18

Анонимен

преди 6 месеца

В София има комунизъм, държавата дава пари, а хората се мислят за десни. В Провинцията има див капитализъм, а хората са леви и трябва да се борят с дивия капитализъм.

17

Анонимен

преди 6 месеца

И как ще стане това, фашистче?? Нали знаеш, че гаргата на Борисов чака да седне в гнездото... това означава Буци я простреля в крака.. Това правителство е бетон след тези избори!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Общо взето народа не иска Бойко, но от посолството го налагат...

15

Гошо

преди 6 месеца

Бойко овреме трябва се измъква от това правителство ,защото го чака съдбата на Сидеров и Каракачанов

14

Е?

преди 6 месеца

Общи взето-народа си иска Бойко,но от посолството не дават...

13

За 16-ти поред

преди 6 месеца

Големи обиди и глупави разсъждения.Ще ти се връща.Нищо ,че си анонимен. Отгоре ТОЙ си знае работата.

12

Анонимен

преди 6 месеца

банкянския комунист е в клещите на американците и ще прави това което кажат а плюнченето е пред народа за наивниците- това е скъпи краваристански индианци - сами си го правите- първия резерват в европа

11

Днесчето

преди 6 месеца

Пращам им съобщения, а те - килимчето, та килимчето

10

gogo

преди 6 месеца

Килимът е хубаво нещо, повръщаш и изпираш повръщането. Ама ако ми го дръпнеш - дупе да ти е яко

9

Анонимен

преди 6 месеца

Не може. Киро държи бибитко в джоба си и го вади когато си поиска. Ако оттегли подкрепата, ЕС ще поеме тиквин и ще му се случат много неприятни неща.

8

Анонимен

преди 6 месеца

МОЖЕ НО САМО ГЕРБ ЩЕ ПОСТРАДА ОТ ТОВА

7

Ха ха

преди 6 месеца

...менкаджиите още се надяват, някой някого да натисне, че отново да доят България! Независимо от вота на избирателите! Само че Мустафата вече е няма,а ГЕРБ като си оттеглят подкрепата, тия със сигурност ще се на'акат! Номерът, че ако не са Кики и Коко, щели да дойдат Копейките, не минава!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Един път и този променлив АНАЛизатор да каже нещо безпристрастно и вярно.

5

...

преди 6 месеца

Няма никой да дръпне килими или чаршафи, защото, както Буци и Шиши са на мушката на Америка и Англия а те имат сериозни бизнеси в тези страни, та ще си траят и само от време на време ще цвилят като мишоци пред медиите ..

4

герб залязват

преди 6 месеца

герб са в низходящ тренд. При загуба на ключови градове като София , Варна , Плевен , Велико Търново , Благоевград там ще потънат още при парламентарни избори. Нямат изгода да махат правителството. вГЪ3ражданe се оказаха много по-слаби отколко някои се опасяваха. Дните на Корнелия са преброени , Ванчето май ще я измести. ИТН имат 2% от вота и без помощта на ДПС са аут.

3

е този е умен мъж .

преди 6 месеца

но по толкова много теми и прозорливостта не е безгранична . По скоро стачките са враг на чергата . Няма лошо и той да не иска 80 процента от кметските столове . за първи път .

2

Наблюдател

преди 6 месеца

Дърпането на "килимчето" всъщност ще е следващият ход на ГЕРБ! За Менкаджиите "ротация" е да сменят само Денков и Габриел ,да си запазят всички соито са назначили ,и да изолират изцяло ГЕРБ от управлението! Те са си нагли и безкрупулни! След което Борисов ще си изтегли своя министър, и ще ги остани сами да се оправят,без подкрепа в Парламента! Лъжците не трябва да се толерират! Новите избори се пекат!

1

Хах

преди 6 месеца

Кво килимче ще дръпне бе ей умник? Гроб са пътници, за тях гласуват тези дето са на хранилката и купените индианци!