24

Българин

преди 6 месеца

То и Путин е таен агент на САЩ, който цели да дестабилизира и раздели Русия. ВЪпросът е не дали, а кога ще опрем до този сценарий.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Кремъл: някой ни ..дефекира.. в гащите?! Много ни е удобно това да са украинците!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Драги американци, проблема е че руснаците не разбират от добра дума, те разбират само от здрав бой.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Истината е, че руснаците не могат да управляват и нямат влияние върху тези брадатковци от Дагестан и Чечня. Това са хора от Средновековието.

20

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 6 месеца

НЕОБЯТНО

19

Анонимен

преди 6 месеца

Путин ислямизира Русия и води кървава война с православните.Ако излезеш с бял празен лист-арест и присъда. Но за безчинствата на новите руснаци няма Омон и Росгвардия.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ейй,станах дьртак вече ама така и не можах да го науча тоя матушкин и братушкин език-руския! ,,Товарищ" го разбирам ами ако е женска? Сигурно ще е ,,товарошутка"! Например товарошутката Мария Захариева...И защо Хитлер,Химлер стават Гитлер,Гимлер а х...*** не става,,гуй" а си остава сьщият?Сигурно са срещнали упоритата сьпротива на рускините-те нали най силно от всички жени по света си падат по това малко,но любимо за тях сьздание!

17

путларах акбар

преди 6 месеца

намесата идва от терористи които кричали : Путларах акбар.

16

блицкриг

преди 6 месеца

''Еврейски погром по дагестански'' включва разбиване и ограбване на магазини с за парфюмерия и алкохол с възгласи Аллах акбар.

15

пияница мистик

преди 6 месеца

Тия си плещят първото нещо което им мине през главата. Досущ като тук коментиращите пyтлepacи :))) Зеленски е евреин, хич не виждам как може да надъха мюсюлмани да скачат срещу сънародниците му. По-скоро е акция на Пyтлapax. Той е приятел само с мюсюлмани - Кадиров, иранските аятоласи, Хамас...

14

Анонимен

преди 6 месеца

Ама каква чужда намеса,бе? Че Дагестан е в Руската федерация? Кога сте допуснали външна намеса? Къде сте спали?

13

абе

преди 6 месеца

чакай бе, нали путин е умрял, във фризера бил, пък сега ще има среща, съвсем сте се разпищолили, остана да кажете че бай пън излетял с кораб до обратната страна на луната!...е, затова не ви вярва народа!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Еее на тия винаги всичко им е външна намеса бре, те винаги са най-православните, с ценностите и какво ли не, все лошия запад нещо им пречи. Не се виждат какви са въшливи брадати невестулки, примитивни и изостанали. Тръгнали да трепят Израелци, докато техните деца ходят да се лекуват в Израел, то бива да си безмислено същество ама тия са върха на аборигенщината.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко лошо в Русия е външна намеса! Дори и природните бедствия! Американците с едни машини ги правят!

10

Анонимен

преди 6 месеца

не се учудвам че Украйна им е виновна, украинците са православни християни, а рашистите дори чрес патриарха си проповядват избиването на православни, та така, ясно е кой е от тъмната страна

9

До Чиченицъ

преди 6 месеца

ПриматЪ-олигифренЪ

8

Чиченицъ

преди 6 месеца

Ахмат силъ

7

Наблюдател

преди 6 месеца

***!Маймуноподобни

6

Анонимен

преди 6 месеца

Ама разбира се, я Украйна, я САЩ я Европа са все виновни за подобни случаи в Рашистан. Ами предишните погроми срещу евреи и татари по време на Сталин пак сигурно са били организирани от САЩ и гнилия Запад. Гладоморо в Украйна, от самата Украйна е извършен, разбира се, Русия е *** виц

5

Хаха руснаците

преди 6 месеца

Като панелистанците винаги други са им виновни, а не те сами те, които са ориенталски плебеи