39

?!?

преди 7 месеца

Питам, а защо министърът отказа да разпише сертифицирането? И се наложи крадеца сам да се нагласи!

38

Анонимен

преди 7 месеца

Колко удобно зам. министъра който напрактика е политическо назначение от дадена партия имал право да снима и разнася кодовете където си иска, а каква е гаранцията, че няма да ги предаде нататък по веригата и да има ала бала.

37

кратка справка

преди 7 месеца

Не ДАНС, а Прокуратурата прави тия магарии. А като му е крива на някой ДАНС, що не я реформира? Ама май по-скоро ще му се ослади да вкара синчето там, а? Нал тъй ;)

36

Анонимен

преди 7 месеца

ДАНС има практиката да преследва снимащия.Не онова което е снимал ..Например ,,пачките"

35

Анонимен

преди 7 месеца

До 37....Къщата в Барселона не редна ли е Защото имам намерение да я снимам...

34

до 35/36

преди 7 месеца

нечетем оти сум неграмотен като заа-ам министруто

33

Що за нахалство

преди 7 месеца

Полицията е свирепа към купувачите на гласове, а опропастилия машинното гласуване зам. министър началникът му - премиера го пази!? Имайки при това нахалството да обвинява ДАНС за това, че си свършила добре работата хващайки зама да извършва нередни неща!?

32

Анонимен

преди 7 месеца

34..Не четеш ли

31

Пояснявам

преди 7 месеца

Правото е на по-силния!

30

остава въпроса

преди 7 месеца

Кой го е опълномощил да снима с личния си телефон служебни неща? И да ги разнася къде ли не - я в руското, я в американското посолство! Като няма право на това! И точно това Денков омаловъжавайки го, го премълчава!! А хванат в крачка от камерите няма какво да отрича и да се оправдава. Незнанието обаче на правилата за боравене с информация не е оправдание и то за министър бил той и зам. още повече на това точно министерство!!!!!

29

Министорот

преди 7 месеца

Аз не беше, замот ми беше!

28

Анонимен

преди 7 месеца

До 31...А кое да опровергава ?Очевидната истина ...Та той нищо неправомерно не сторил че да се оправдава. Той напротив Потвърждава , че това е направил.И пита ДАНС.Но от ДАНС не отговарят...

27

Шаман

преди 7 месеца

Зам министъра дето го цитират в доклада от ДАНС - мълчи и не опровергава нищо.

26

Анонимен

преди 7 месеца

До 28...Дявола е в мавзолея на ,,червения площад" .Вожда на революцията на болшевизма.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Не може една държава да функционира нормално когато такъв орган като ДАНС е ,,пробит" и работи в чужди интереси.Очевидно е активно мероприятие на Москва.Използважсе моментът за отклоняване силите на САЩ към Палестина .

24

Анонимен

преди 7 месеца

Този зам.Микистър е опълномощен да извършва посочените действия С което нищо не застрашава изборите.Прокремълската хибридна атака е започната И това става чрез ДАНС .

23

"очевиден отгов

преди 7 месеца

- то се знай, че пак Путин е виновен, естествено както винаги досега и занапред това е очевидния, очевАдния, налагащия се от само себе си и самоналагащ се отговор, както и всякакъв друг отговор от каквото и да е естество и за каквото и да е на кривите ракети дето все космоса им пречи.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Този зам. министър е знаел много добре какви ще са последствията от действията му, но се е подложил на тази инсценировка, а въпросът "защо" има само един очевиден отговор - такива неща хората правят само ако им предложат МНОГО пари.

21

до 20

преди 7 месеца

То няма зам.министри / министри грамотни, ти за едни *** го прайш на въпрос! Глей го тоя нашия зам. - качил си на телефона кодове да си играй дома. Само знай ли, че някой друг пък може да си играй с неговия телефон, примерно някой Федя от Владивосток. От ДАНС обаче го видяха нашия и стана една играчка - национална плачка.

20

оня

преди 7 месеца

Сега кво ще стане ще сменят целия ЦИК, ще сменят шефовете на ДАНС.А за изборите...Кой го интересува изборите за кмет...