35

Спасов

преди 6 месеца

И аз съм във високите технологии защото съм кранист. Много от нашите женски АйТи-та са секретарки с двойно приложение.

34

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 3, когато ти и подобните ти започнете да плащате данъци и на парите в пликове. Всички 80% от населението крадете повече от онези 240 горе! Ама и толкова не можете да смятате! За туй си научете мястото! А то е в дупките и нямате право да излизате докато не стане от вас хора!

33

Анонимен

преди 6 месеца

Не си губете времето да бачкате за родните фирми, а и държавата не заслужава да и плащаме такива огромни данъци с които повечето живеят на наш гръб. Работете дистанционно за чужди такива.

32

Ъ

преди 6 месеца

Аз си мислех, че в айти сектора на България се занимават с безсмисленни съвещания и разнасяне на чаши с кафе в офисите, пък както става ясно от споделената информация тук голяма част се занимавали с про***сти***ту***ция. Голямо постижение на целокупната българска икономика.

31

Анонимен

преди 6 месеца

от тези 151 хиляди души, реалната движеща сила в този сектор са сигурно около 15-20%, а останалите се занимават с друга дейност... а именно, да proституират на чужденци. не аналогия, алегорип или друг похват да обрисувам художествено нещо. Имам предвид БУКВАЛНО! да, скъпи читатели, точно с това се занимават в IT сектора.

30

Анонимен

преди 6 месеца

истината е, че докато не върнем селинджърите по родните им места, производството и БВПто ще си останат ниски. в момента няма икономически растеж, има хиперинфлация.

29

Анонимен

преди 6 месеца

До 19: бачкам бачкам просто не и в кючеколандия.

28

Ъ

преди 6 месеца

Какво по-точно експортира България освен "туристически услуги" произведени на територията на страната?

27

Ъ

преди 6 месеца

Ако България имаше изобщо някакъв работещ сектор в икономиката, то тя щеше да произвежда нещо. Тя обаче нищо не произвежда и внася всичко за което един човек може да се сети.

26

Ъ

преди 6 месеца

България няма сектор нито на ниски нито на високи технологии. Идват избори пак, и на населението трябва да се внуши, че са цъфнали и вързали и затова тази статия. Вероятно платена с инфлационни центчета от Сащ.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Има ли България свой собствен сектор на високите технологии или тези 151 600 наемници в България обслужват чужд сектор на високите технологии, защото така на колонизатора му излиза много по евтино?

24

Реалист

преди 6 месеца

Жените това, жените онова...а какво става с neдepaлитe ор всякакъв вид бе, или на Евростат му идва много да се разправя с тях?

23

Анонимен

преди 6 месеца

Една и съща руска партенка с 10 негативни коментара под тази статия. Завистлива и злобна копейка в пълния си блясък.

22

Петъръ

преди 6 месеца

Бъдещето е в ниските технологии, а не във високите такива.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Високи технологии, туй требе да е саниране на блокове от алпинисти и бране на боровинки в родопите и пирин

20

Ъ

преди 6 месеца

Те са заети само че не ясно с какво точно да заети. Вероятно с разнасянето на сандвичи и кафета по офисите.

19

Коментатор

преди 6 месеца

Кирро Бррейка е зает във високите далавери и плаща 30-40 хиляди данъци. За него напишете очерк, за Киррчо от село Паввел.

18

Един

преди 6 месеца

От отдавна не го играем евтини индийци. Това е кол центровете вече не е популярно. Пазара се развива колкото и да не се харесва на завистниците и ракиените хейтъри ;)

17

Анонимен

преди 6 месеца

В БГто го играем евтини индийци! Тъжно но ако и това го нямаше щяхме да сме африканска държава!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Някой сме заети в ниските независими технологии и се усмихваме