10

Анонимен

преди 6 месеца

Избиратели от цял свят съединявайте се. Много единодушен беге народа бе.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Какви са тия странно изглеждащи хора в бесетката на двора. Никога абсолютно никога не са идвали досега в града. Това е нашата България. Вървете си във вашата страна измамници. Минали сте границата !!!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Още не са спечелили изборите и избирателите на кандидат управляващите потресаващо арогантни нищо че са в малцинство на фона на останалите.

7

Анонимен

преди 6 месеца

На бесетката оред блока и в парка е пълно с някакви хора които никога не съм виждала в града. Може да са на екскурзия точно в изборния ден е малко странно. Такива екскурзии имаше по време на тройната коалиция ако ме разбирате какво искам да кажа. Има партия която се домогва до властта и понеже почти се е докопала е довела екслурзианти чак от южна България. Освен това раздава модерни дърва за огрев които работят с ток и то по два.

6

Прогноза за времето

преди 6 месеца

В 10 часа по Нова тв,в прогнозата за времето,,Николай Василковски каза.сглобката на времето.Има ли скрита агитация,или това се дължи на ..?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Сичкото цингареле ще е в списъка иначе ще зауби 100 кинти!

4

Селянин

преди 6 месеца

ЦИК е готова с резултатите но ще изчака хората да гласуват

3

Анонимен

преди 6 месеца

Това са избори на мафията ГЕРБ-ДПС, няма шанс за България отново 600 000 невалидни бюлетини, махалите захранени с нашите пари и с хартиени бюлетини ще ви определят кой да ви краде и стриже и ГЕРБ-ДПС е техния избор.

2

Анонимен

преди 6 месеца

He нa измaмaтa! Пaзeтe вoтa cи oт Пogлoтo Пocoлcтвo!

1

АнонимеН

преди 6 месеца

ПРАВИЛНО!! ГЛАСУВАШ КЪДЕТО ЖИВЕЕШ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС ИЛИ ПО ПОСТОЯНЕН И ТОЛКОВА! НЕМОЖЕ ДА ЖИВЕЕШ В ТУРЦИЯ ДА ДА ДОЙДЕШ В БЪЛГАРИЯ И ДА ГЛАСУВАШ ТАКА СЕ МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИ