54

ЬЬЬ

преди 6 месеца

Към протестиращите в защита на машинния вот:А защо никой не протестира пред МС с искане на оставката на зам.министъра,опорочил по недопустим начин този вот? Следствие.Съд.Затвор.Ако към него не се приложи този ред за стореното от него,то "промяната"на пп-дб става вредна за България.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски и Боко пак ли станаха лоши за Шарлатаните? Когато не играят по свирката на Жълтите павета и Вносните двойни граждани. Спряха ни и лекарствата, фашизъм, диктатура, тероризъм, продажност. Ще ви изритаме, гаддове. Двойни граждани, Тагаренко, Денко, Зеленски и ала-бала.

52

Анонимен

преди 6 месеца

На Шарлатаните вяра нямаме. Двойни граждани са всичките, ще гласуват престъпни промени в конституцията. Ще получат депесарски шут в Газа. ГЕРБ и ДПС са божието наказание за Шарлатаните. Джонтраволта, Асен Спецов, Денков фашиста, Гнова Атанасов, Пинокио заслужават да бъдат оправени с 200 от ДПС и ГЕРБ.

51

Анонимен

преди 6 месеца

ЦИК, Пеевски, Борисов. Прецизно проведена атака от един престъпник по закона Магнитски, другия по десетки членове на НПК. Пак успяха да ви преметнат и "мъдрия" гласоподавател вярва ли вярва.

50

АнонимеН

преди 6 месеца

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА / ЧУВАЛЧЕТАТА АМА НЕ И В СОФИЯ! В СОФИЯ ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПП-ДБ ВЪВ ВСЯКА СЕКЦИОННА КОМИСИЯ И СЕ БРОЯТ ПЪРВО БЮЛЕТИНИТЕ И СЕ ПИШАТ В ПРОТОКОЛА И СЕ ПОДПИСВАТ. ПП-ДБ ИЗЯДОХА ТАКЪВ ШАМАР, ЧЕ СЕГА НЯМА ДА ДАДАТ НА ГЕРБ ДА СМЕНЯ СЛЕД КАТО ТЕ НЕМОГАТ ДА СМЕНЯТ С МАШИНИТЕ :D

49

АнонимеН

преди 6 месеца

ОТ ПП-ДБ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ВЪРНАТ МАШИНИТЕ В СОФИЯ АМА НЯМА ДА СТАНЕ :D ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ Е ПРЕДИМНО НА ПП-ДБ :D

48

Анонимен

преди 6 месеца

ЦИрК....

47

Ристо

преди 6 месеца

Добро утро на всички! Преди малко станах, взех душ, избръснах се, сега се обличам и отивам да гласувам за единствения достоен кандидат за кмет на София - проф. Вили Лилков!!!

46

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 месеца

Май са Подготвили Чууваалчетата и Са Платили Паарите-Пийте Чаша Студена Вода - ПАРИТЕ ИЗГОРЯХА.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

45

Анонимен

преди 6 месеца

По-нищожно от ЦИК, няма!

44

Анонимен

преди 6 месеца

Доц. Златогор Минчев БАН - Шмекерът Стойнев е заредил друга програма на машинките за манипулация на резултата :)))

43

Абе мими

преди 6 месеца

Снимал, защото това му е работата, да изготви доклад, за пред ЦИК! И шимпанзетата разбраха!

42

Хайде хора!

преди 6 месеца

Да сложим край на бандитския преход и съсипването на държавата! Да върнем оялите се комунистически бизнесмени там, където им е мястото. България на всички българи! N 42! Успех!

41

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха джендърчетата в софия се стопиха до реалните си размери...

40

toti

преди 6 месеца

Много ми е интересно тия от ЦИК ,каде са били като то е снимал и ,ЗАЩО НИКОЙ ТОГАВА НЕ СЕ Е НАМЕСИЛ,ако има нещо нереддно ,а пък тия от ДАНС ,след като е нямало техен човек,КОЙ ИМ ГО Е ИСПЯЛ това ,че се оплашили и реацирали по такъв смешен начин....де все тъка да беха реагирали и проспали много сруги нередности...БРАВО !!!!

39

Миии

преди 6 месеца

Прокрадва се тъпата идея от ПП дб , че зам министъра се правил на интересен.., интересен, ама снимал цялата процедура! Що се прайте на хахави?

38

Анонимен

преди 6 месеца

Приказка за стълбата. Човек се учи докато е жив.

37

Симона Радева

преди 6 месеца

Аз съм шефката шефката! Нося стълба утре за машините!

36

Анонимен

преди 6 месеца

Столична община може друга песен да запее и друго знаме да развее.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Дето няма да влезем в Шенген ами може да ни изгонят от къщичката !