25

Правда

преди 10 месеца

Иранският терор.режим не само участва отдавна в нечестивата война на Палестинските терористични групи като Хамас АлАкса Джихад ИДИЛ и др.срещу Божият свят народ и земя Израел, но е основният организатор и снабдител с оръжия заедно с Русия и Турция на всички ислямски терористични групи не само от ПА но и Ливанската Хизбула Сирийска АлКайда и тн.с милиардите подкупи осигурени от ООН ЕС и др про-терористични безбожни нации така че отдавна трябваше да са осъдени за престъпления срещу човечеството

24

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Къде бяха протестите на Иран когато Асад убиваше хиляди в Сирия, или Башар в Судан? Имаше ли протести за масовото клане в Нигерия? Или за наскоро хилядите екзекутирани с вързани ръце в изкопи в Ирак?

23

Анонимен

преди 10 месеца

Техеран и Русия похвалиха ракетните атаки на Палестина срещу Израел и нарекоха това ,все повече приближване на Света към ,,мир".

22

Анонимен

преди 10 месеца

Първо хванаха точно тия от Хамас,които са подготвили с такава точност нападението зад и над оградата на резервата Газа,че да не се сблъскат ракети с делта и парапланеристи над оградата,защото минали над нея по едно и също време към района на фестивала,защото първо бил обстрела по местото на празника рано сутрин с ракети 5000 бр. и малко с закъснение се появили бойците-терористи пред наблизко бягащите празнуващи от ракетите докакто тез от Хамас търсели МПС,както и тез от фестивала да се измъкнат.

21

Иво

преди 10 месеца

Абе червени линии. Вижда се че ги е страх да се намесят. Не знам защо, но всички освен терористичните групировки се страхуват от Израел

20

Тунузгизлия

преди 10 месеца

До АнонимеН - Точно така се прави. Израел вървят по стъпките на вашия ***.ангенс - "вся земля е наша."

19

Ха-ха-ха

преди 10 месеца

Ха-ха-ха

18

нн

преди 10 месеца

Иран, Турция и другите мюсюлмански държави подкрепят арабите в Палестина. Израел на практика са колонизирали арабите там. Явно има нещо ненормално, не е изпълнена резолюцията но ООН от 1947. Колкото подкрепят евреите, толкова подкрепят и арабите. Станалото на 7.10.2023 е въстание на арабите което Израел не иска да проумее и да коригира политиката си там. Израел е и окупатор на арабски земи. А, бе голяма каша забърка Израел там от 1947 година. Жалко че не се вижда край на бъркотията.

17

Жиката

преди 10 месеца

Приемат се само политкоректно коментари.

16

АнонимеН

преди 10 месеца

ИСРАЕЛ: ВЯРНО Е! СЛЕД КАТО ИЗЕДЕМ ЗЕМЯТА НА ПАЛЕСТИНА ДО ПОСЛЕДНОТО ПАРЧЕ ЩЕ ПРЕМИНЕМ КЪМ ЛИВАН, СИРИЯ И ИРАН ТОВА ВСИЧКОТО Е НАША ТЕРИТОРИЯ ПО ПРАВО! ВЪН ОТ ИСРАЕЛСКАТА ЗЕМЯ

15

до 3

преди 10 месеца

'йордания ще разреши коридор за иранските войски'..все знаех, че тук има маса неграмотни, ама ти би всякакви рекорди. въобще карта на близкия изток виждал ли си? къде е иран, къде е йордания? и освен това, йорданците имат мирен договор с израел и са против хамас, това че някакви палестински терористи живеят там, не е от значение. и съвесем най забравяте, че турция е внато и съюзник на сащ, няма как да подкрепя иран!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Не са ОК тези араби и това е . Не може тържества по улиците заради нападението на Хамас, не може никой да не се разграничава от Хамас и после да вият до небесата че евреите отвръщат (ако Израел не покаже силе следващото нападение от Хамас ще е след месеци не след години). Не може да ни наричат неверници и да критикуват западните ценности като цяло , но като се опре до бягство от режими и всички бягат на запад , не към богатите арабски държави .

13

Е

преди 10 месеца

Е

12

Анонимен

преди 10 месеца

Ако Иран се намеси във войната ,ще бъде подкрепена от Турция! Тогава нещата ще излязат извън контрол! Израел ще остане сам!

11

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 10 месеца

Иран Има С-300, а Турция-С 400, Самолетоносача на САЩ Може Да Потъне Като Паате......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

10

Крундел

преди 10 месеца

Аахх, червени линии, от къде ли лудите попове са чули тази фраза ...ааа сетих се бе, бункерният молец и трупата му клоуни...

9

IMAN

преди 10 месеца

Айде мъдреците на Цион активираха главния коз : ***, които "ги мразят" и им се заканват, откакто ги инсталираха...самите те.Очаквайте провокация и WW III .

8

Анонимен

преди 10 месеца

Войни е имало от както е създаден света, война ще има и до нейния край ! Това е нейзбежно :)

7

Анонимен

преди 10 месеца

Намеси ли се Иран в конфликта айтоласите ще изтърват управлението. На народа така му е писнало от тях, че само чака удобен случай да ги гътне. Съдете сами: в Иран се организират митинги на които се скандира против палестинците. Хората така са намразили иранската власт, че се обявяват срещу всеки който тя поддържа.

6

Кристов

преди 10 месеца

Каквито са терористи палестинците, такива са и евреите Не правете Едните добри а другите не ОТ там започват конфликтите когато се разделят на добри и лоши ЩОМ убиват Едните и другите невинни то и двете страни са терористи