250

Анонимен

преди 7 месеца

Ще има голям СЪРПРАЙЗ скоро, когато през декември Австрия официално обяви, че пуска Румъния в Шенген, а на България не дават никакви шансове!

249

АНОНИМЕН

преди 7 месеца

Щом няма машини няма да гласуваме

248

Анонимен

преди 7 месеца

Киру и Асан отекоха в канала, откъдето дошли, там и отишли.

247

Анонимен

преди 7 месеца

Просто Киро и ЛГБТкомпания казаха: да решава ЦИК, ама нещо не им изназя какво реши хахахаха

246

Анонимен

преди 7 месеца

А сегс как ще направим ала бала???

245

Анонимен

преди 7 месеца

НенормалниЦ и Леж ни " управлява"! Политически Превратаджии!!!!!

244

Така

преди 7 месеца

Може да крадат и с хартията, сега са направили някакви ИЦ - изчислителни центрове към ОИК, където ще броят всичко. Кой им е дал зелена светлина за това, не знам, партиите защо са се съгласили, също не знам, но всяко броене извън комисиите е изложено на манипулации от различен характер. Може би затова Кике вика с хартия, без хартия все тая. Бе то можеш ли да им хванеш края на шашмите?

243

Анонимен

преди 7 месеца

Ok. Приятно гласуване на хартия! Тези вече предварително опорочени избори съм пас!

242

Анонимен

преди 7 месеца

Много проблеми имат тия, за кого и как ще гласува народа! Страшно са се замислили за народа!

241

Анонимен

преди 7 месеца

Бойко кажи на Нинова да изкара Комунистите, Кажи на Шиши с потурите да изкара бабаитите, Кажи на Възраждане да изкарат чавдарчетата, пионерчетата и с червени знаменца народа да започне да гласува както по времето на твоя господар Бай Тошо, дет ти - Бойко го вардеше с пожарната и всички 99.9% гласуваха за Бай ти Тошо! Бойко изкарай пожарната и който не гласува за теб, направо го пръскай!

240

Анонимен

преди 7 месеца

Много правилно!!!!

239

Анонимен

преди 7 месеца

Този път не Ви минаха номерата бе комунисти!

238

Гумичка за триене

преди 7 месеца

Кандидатът за кмет на пп за София е хакер " прикрит" Кире и Асен тоя път глътнаха вода! С тия платени протести тоя път нема да има върже! А уж били умни, за красотата ще поспоря!

237

Анонимен

преди 7 месеца

И Бог създаде всяко живо същество, което диша сега, и едно от живите същества бе Човекът. Глината можеше да говори, само когато бе в човешка форма. Докато глината в човешка форма се изправяше, Бог се наведе и я огледа. Човекът примига и запита: "Какъв е смисълът?" - Всичко ли трябва да има смисъл? - попита Бог. Разбира се! - отвърна Човекът - Тогава оставям на теб да измислиш смисъл - заяви Бог и си отиде. И Човекът Измисли "Изборите" и сега си тананика с песен на уста и си Гласува до безкрай!

236

Стивън Кинг

преди 7 месеца

Този път не ви минаха "номерата", бе евроджендъри !Всички софийски НПО-та, след проведени сутринта бързи и спешни разговори по телефоните им от "бандата" на Кирчо и Кокорчо, бяха събрани на мегданя с вувузели и ***.Защото борбата е голяма, тъй като ще трябва да сизапазат "грандовете" от чичко им Сорос и за . . .2024 година !Надявам се това продажно правителство да си отида,веднатга след изборите !

235

Извода

преди 7 месеца

Бойко, изкарвай бързо белия кон и се връщай на власт, че тия шмекери съсипаха държавата

234

Анонимен

преди 7 месеца

Браво на ЦИК! Мъдро решение.

233

Абе уж им беше все

преди 7 месеца

едно на Кирчовите дали ще е хартиено гласуването, пък като чуха решението на ЦИК, взеха та се разпищяха до небето, сезираха ВАС, че и *** изкараха на протест.

232

Анонимен

преди 7 месеца

от 1944 г. до 1947 г. България угоява 300 000 руска армия. През това време златните монети са иззети насилствено от населението, над 200 тона злато заминават за СССР, заедно с древни свещени книги и църковна утвар от манастирите, църкви, музеи и библиотеки...

231

Гумичка за триене

преди 7 месеца

Каква е драмата? Ризова цветанка каза че тва са най обикновени принтери! Що се нервирате, слушайте журналиста който не е подкупен! Тя знае жената обикновени принтери!!! И си пуска просто бюлетината в урната просто така и е по удобно!