания са приключили. Всеки отбор, който участва в регионалното състезание, може да участва и в интернационалното.

12

Анонимен

преди 6 месеца

ПRости хора пRостотии правят. Елементарна култура, елементарни порядки.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Че тя, тая, облича ли се някога?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Математическият аналог на биологичната невронна мрежа представлява множество от взаимносвързани прости изчислителни елементи (възли или изкуствени неврони). Всеки от тях приема сигнали от другите (под формата на числа), сумира ги, като сумата минава през активационна функция, и така определя своята активация (степен на възбуда), която се предава по изходящите връзки към другите неврони.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Тази година Хелоуин няма да е сатанински празник,а ще е като българския кукерски.Маскираните ще гонят злите духове.Ще бъде победен ада.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Машинно самообучение е дисциплина, която изучава алгоритмите и математическите модели, използвани от компютърни системи за постепенно подобряване на тяхната ефективност за решаване на множество сходни задачи. Алгоритмите за машинно самообучение изграждат математически модел по примерни данни, наречени обучаващи данни, за да прогнозират или да вземат решения, без да са изрично програмирани за това.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Донохо определя дейта сайънс като приложна сфера, отделяща се от традиционната статистика. В заключение, дейта сайънс може да се определи като приложен клон на статистиката.

6

Анонимен

преди 6 месеца

В САЩ децата се маскират като Еленски.Смятайте колко страшен им се вижда хаха.Може би виждат в него нещо,което възрастните не могат да видят.Детето на Блинкен беше така облечено.

5

Тренев

преди 6 месеца

Науката за данни включва и е близка до много други сфери (интердисциплинарна). Тя се фокусира върху извличането на знания от набори данни, обикновено в голям размер. Сферата включва анализ, подготовка на данните за анализ и презентиране на откритията, които информират организационни решения на високо ниво. Като такава, включва умения от компютърната наука, математиката, статистиката, информационната визуализация, графичния дизайн, комплексните системи, комуникацията и бизнеса.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Ръководителят на руската република Чечения Рамзан Кадиров издаде на полицията заповед да се стреля на месо по демонстранти като предпазна мярка срещу прояви на насилие от антесемитски настроени тълпи, подобно на случилото се в съседната руска република Дагестан миналата седмица, предаде ДПА.

3

Анонимен

преди 6 месеца

През 1958 г. ученият Игор Дятлов и членовете на неговата експедиция загадъчно изчезват. В продължение на два месеца спасителни екипи издирват телата на планинарите и ги откриват разсъблечени и разчленени с отворени от ужас очи. От тогава до днес и други експедиции са изчезвали загадъчно в района.

2

Анонимен

преди 6 месеца

R5 Turbo винаги е бил в списъка ми с желания. Не е за вярване, но след почти 25 години в тази професия има малко автомобили, които бих карал с удоволствие. Един от тях е Renault 5 Turbo, турбо с широки задни калници, автомобил за улиците и за рали, няма значение. Важното е да го караш. Досега не съм имал възможност да го направя.

1

Една тъпа

преди 6 месеца

Only fens