13

Безумия

преди 7 месеца

Що за самочувствие на ПП-тата? Тоя не е първи, има балотаж, а той се хвали, че са победители. Дали тази сигурност не е плод на скрита манипулация, на която разчитат. По завладените медии тече промиване на мозъци. Изместване на фокуса,не са проблем фактите, а тези, които са ги прихванали, виновни са ДАНС и ЦИК, а не престъпника посегнал на закона. Мълчание на институции, усещане, че се прикрива нещо, извод, че държавността е срината. А Боко срина Герб с безумията си, особено с украинското знаме.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Срамувам се от начина по който бай Ганев прави избори в България а също и че обича да се хвали.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Защо ми е отнет достъпа до сайта и то системно.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Хвани единият, удари другия..... едни и същи разсипници на България! СТойностните кандидат пак останаха под чертата..

9

Копипейскин

преди 7 месеца

Ах, липсва ми Радеффф да вдигне юмрук и да изреве, че Варна е руска.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Голяма медийна обич към управляващата коалиция. Също като към БКП на времето. Аз предлагам така и така ще променят конституцията по свой образ и подобие ами поне да върнат и член първи поне да е официално.

7

Анонимен

преди 7 месеца

От долу на екрана висят някакви кметове на даден град а от горе някакви общински съветници за съвсем друг град и разбира се никому не нужния жестомимичен превод в ефир за една съвсем малка група хора при цялото ми уважение но може да има отделни новини за тези зрители.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Никой нищо не казва за градове като Силистра Добрич Разград Търговище Габрово Ловеч Монтана че дори и Плевен а също Пазарджик Смолян Кюстендил Ямбол Сливен а също и за големи не областни градове като Казанлък Свищов и Горна Оряховица. Почти нищо за Пловдив и В.Търново. Силно разочарование от телевизиите !

5

Анонимен

преди 7 месеца

Егати фалшификациите и инсинуациите. На този кмет отгоре в паралелното преброяване резултата му падна с четири пет пункта ама много знае брях !

4

Анонимен

преди 7 месеца

Добре че телевизията не изписва имената на говорилняците защото големи умности наговориха. Резултата на упавниците пада с 5 % но те викат само два процента откровени лъжи ей голяма медийна обич за управлянковците

3

Варненец

преди 7 месеца

Къде победи ? В максуда ли?

2

Анонимен

преди 7 месеца

Цяла вечер по телевизията вися съвсем друг резулта от 38.8 процента за фаворита и около 19% за втората кандидатка и изведнъж в паралелното преброяване резултата на управниците пада а на опозицията се качва !

1

Изнервен

преди 7 месеца

Ха-ха-ха, айде и тоя застърга същата латерна. А бе, страшно ми е писнало след всеки избор всички да се изкарват победители. Ама много е смешно вече, много.