10

Анонимен

преди 6 месеца

И тоя папагал е взел кинти от Пълния Провал . Ревът щото няма да има Ала Бала . Със 7 % гласували за тях ликвидират България. Ще ревът и ще се осе...Ото ще им лъснат .... Шарлатани и крадци

9

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв е смисъла аз да гласувам с хартиена бюлетина, когато вота с хартиена бюлетина се фалшифицира? На последните парламентарни избори 39% гласуваха за някоя партия или коалиция, а сега заради махането на машините, очаквам под 30% гласували за някой от кандидатите за кмет....

8

Анонимен

преди 6 месеца

Машините осигуряваха поне някакъв процент сигурен вот, защото няма как (или е много трудно) да се манипулират. Разпечатват бюлетината и няма как тя да се подправи, а справката с електронния протокол значи, че няма и как да се надпише. Точно това ги притесняваше толкова. Сега пак ще има мъкнене на чували, губене на бюлетини, драскане по протоколите и т.н. И в крайна сметка, живо и умряло ще е гласувало за ББ и ДПС. Честито.

7

Радослав

преди 6 месеца

До Айде: ако хартиеният вот беше най сигурен нямаше чували с бюлетини да се намират без надзор и да се подменят с "правилните" бюлетини! Откакто има машини избирателната активност излезе реално каква е и парламента е силно фрагментиран което се получава при едни реални избори. А преди една партия имаше по 40-50% и управляваше както и скимне!

6

Аз

преди 6 месеца

Не машините, а липсата на алтернатива ще откаже мнозинството да гласува! Всички до сега са проверени и провалени, всички, а най-вече тези дето на последните парламентарни се коалираха некоалиционно, след като направиха куп безсмислени и прескъпи извънредни избори! А сега искат да им изберем и кметовете и съветниците.

5

Айде

преди 6 месеца

Стига пускахте платени лакеи. Никъде не се гласува с машини. Хартиеният вот е най-сигурен. За сведение във всяка СИК има представители на всички партии. Заедно броят, а има и застъпници. Задължително поне от две враждващи партии са председателя и секретаря. Те ппадружават задължително бюлетините. Всеки друг член ат всяка партия може да го напрани. Системата е измислена в далечната 1992 година и именно , за да гарантира сегурност на вота. Копирана я от евро системите. Аман от глупости.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Да бе липсата на машини ще откаже избирателите- цял живот с машини сме гласували..

3

Майорс

преди 6 месеца

Защода се откажат от гласуване? А товаче имадоклад на ДАНС , чекодът е даден на "Информационно обслужване" , че досега изборите се печелеха чрез фалшификации от машините на Мадуро? Стига вопли по машинното гласуване!

2

Анонимен

преди 6 месеца

хората разбраха че всичко е нагласено затова няма да гласуват а не за някакви си принтери

1

Ама разбира се

преди 6 месеца

Всички платени експрти, политолози и журналист на амнразурата да браним шмекерите от ПП