21

Дали?

преди 6 месеца

А защо някой си изтъква, че видиш ли дори да не е съвсем верен вота може да бъде "подкрепен" от някакъв си частно публикуван също толкова нагласен екзитпол.Не е тъжно, а ФАКТ че изборите се манипулират и то все по-сериозно и целенасочено. България е геоп9литическа пионка в сериозни космати ръце отвън. Още като чуем фирми с думата "интернешанъл" "глобъл, Галъп" и промчее англицизми и "за демокрация" трябва да бегаме далеко...

20

Българин

преди 6 месеца

Ние българите сме най-убавийо народ, но от некъде ни е дошла една ала-бала държава и ние българите страдаме невинни несправедливо от това обстоятелство!

19

az

преди 6 месеца

Мен ми е смешно какви са офчици хората. Правиш представителна извадка от 100 човека и можеш да кажеш с точност до 5% как ще гласуват офчиците. Никаква трезва мисъл нема.

18

пай глупости

преди 6 месеца

Що България бе умнико , тези дето си я връткат и нагласят ка им изглежда угодно , а са толкова изветряли , че не схващат кво вършат . Да ти напомням ли , че те най-малко са България .

17

Анонимен

преди 6 месеца

Васко ДС-то инвистирал 5 млн за да стане кмет на София. Голем скандал в централата на шар лата ните , а проостоКиро се оправдал , че зам. министърът е бил от квотата на ДСБ

16

ала-бала

преди 6 месеца

Не само за изборите, тя цялата държава отгоре до долу е ала-бала...

15

Анонимен

преди 6 месеца

Да време е да приключим с изрожденските ромски джебчии от махалите Тук е България Копейките в канала

14

35% МАКС

преди 6 месеца

ЩЕ СА ОВЦЕТЕ, КОИТО ЩЕ ВЛЯЗАТ В СХЕМАТА НА МАФИЯТА, НАРИЧАНА "ИЗБОРИ" !.ФАШИСТКИЯТ КМЕТ Е ЯСЕН, ВЪПРОСЪТ Е КАК МАФИЯТА ЩЕ ГО ЛЕГАЛИЗИРА НА ВТОРИЯТ КРЪГ - ДАЛИ ТОГАВА ЩЕ ПУСНЕ В ХОД МАШИНКИТЕ, ИЛИ В ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ХАРТИЯТА ЩЕ БЪДЕ ПИСАНО ТОВА, "КОЕТО Е ТРЯБВА" , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВА НА СЕКЦИЯТА СА КОМБИНА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ СА ОТ "РАЗЛИЧНИ" ПАРТИИ !.АКО "ИЗБОРИТЕ" ИМАЩЕ ВЕРОЯТНОСТ ДА ПРОМЕНЯТ СХЕМИТЕ НА МАФИЯТА, ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ" , МАРК ТВЕН !

13

42

преди 6 месеца

Време е за Възраждане!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Добре, де, като виждате, че са мошенници и мафиоти, защо изобщо им гласувате и ги избирате? . Как така пък само те не можаха да направят нормална демокрация и нормална държава за 34 години? Как така всички други балкански държави нямат проблеми с дискредитиране и липса на демокрация. Щом като само вие имате проблеми с демокрацията, просто си сменете демократите и интелигенцията - Боко Пъдара, Слави Чалгара, Тошо Свинара, Ицо Комара и Мишо Шамара.

11

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 месеца

Гърция взе Система от Турция- При Преброяването- Всяка Бюлетина Се Снима на Камера - Можеш Онлайн да Следиш Преброяването- Бюлетина по Бюлетина- Даже Сам да си ги Преброиш- Софтуера и Системата са 100% - Турско Производство с Турски Патенти.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

10

Анонимен

преди 6 месеца

Шопските наместници на БГ пак се уляха с вопиющата си некадърност!

9

опетков

преди 6 месеца

До Анонимен Хайде стига с този всесилен Пеевски. Другите да не са ид*иоти? Пеевски няма никаква роля тук. Какво прави зам-министърчето в залата с машините? Кой му дава право да сваля кодове на флашки, снимки и видео на личния му телефон? Вие нено*рмални ли сте или мал*оумни?

8

Бъ

преди 6 месеца

Започва се с това всички социологически агенции в България се забраняват и трудещите се там се насочват към продуктивни дейности, например производство на автомобили.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo...

6

Анонимен

преди 6 месеца

Cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo...

5

Зозо

преди 6 месеца

Тоя пък?!? Кой ти пречи бре? Отиваш, дават ти бюлетините и гласуваш. Всички те гледат в ръцете, как да манипулираш??? Ай сиктир!!!

4

Алов

преди 6 месеца

Виж ся важно е Бойко да е на власт още 4 години след тов аще е на 65 и няма да му трябва _мата _Хари както и пари един остров в Нова Зеландия и да с еоправят българите както искат

3

Гошо...Тъпото

преди 6 месеца

Някои искат...вечно да е...мътна българската...обществена вода и в тази бъркотия да задържат власта и да крадат на воля...безнаказано. Ееее,това е невъзможно,няма...вечно щастие и колелото на...историята ще ги изхвърли на...бунището.

2

Някой

преди 6 месеца

Този е най-големия продажник и манипулатор.При други обстоятелства щеше да е за дълго в Белене за манипулиране на народа и общественното мнение.Платен из*ерг