13

Анонимен

преди 6 месеца

И АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ЧИСТА ОТ ЛИЛИВИЛКИ СОФИЯ!!!...

12

Респект и почит

преди 6 месеца

Ти беше най-подходящият сред кандидатите, г-н Лилков. Но само от себеподобните можеш да очакваш да те оценят. През последните 79 години геноцидът над качествените българи бе жесток - първо избиха голяма част от тях, после направиха почти невъзможно уважаващ себе си интелигентен млад човек да създаде семейство навреме и да роди повече от 1-2 деца, накрая прогониха кадърните и умните на гурбет зад граница. Кой да те оцени тук? Чалгарите или неграмотните хрантутници от екзотичните махали?

11

Дони

преди 6 месеца

До Номера му е на вто-- Факт!!!

10

Номера му е на вто--

преди 6 месеца

--рия тур да призове тези които са гласували за него да подкрепят ГЕРБ -- досега така е правил ! Питаха го защо прави така по ТВ-то -- той нещо измърмори и толкова ! А иначе като говори ,,мазен му курбана,, гвори и не спира ,ама идеално знае ,че не работи ТОЙ да е кмет ,а просто иска да е във съвета и да си кротува и блаженства .

9

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя Лили Вилков още като даскал по физика в МГУ не ставаше. Не разбирам защо "демократичния" контингент винаги е съставен от nponaдняци? Може би е вярно, че такива по-лесно се управляват от Посолството! И не си гласувал за София, а за джоба си и според инструкциите от Посолството! Добре че няма да си губя личното време днес заради разни крадливи мошеници. Никой не ми го плаща.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Ако може без ДС,измамни леви и мутри.Този поне не е свързан с онези с навущата от горите и ненаяли се толкова години.Няма и пари да виси по билбордове и телевизии.От нормално семейство.Най-малкото зло.

7

Монтански баскетболи

преди 6 месеца

Тоя беше в общ.съвет 15 години -сега щял да свърши нещо.

6

!!!

преди 6 месеца

Няма да ти се отвори парашута, Лилковия Вили! И уличните *** са наясно, че ти си резервната гума на престъпната ГЕРБерастка шайка, която ограби, срути и съсипа България! Защо се съгласи жалката ти особа да стане за срам и резил бе, Лилковия Вили?! И ти, и онзи продажник като теб, докторът, вече изтекохте в канала на сарайско-банкянската септична яма! то пък и там винаги ви е било мястото! ***!

5

Хикимян

преди 6 месеца

Работим за София м1ршии въртим синджиро иам да зиам Неам да даам.

4

Анонимен

преди 6 месеца

T'вa yбaвo, aмa gaли e cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Гласува за кафява София Прайд.

2

Анонимен

преди 6 месеца

гласа ти е отишъл напаразно никой не те брой а и не ставаш

1

Анонимен

преди 6 месеца

He нa измaмaтa! Пaзeтe вoтa cи oт Пogлoтo Пocoлcтвo!