14

Анонимен

преди 6 месеца

ЧАКАМ ОТГОВОРНИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ДА ПУБЛИКУВАТ ПАСКВИЛА НА ДАНС ЗА ДА СТАНЕ ЯСНО АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ И ПРИЗОВАВАМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ДА НАКАЖАТ ВОДАЧИТЕ НА ВТОРИЯ ТУР!!!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Дано на балотажа все още има опцията - не подкрепям никого, иначе ще пусна празна бюлетина. Как да избереш по-малкото зло от комунист и от чичо/леля/вуйчо/тате и прочие директори от ДС? Цванк-цвунк ситуация. ББ адски се изложи и този път, как пък малко реклама не му направиха на арменчето.

12

Жабето.

преди 6 месеца

И оти ги ручахме? Противопоставянето сега не е ляво - дясно, а БСП - ДС (БКП(.

11

Жабето.

преди 6 месеца

И оти ги ручахме? Противопоставянето не е ляво-дясно, а БСП - ДС. Очаквам да видя сега каква ще е съдбата на СофияЛенд.

10

2013

преди 6 месеца

До 10: И аз не познавам японци. Значи Япония не съществува, и е една голяма измама.

9

Анонимен

преди 6 месеца

И тъй като се оказа, че София е червена, ще правим референдум и ще местим столицата в Търново.

8

Джигера

преди 6 месеца

Гласувайте за Ваня. Айде братя, ше ядем кебапи.

7

Не гласувах,

преди 6 месеца

Защото съм абсолютно сигурен, че веднага след края на войната в Украйна у нас Военният трибунал ще анулира тези съмнителни избори, а някои политици ще бъдат съдени; Въпрос на време...

6

Пълен таШак

преди 6 месеца

София се оказа червена, откак партизанските отряди на Северозапада я превзеха. Оттук насетне ще бъзикаме софиянци до насита.

5

Анонимен

преди 6 месеца

всичко върви по плана на посолството ще подменим хората показали ментални проблеми със зависим бизнесмен с потекло от червената олигархия,какво състезание има тук?

4

Public enemies

преди 6 месеца

Вижте говорят смешни работи, разликата е голяма на първи тур, на втори гласовете на ГЕРБ няма да отидат за БСП или няма да гласуват , или за Терзиев

3

Говорит Москва!

преди 6 месеца

Само не става ясно къде тук е дясно? Единият с тежка ДС-наследствена обремененост, а другата -- изтъкнат газпромчик-4-хилядник... Да здравствует Октябрская революция, София!

2

Алф

преди 6 месеца

Парите на Цецо на помогнаха. След титлата т. нар. "най-секси директорка" остава една дълбока яма пълна с ръждясало желязо, дъждовна вода и сълзи.

1

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Бойко Борисов е чел само " Винету " и тези номенклатури по негов пример са чели само " Дон Кихот де ла Манча " от Мигел де Сервантес .