35

До Анонимен 41

преди 10 месеца

Заради географското си положение София вече повече от век се спряга за евентуална столица на целия Балкански полуостров, ако някога той стане територия на федеративна държава. В самия край на 20-и и началото на 21-и век имаше опити да се изкупуват цели сгради в квартала западно от ЦУМ - откъм другата страна на булеварда, защото изтече информация, че се обсъжда на това място да бъде построен евентуален финансов център на Балканите. Отделно от това, София има много видове минерална вода и планина

34

Анонимен

преди 10 месеца

Основният недостатък на София е географското положение и лошият климат, най-вече затворената котловина и липсата на плавателна река и море, което е голямм минус за търговията и икономическото развитие. Други минуси са огромната армия от чиновници и прогресивно затъпяващото население, но това като че ли се отнася за цялата страна.

33

\m/

преди 10 месеца

Тъпо е да купуваш, когато нямаш пари.

32

Като не четете какво

преди 10 месеца

е казала скандинавската пророчица за 2023-2024 г., ще се чудите, разбира се! Страховита война и опустошения на територията на богатите страни, чието население ще побегне към бедните държави! Хайде сега си спомнете какво каза Ванга пред ТВ-камерите, няма как да се оспори, че твърдението е нейно - големи опустошения в Европа, но България ще остане като оазис. Затова купувайте сега, после ще нахлуят тук бягащи богати и може да дават и по 30 000 евро за квадратен метър и за София, и за провинцията!

31

Лекар

преди 10 месеца

Софиянци се изнасяме в покрайнините

30

Статистик

преди 10 месеца

Сделките досега за месец октомври за двустайни са 3 (три). Надяват се до вторник да продадат още един двустаен, та да станат 4 продадени общо в София. Но не са сигурни дали ще могат да излъжат и този клиент.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Цитат: Делът на закупените двустайни е 54%, а на тристайните 37%. Едва 7% са жилищата с 3 спални. +++ Това трябва да се съпостави с предлаганите на пазара жилища. Примерно предлагат се 80% двустайни, 9% тристайни и 1% с три спални.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Не мога да, разбера защо всичко куцо и кьораво бяга в София и оставят провинцията на джунгалите

27

До 32

преди 10 месеца

Досега няколко пъти имаше срив на имотния пазар. Така и не видях брокер при вас на полето.

26

mr Pain

преди 10 месеца

Последни напъни и конвулсии на строителната мафия. Купонът свърши гарбидж, гейм овър! От "инвесторчета" ставате роби на банките, в следващите 20 години няма да имате пари за екскурзии и почивки... Скоро ще видим бивши брокери наведени на полето, защото не стават за нищо друго.

25

Новодомец

преди 10 месеца

В края на 2021 се преместихме да живеем в София, като закупихме жилище в Лозенец на цена 2000 евро за квадрат. Тогава ми казваха, че съм луд, но днес, година и половина по-късно в кооперацията цената е 3000 евро.

24

софиянец

преди 10 месеца

Правилно в София се ходи по нужда и до терминал 2. От както заживях като селянин се чувствам по добре. На село е добре . С пари идвам ,а ги изкарвам в София.

23

Анонимен

преди 10 месеца

В София се ходи само по малка нужда... или до Терминал-2.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Искам да си купя апартамент. Свързах се с трима брокера. Тотално ме отказаха да търся . Предлагаха ми стаи с *** за 30 м2 за по 60000 ЕВРО на голи тухли.Апартамент бивше общежение и свърталище на наркомани.. вярно ремонтирано ,но за 90000 евро е плазнешки обир.Плюс това брокерът забряви да спомене промишления ток и че едната сграда и била застрашена от срутване и е опасна.Ако хрябва ще изчакам още няколко месеца на квартира. Тези дупки са безумно скъпи. И ще платя по 2,ипотекя за няма 50м2

21

Анонимен

преди 10 месеца

Последният напън за пране на марките и доларите от партийните куфари е настанал... Щото като смениме еврото да ги видя какво ще правят тия кoмyндели със стотачките на ластици?

20

Брокер гладен

преди 10 месеца

Нааакахме се вече с тия имоти не били имоти а домати ту

19

Анонимен

преди 10 месеца

Ква София бе?! В момента се купуват имоти в Газа, Авдеевка и Бахмут. Тези в София се продават.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Ние си имаме двуетажна къща в квартал Хаджи Димитър. *** се от яд. И си ни е супер. Къща с двор, два гаража и градина.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Най-търсената дестинация в София е Терминал 2. За тия пари ще живеете в западна европа ще имате европейски доход, улица, тротоар, училище за децата си. И най-вече - нормален живот!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Колко ли трябва да си изкукал, за да дадеш 3000 Е за квадрат в село София - *** ?!