58

Анонимен

преди 6 месеца

Евала на София, крайно време беше да се разкарат калинките и да изчезнат ремонтите на ремонтите, фъфлещата даскалица съсипа града.

57

Добра новина

преди 6 месеца

Поне се разбра че драскачите в коментарите не представляват мнозинството българи, а и че най вероятно не са сифиянци

56

Анонимен

преди 6 месеца

Доста хора гласуваха за ПП и ДБ за да махнат ГЕРБ и ДПС, днес мнозинството интелигентни Софиянци гласуваха за Васко Терзиев за да махнат комунистите и ДС, нали така?

55

Пълни

преди 6 месеца

глупости поднесени от платените агенции на ПП. След преброяването ще има други резултати! ПП сами се докараха да бъдат изринати от политиката, където не им е мястото!

54

Анонимен

преди 6 месеца

Баце що не каза че си решил Ваня Григорова да я правиш Кмет????Ей голем тарикат си!

53

До ВЪПРОС 55

преди 6 месеца

Уж се знаят чрез Екзит пол (Exit poll). Това, което хората казват, когато излязат от гласоподавателницата. Ама те може и да лъжат. Както и соц-агенцията, при нея няма контрол. Та, да, прав сте. По-скоро се касае за сугестия (внушение).

52

ПРО СИА УМРЕ

преди 6 месеца

тфа 4аафе ху ки МИАн е чко Е БАНО

51

Анонимен

преди 6 месеца

Доста хора гласуваха за ПП и ДБ за да махнат ГЕРБ и ДПС, сега доста хора ще гласуват за Васко Терзиев за да махнат комунистите и ДС, нали така?

50

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро столичани ще си купувате коли и ще пристигат в деня на поръчката след 10 години. Ама сутринта или вечерта? Защо питате? Защото водопроводчика ще дойде на този ден след десет години сутринта

49

Ако балотажът

преди 6 месеца

е между Терзиев и Григорова - може да има и избирателна активност над 50%. И Григорова да спечели. Щото Терзиев, Хекимян, Лилков - все тая. От едно котило са и всички го знаем.

48

ВЪПРОС

преди 6 месеца

Знае ли някой как се знаят резултатите преди да са отворени урните и преброени гласовете ? Има ли смисъл да гласуваме ?

47

Поредният преврат

преди 6 месеца

Наблюдаваме поредният държавен преврат с подмяната на изборния вот. Кой нормален изобщо би гласувал за представител на ПП? Що за подигравка? Подобни анкети са абсолютна пропаганда и измама!

46

Учуден

преди 6 месеца

Как така става, че никой преди изборите не си признава че ще гласува за ДС (това личи и от коментарите под статията) и накрая имаш повече гласове от всички останали!?

45

Анонимен

преди 6 месеца

Абе БТВ дали че го върнат Покемон обратно на работа?

44

Анонимен 11

преди 6 месеца

С една дума,тандема хекимян и туни,трябва да отидат,в Банкя,и целунат ръката,но онзи който се е обадил,и предложил ,Антон за кмет.

43

О, божкеле

преди 6 месеца

Отрочето на партията срещу комсомолката, която иска да премахне парите. Абе, да не бяхме сваляли Петолъчката май.

42

Продуцент

преди 6 месеца

Да си самоевеш майката е висш пилотаж,честито на софия

41

Цефул (да знаете кой

преди 6 месеца

Малко нагло е да се казва "би" толкова преди приключване на изборния ден. Дори да е ясно "кой ще бие", той все още не е "бил", тук глаголните времена са много важни, най-малко от уважение към избирателите, чиито гласове още не са преброени. Възможно е резултатът да не бъде кой знае колко променен, но това поставяне пред свършен факт, обезсмисля акта на гласуващите и е чиста простащина.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Борисов Сам си го Наби с 300! Беше погрешен избор! Не можеш да разчиташ на едно 40 годишно " момченце,ли момиченце" ли той си знае! Да живееш на тази възраст с майка си говори доста!-:) Та ГЕРБ приключи със София! И не само там! ГЕРБ тепърва започва да губи Позиции! Някой каза,че борбата срещу ГЕРБ ще е Много трудна и ще отнеме много време!!! Но ще успеят!

39

Анонимен

преди 6 месеца

Taka e като гласуват само участници в прайда. Нормалните хора ще бъдат управлявани от автомобилни съединители.