79

Анонимен

преди 6 месеца

П.е.д.е р.а другото го знаете. Баси държавата. Де си Круме. Покажи се само.

78

Емигрант

преди 6 месеца

Да им е честито на софиянци тези двамата истински мъже заслужават въздишките на много нежни мъже, но който си ги е избрал си ги харесва. Тази държава трябва да се закрие.

77

Анонимен

преди 6 месеца

Продънихте ефира кой колко процента спечелил. Я напишете колко са гласували от всяка община: НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО. За да разберем колко са събудилите се.

76

Анонимен

преди 6 месеца

И аз не познавам ни един гласувал за Терзиев, ама явно има, щом набра тия проценти.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Нали се сещате,че ако Терзията спечели ще скрои всички софиянци?От неговата партия наричат всички протестиращи "терористи".Като вдигнат данъците и ни оставят на тъмно заради високи сметки за ток няма да позволят никакви протести.Не познавам нито един,който да е гласувал за този...

74

Анонимен

преди 6 месеца

Пишете бе! Свършиха ли парите?

73

Мнение

преди 6 месеца

Борисов, махай се от софия го ведо дъ рто

72

руснак

преди 6 месеца

Ако изборите не бяха фалшифицирани, Възраждане печели с 86% почти навсякъде.

71

До просто съм одврат

преди 6 месеца

Не знам дали наистина си одвратен, че думата е македонска, друго означава и едва ли ще ти хареса. Ако IT са толкова грамотни, нема да видят мраморна тоалетна никога, кола бееНве не знам отде ще вземеш, такива просто нЕма. С една дума си просто ***, дано не си ученик, че трудно ще изклАсиш!

70

до 70

преди 6 месеца

ти си една скъсана червена ватенка всъщност от възраждане

69

просто съм одвратен

преди 6 месеца

Бих могъл да ви ви кажа, че аз сам одвратен, аз не мога да разбера защо някои хора искат да живеят като руснаци да работят в колхози и да носят yшанки и ватeнkи и да карат москвичи и да ползват външни тоалетни, докато ние нормалните хора искаме да работиме ИТ специалисти на Джаба за 15К, да носиме Cucci и Zara, да караме беенвета и да акаме в мраморни тоалетни чинии! Мене много ме очудва това нещо, много сам очуден, направо съм фтрещен!

68

Анонимен

преди 6 месеца

Пролет пука. От Белене стенания се чуват, духове на жертви там роптуват. Столицата преместете, комунисти изловете, в Дунав с шлепове изпроводете. Умъртвиха ни бавно те, с нокти копаехме окопи, избиха ни с дебели сопи. Скелетите ни са пръснати навред, изпочупени, прегризани със свин-ски зъби. За *** от комунистите български народ 3 Март, 2013г.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Пролет пука. Левски, Ботев, Захарий, Стамболов събуждат се от сън дълбок. Гледат те, не могат да повярват, в окова нова пак нахлузили са го народа. В София се събрали, уж българи се пишат, с портрети наши все се кичат, а червените (хле бар ки) управляват тука. народ спасете, столицата сменете.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Ако Ваня загуби, Лукйол си отива!

65

Анонимен

преди 6 месеца

Другия понеделник, ЦИК трябва да подаде оставка!

64

Анонимен

преди 6 месеца

До Аноним (51) Кой да се спасява?! От кого да се спасява?! Аз се спасих 2009та когато ни полази банкянската Тиква.

63

Анонимен

преди 6 месеца

Очевидно софиянци прогледнаха и биха шута *** банкянския Селянин обаче провинциалистите докато се светнат ще минат още 20-30 години.Толкова са задръстени в прованса че сомалийците им бягат с 2-3 обиколки.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Пролет пука. Асеновци и те помагат, българите славят, съвети да добавят. От степите грабители са надошли, наели са и много роби със червени тоги. Щитове и саби нарамете, конската опашка извадете. столицата преместете. На север, исток или юг, далеч от (в ъ ш к и т е) червени, направете тез промени.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Черепъ взе властта в столицата- ха да ви е чиститу

60

Анонимен

преди 6 месеца

Пролет пука. Далеч зад облачното було, кимат със глави от клана Дуло. В Плиска, Търново, Преслав, столицата птеместете, или нова съградете. Склавински (па ра зи ти) щом полазят, смучат кръв и само с огън се оправят. Опитахме в Сибира, учим ги на азбуки и кръст, а те мастилото крадът.