114

какви активи?

преди 7 месеца

русия вече открадна пивоварните на хайнекен. Откраднаха лизинговите самолети (туполев уж щеше пак да прави пътнически самолети ама не успя) Читавите бизнеси избягаха от русия. Путин джуджанчето само дрънка глyпости.

113

Анонимен

преди 7 месеца

замина сметката на костя копейкин

112

82-ОМБР

преди 7 месеца

Вова,загоря ти боба!

111

Анонимен

преди 7 месеца

Те руснаците винаги на това са разчитали -да копират западните стоки или да ги крадат Някой от вас да има нещо руско у дома си ?

110

Жив е Той, жив е!

преди 7 месеца

Тоя н снимката, жив ли е или замразен за идните поколения от руски шматароци? Нещо зачезна от телевизии, интервюта и публични изяви.

109

Тая вещица...

преди 7 месеца

...зягроби Европа.

108

Фитьо

преди 7 месеца

Ква Наталия по туй време?Време е за зимен сън на мечката,а напролет кат се наспи пак ще отбива украинското настъпление,ако не реши да се разходи из Украйна.Дотогава ще си спинка и без това вече едва ли има леопарди,които да и развалят съня с воя си.

107

Боби

преди 7 месеца

До ЕС БЛОКИРА Сериозно? Колко са марките коли в РФ Москвич, Лада, Уаз, Газ, Камаз, ВАЗ, Урал и още 15 заводи на други западни фирми, Беларус има МАЗ и Беларус(повече са трактори но има и камиони) Нали се се сещаш че Акциите на тези смесени 15 завода могат да се отнемат и те за много повече от 300 милиарда(а дори и да са 100милиарда 300те откраднати ще ги изработят за няколко години)

106

Анонимен

преди 7 месеца

До Факти Ами нали евреите им докараха тази война в Украйна! Какво да ги правят да ги милват с перца ли? Богоизбраните са си въобразили, че им е позволено всичко и затова ще си платят, като си загубят държавата!

105

Факти

преди 7 месеца

Кой са нацистите на 21ви век - руснаците рисуват еврейски звезди на стените на домовете и офисите на евреите в РФ, на тълпи ги чакат на летището и около хотела.

104

Русия

преди 7 месеца

12 в света по БВП....и милиарди евраци и руско имущество по света....запорират се банкови, сметки, ценни книжа, имущество....последните две се продават и всичките пари за ...Украйна....кво толкова сложно има.....

103

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

100% от пътническата авиация на РФ е от западни самолети под наем. След началото на специалната операция руснаците някак си забравиха за това и решиха да си го позлват като свои.

102

ЕС БЛОКИРА

преди 7 месеца

300милиаарда долара на Путин...колко ли милиарда има ЕС в русия...не повече от 30, 40милиарда

101

Анонимен

преди 7 месеца

Твърди се, че Крим е бил ударен за първи път от ракети ATACMS. Тази нощ зомбакнацистишена извърши предварителен пуск на две оперативно-тактически ракети ATACMS в района на Оленевка на нос Тарханкут. Ракетите не са свалени, но не са причинени сериозни щети. Съобщава се за пострадали хора в резултат на удара. Все още не е ясно откъде са изстреляни ракетите. Възможно е да е използвана модификация на ракетата MGM-140A с касетъчна бойна глава. Обхватът на тази версия е 165 км. В този случай ATACMS може да е бил изстрелян от района на Одеса или района на Очаков.

100

Гларус небесен

преди 7 месеца

Тая дъвка с авоарите пак я придъвчват. Повечето смехурковци си мислят че Русия е внесла едни пари в едни банки и сега ще ги конфискуват и ОК. Русия притежава ДЦК на европейски страни вкл. и наши и най-вече германски. Ако бъдат конфискувани то по всички закони означава държавен фалит на съответните страни. Такова самоубийство ни една страна няма да направи. Тъй че само лае Урсула щот по тоя въпрос от нея нищо не зависи. Още повече че Путин плаща с тях 50% от дяловете на западните компании.

99

Кире

преди 7 месеца

Много важно. ЕС има 20 пъти по-голям БВП.

98

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Мнение на случаен руснак по улиците на Москва - "Специалната операция върви по план. Всяка седмица за фронта заминават и се денацифицират хиляди нацисти, и се демилитаризират десетки военни машини, и това е по план на самия вожд. Ще е така докато не ни свършат нацистите, нека продължава, на мен не ми пречи. "

97

82-ОМБР

преди 7 месеца

И да не е,че умре,от това по-сигорно нема! Че умре,така както мре уродливата му армия!

96

Анонимен

преди 7 месеца

Украйна изчезва от картата на света, Израел започва нов 40 годишен поход за търсене на обетованата земя. Денят наистина е чудесен за човечеството, защото така третата световна война се избягна. Само дано докато евреите си търсят новата обетована земя не хвърлят поглед върху нашата, че както се разоръжихме след безмислената подкрепа за украинските фашисти, просто ще ни прегазят за секунди!

95

Анонимен

преди 7 месеца

Русофобиииииииииии става ли ви поне малко тъжно и съвестно, като знаете, че там в Украйна за вас и вашите ценности загинаха, тежко раниха и безследно изчезнаха над един милион човека? Защото през цялото време лъжеха и мажеха, че там Украйна се биела за нас, за нашият живот, за нашата Европа, за нашите ценности. Кажете де става ли ви поне малко тъжно и съвестно или вие сте просто кръволоци и се наслаждавате на кръв и страдания като истински сатанисти-фашисти?!