39

?!?

преди 10 месеца

Питам, а защо министърът отказа да разпише сертифицирането? И се наложи крадеца сам да се нагласи!

38

Анонимен

преди 10 месеца

Колко удобно зам. министъра който напрактика е политическо назначение от дадена партия имал право да снима и разнася кодовете където си иска, а каква е гаранцията, че няма да ги предаде нататък по веригата и да има ала бала.

37

кратка справка

преди 10 месеца

Не ДАНС, а Прокуратурата прави тия магарии. А като му е крива на някой ДАНС, що не я реформира? Ама май по-скоро ще му се ослади да вкара синчето там, а? Нал тъй ;)

36

Анонимен

преди 10 месеца

ДАНС има практиката да преследва снимащия.Не онова което е снимал ..Например ,,пачките"

35

Анонимен

преди 10 месеца

До 37....Къщата в Барселона не редна ли е Защото имам намерение да я снимам...

34

до 35/36

преди 10 месеца

нечетем оти сум неграмотен като заа-ам министруто

33

Що за нахалство

преди 10 месеца

Полицията е свирепа към купувачите на гласове, а опропастилия машинното гласуване зам. министър началникът му - премиера го пази!? Имайки при това нахалството да обвинява ДАНС за това, че си свършила добре работата хващайки зама да извършва нередни неща!?

32

Анонимен

преди 10 месеца

34..Не четеш ли

31

Пояснявам

преди 10 месеца

Правото е на по-силния!

30

остава въпроса

преди 10 месеца

Кой го е опълномощил да снима с личния си телефон служебни неща? И да ги разнася къде ли не - я в руското, я в американското посолство! Като няма право на това! И точно това Денков омаловъжавайки го, го премълчава!! А хванат в крачка от камерите няма какво да отрича и да се оправдава. Незнанието обаче на правилата за боравене с информация не е оправдание и то за министър бил той и зам. още повече на това точно министерство!!!!!

29

Министорот

преди 10 месеца

Аз не беше, замот ми беше!

28

Анонимен

преди 10 месеца

До 31...А кое да опровергава ?Очевидната истина ...Та той нищо неправомерно не сторил че да се оправдава. Той напротив Потвърждава , че това е направил.И пита ДАНС.Но от ДАНС не отговарят...

27

Шаман

преди 10 месеца

Зам министъра дето го цитират в доклада от ДАНС - мълчи и не опровергава нищо.

26

Анонимен

преди 10 месеца

До 28...Дявола е в мавзолея на ,,червения площад" .Вожда на революцията на болшевизма.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Не може една държава да функционира нормално когато такъв орган като ДАНС е ,,пробит" и работи в чужди интереси.Очевидно е активно мероприятие на Москва.Използважсе моментът за отклоняване силите на САЩ към Палестина .

24

Анонимен

преди 10 месеца

Този зам.Микистър е опълномощен да извършва посочените действия С което нищо не застрашава изборите.Прокремълската хибридна атака е започната И това става чрез ДАНС .

23

"очевиден отгов

преди 10 месеца

- то се знай, че пак Путин е виновен, естествено както винаги досега и занапред това е очевидния, очевАдния, налагащия се от само себе си и самоналагащ се отговор, както и всякакъв друг отговор от каквото и да е естество и за каквото и да е на кривите ракети дето все космоса им пречи.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Този зам. министър е знаел много добре какви ще са последствията от действията му, но се е подложил на тази инсценировка, а въпросът "защо" има само един очевиден отговор - такива неща хората правят само ако им предложат МНОГО пари.

21

до 20

преди 10 месеца

То няма зам.министри / министри грамотни, ти за едни *** го прайш на въпрос! Глей го тоя нашия зам. - качил си на телефона кодове да си играй дома. Само знай ли, че някой друг пък може да си играй с неговия телефон, примерно някой Федя от Владивосток. От ДАНС обаче го видяха нашия и стана една играчка - национална плачка.

20

оня

преди 10 месеца

Сега кво ще стане ще сменят целия ЦИК, ще сменят шефовете на ДАНС.А за изборите...Кой го интересува изборите за кмет...