63

Анонимен

преди 6 месеца

Няма компетенция за технически въпрос!

62

Анонимен

преди 6 месеца

Само гледайте до какво ни докара 34 години капитализъм. Преди 1989 година по времето на соца живеехме в пъти по-добре. Сега сякаш се върнахме във времената на мизерията до 1944 година.......

61

Русия пропада

преди 6 месеца

Лукойл изчезвва

60

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не бутнат правителството, ще пробват с авария в лукоил. Не го казвам аз, а един поканен по някоя от телевизиите. Той изреди: стачка. Компромат по изборите, неясна авария в инсталациите за петрол. Нали скоро стана пак взрив във военен завод. Случайности. Една след друга, едва ли.

59

Анонимен

преди 6 месеца

от 1944 г. до 1947 г. България угоява 300 000 руска армия. Прес това време златните монети са иззети насилствено от населението, над 200 тона злато заминават за СССР, заедно с древни свещени книги и църковна утвар от манастирите, църкви, музеи и библиотеки

58

Нали не ви пукаше!

преди 6 месеца

Щели сте да спечелите и с хартиени бюлетини! Като видях колко симпатизанти имаше на заключителното ви мероприятие, нещо се съмнявам!

57

Анонимен

преди 6 месеца

България ке падне?!!!!

56

Идеалист

преди 6 месеца

Пролемът, защо оня зам. министър е снимал кодовете след комисията? Защо никой не повдигна въпроса, че бюлетини с накаква точка и една нормално отбелязана позиция за кандидат е невалидна? Всеки иска да излъже, около 80 % от политиците ни нямат никаква политическа и обща култура, некадърници, мързеливци, мошеници и алчни хора. Те сматат политиката за лесна и лека работа за много пари. Около 50 % са злонамерени хора, най- много са от ПП, които са и извратени!

55

Анонимен

преди 6 месеца

Радев взриви държавата чрез ДАНС

54

георги оруелски

преди 6 месеца

И от какво се жалват тия с розовите прашки , че тяхното зам. министърче върши престъпления ли ? Не ги е срам тия , да карат Буци на стари години да вдига самолета да ги повози с 300-та .

53

АНТИЛЪЖАТА

преди 6 месеца

Лъжата: "МАШИНАТА БИЛА САМО ПРИНТЕР и ГЛЕЙТЕ КВО ВИ ОТПЕЧАТВА И СИЧКО Е ОКЕЙ". Антилъжата: ЧЕ КВО ПРЕЧИ НА ДРУГ ПРИНТЕР ДА БЪДАТ ОТПЕЧАТАНИ БИЛЕТИНКИ И ДА БЪДАТ ПУСНАТИ У УРНАТА, А АВТЕНТИЧНИТЕ - У ДЖОБА! Доказателството: ТВА С БИЛЕТИНКИТЕ БЕ В НАЧАЛОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА, И ТО С ЦВЕТНИ ТАКИВА, И БЕ ЗАМЕНЕНО С ОБЩА БИЛЕТИНА С ОТБЕЛЯЗКА ЗАРАДИ ГОРЕ ИЗЛОЖЕНОТО! Контрола от Камерата: НИЩО НЕ ПРЕЧИ МАРА ДА МИНЕ ПРЕД ПЕШО, ТА ДА НЕ СЕ ВИДИ ПОДМЯНАТА НА БИЛЕТИНКИ НАКУП-ПО ЛЕСНО ОТ ДРАСКАНЕТО НА ВСЯКАобща

52

Анонимен

преди 6 месеца

Идва Радев със служебния си кабинет!Ей това е целта

51

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде да им направим един голям КоРгейт на всичките тия.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Радев-ДАНС-няма сглобка!Поръчка от Путин!!!

49

Аз

преди 6 месеца

Всички тези мръсни, подли долни и гнусни номера окончателно ме отказаха да ходя да им гласувам! Без машина или само с хартия, все тая, никога повече няма да стъпя в секция докато цялата тази корумпирана, продажба и престъпна напаст не бъде разкарана окончателно и безвъзвратно!

48

Следва

преди 6 месеца

"Гейгейт" с Асен Василев

47

Анонимен

преди 6 месеца

Една от тези машини може ли да изпрати на даден е-маил адрес бюлетина за гласуване щом може да печати бюлетини,като изпрати чиста бюлетина заложена в нея на е-мейл адрес на лична поща на получателя ще я принтира чрез копирмашина на формат А-4 хартия след което ще я попълне по желание как гласоподавател и ще я сканира чрез същата копирователна,която извършва функцията и изпрати на дадения е-майл адрес,обявен за машината,че е там за електронна връзка за печат на попълнени бюлетини изпратени й от.

46

ъ

преди 6 месеца

Това че умнокрасивите не са в ред с главите отдавна е ясно на всеки що-годе нормален. Но трябва ли да им се позволява да побъркват всички ни? Мисля, че този въпрос става особено актуален.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Денков чете в момента по БНТ

44

Анонимен

преди 6 месеца

Верно, че ВАС не работи в събота и неделя, как е подал жалбата?