47

Истина

преди 7 месеца

Господ е с Израел винаги на страната на правдата, таке че горко им на наглите безбожни антисемитски нации като ислямски терористи - корумпирани слуги на дявола - лъжци, клеветници окупатори, подкупвани с ООН и ЕС масови убийци, изнасилвачи, убийци на невинни идолопоклонници и др.престъпници срещу човечеството, истината , мира и Бога, които са продали съвестта си и лъжат че служат на Бог с дяволските си дела, с които разрушават Божия дар на живота на хиляди невинни особено от Божия избран Израел

46

Лъвски

преди 7 месеца

Нека еврейте изгребят долните крайни мюсюлмани . На планетата няма място за подобни .пригответе се ислямисти. Това е началото на последния кръстоносен поход

45

ИЗРАЕЛСКА

преди 7 месеца

Поговорка..........око за око, зъб за ЧЕНЕ....

44

КЪДЕ СА ХАМАС

преди 7 месеца

Да защитят Газа....изпокриха се като мишки в подземията

43

До 44

преди 7 месеца

А когато Хамас избиха 1300 израелци на 7 октомври....тва не беше ли клане....

42

Анонимен

преди 7 месеца

Какво клане над 'населението'? Това са джихадисти терористи. Минаха точно 3 седмици от атентатите, израелците си евакуираха 500.000 човека от граничните райони и то на 150 км навътре. и дадоха същото време на цивилните в газа да се преместят. Ако не можеш да минеш 50км за 3 седмици, или не искаш, или Хамас нарочно ги държат да се крият зад тях. Май забравяте и 230 заложници, Бог знае какво им правят ислямистите в момента.

41

До до Огнянов 36

преди 7 месеца

За това си прав, но клането което е извършил турският башибозук над населението е това, което в момента ЦАХАЛ извършва с палестинското.

40

До Петър

преди 7 месеца

Ами що не ги фърля тия атомни боНбо, а!? Иска се дууппе за тия работи, но дори и в нетрезво състояние, джуджетата знаят какъв ще бъде отговорът.

39

Нобел

преди 7 месеца

До Иван Младенов // Голем пример си дал, голема аналогия си изпраскал. Чак ти завиждам. ;)

38

Petar

преди 7 месеца

Сега е ред на Русия да хвърли в Усраъна 1,2 ядрени бомби и да прекъсне мокрите сънища на ФАЩ.

37

Браво

преди 7 месеца

Трепване на оная *** му е цаката. Те са като нашите оксиданти - настъфирчени, когато правят золуми и ***, когато започнат да им набиват канчетата. НАПРЕД, ИЗРАЕЛ.

36

Анонимен

преди 7 месеца

айнщайн и фройд са евреи. чудесен пример си дал :)))

35

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова нелепици прочетох тук и затова смятам, че българския народ заслужава съдбата си, а тя е да живее в най-корумпираната и най-бедна държава в ЕС!

34

Иван Младенов

преди 7 месеца

Който иска да разбере защо има войни да прочетв писмпото на А. Айнщайн до Сигмунд Фройд и неговия отговор за заложеното в дълбините на човешката душа. Книгата е "Защо война?аници. Писмата заемат 7 страници, останалите 240 са съвременни интерпретации. Ако ме питатте за това, което става в Ивицата Газа е геноцид, които може да се сравни с геноцида на Британия срещу бурите в Южна Африка в края на 19 и началото на 20 век и геноцида на Младотурците срещу арменците 1915 - 1918.

33

Анонимен

преди 7 месеца

До ОгняновСамо че, не съм чул и прочел никъде нашите хайдути(терористи) да са избивали невинни деца, възрастни и беззащитни хора, има разлика май

32

Анонимен

преди 7 месеца

До 34Нашите войводи и хайдути също са ги смятали за терористи.///Думата тероризъм по онова време на никой нищо конкретно не е внушавала. Но виж, разбойници, ауйдци, каквити всъщност са били повечето им говорело многоНяма беден войвода и хайдутин, някой даже са имали чифлици в Русия и Влашко.

31

Огнянов

преди 7 месеца

Правя аналог с нашата история и си мисля дали това не е палестинското Априлско въстание. Нашите войводи и хайдути също са ги смятали за терористи.

30

Анонимен

преди 7 месеца

С циониската мафия, след време светът ще се занимава с нея,втори Нюрнбергски процес ще осъди Нетаняху и цялата израелска гилдия.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Някога ми беше много мъчно и много уважавах евреите,но не и сега ,като ги видях на какво са способни.Мислех,че са цивилизовани хора.Вчера гледа една еврейка как се подиграваше с палестинците като се плезеше и мажеше с червена боя по лицето.Смятайте какво е на душата на палестинците загубили децата си.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Бог се отвърна от тях преди хиляди години Амин