476

за народа

преди 6 месеца

хляб и зрелища и понеже хляб има тоя народ предостатъчно,даже преяжда с луканка,му дават малко зрелища,че да не скучае,не е лесно по цял ден да се чудиш как да ти мине времето,щото нямаш никакви проблеми и всичко ти пада от небето

475

Сатир

преди 6 месеца

Протестиращият Иван пък подчерта, че невалидните бюлетини при гласуването с хартия са 10-15%, а при машинно под 1%. - Иван е титла, това малоумно изказване не може да го подписвате с това име.

474

Анонимен

преди 6 месеца

А, тези са отчаяните слуги на измамника кирчо. А защо не отидат в украйна да се бият с Путин? До затвора не ходите, нали ? -- още няма един затворен там от криминалните ви водачи.

473

Анонимен

преди 6 месеца

Допреди няколко години нямаше машини пък винажи е имало избори. Каква е разликата сега? Или за *** защото е много хай тек грамотен друго вече не важи? Всичките тия безделници където са се събрали там ако отидат да гласуват ще са много по полезни отколкото да претендират за нещо ама и те незнаят за какво. Живея в чужбина и тук никога не се е гласувало с машини винаги е на хартия. Такива драми и циркове само у нас се случват. Ние сме царе на това!!!

472

Консерватор

преди 6 месеца

Сороснята реве, мед ми капе на душата!

471

Анонимен

преди 6 месеца

До Помня един филм Хората са там защото искат машини. Защо се правите на уллави?

470

Анонимен

преди 6 месеца

До За жалост 511 - Тези "протестиращи" не са жълтопаважници. Те са екскурзианти от Видин, организирал ги е ледирът на фантомната организация "БОЕЦ", дето съдът не я признава за легитимна.

469

Помня един филм

преди 6 месеца

"Хората срещу машините", май хората победиха....

468

За жалост

преди 6 месеца

Жълтопаважници, Путин пак ви прецака. Това е положението, горчивата истина. Старата римска поговорка гласи - докато има балами, ще има итарикати.

467

Анонимен

преди 6 месеца

Предлагам следващите бюлетини да се търкат. Каквото се падне - това е!

466

Анонимен

преди 6 месеца

Зомбирани!Офоциално ви казаха,че машинките могат да се манипулират и затова даже снимки на кодовете правят,а вие ходите да протестирате!За какво?!Искате да ви манипулират с машинките ли?!Каква мафия като мафията точно в някакъв девически манастир определи кой ще е премиер и кои ще са министрите!Не ви ли беше поне малко срам да ходите на тоя протест и да се тръшкате?!В ЕС не гласуват с машинки.При нас е опасно с тях,защото все някой тарикат ще реши да хакне изборите.

465

Анонимен

преди 6 месеца

Повечето пишещи без да мислят не осазнават, че утре ще има половин милион недействителни бюлетини, независимо дали са за ПП,герб или възраждане, и как някой ще изманипулира кода, нали се четем бележките, нали щяхме да видим че не е същия кандидат за който сме гласували, броят се БЕЛЕЖКИТЕ хора!!!!

464

Анонимен

преди 6 месеца

Борисов ги сготви, че Киро нещо много се отваряше предходния ден

463

Анонимен Алкохолик

преди 6 месеца

Абе то тоя зам. от Данс го назначи самия Денков май ,сега не ми се рови да съм на 100%.

462

Бел и убав

преди 6 месеца

Тия им пращат некви опорки в чата и злизат да ги повтарят на площада намат никакво самостоятелно мислене.Оня от Боец пък се качи върху две патрулки и им изкриви ламарините за какво ? Какво щурмува за какво руши държавна собственост на данакопладците -да си заслужи хронорара ок,но има и некви дето са като зомбита от немане личен живот са там да имитират ,че са умни , красиви и бели както ги ласкае Кирето .

461

Анонимен

преди 6 месеца

Чудя се такива като Маджо и Черепа дали посолствоТО има също за тях компромати както за Бойко и Киро с Лена? Нямам друго обяснение богати хора сами да се съгласяват да си дават пари за протести и дестабилизация на републиката си ?! Тези протести отклоняват вниманието от въпроса - Защо човек на ППДБ ( в управлението +ДПС И ГЕРБ ) копира на флашка кодовете на машините ?

460

Денка Шорошпиева

преди 6 месеца

Нарушава ни се правото да фалшифицираме изборите! Искаме да правим ала-бала ама тоя път без президента!

459

до 497

преди 6 месеца

Разликата е че в ЕС няма герберастки мошеници, които да носят чували с фалшиви протоколи.

458

Трик на слабият

преди 6 месеца

Следва обжалване след балотажа. Нови избори, манипулирани машини, ниска активност и запазване на статуквото на продажното племе.

457

Протест на измамата

преди 6 месеца

Не разбирам какво променя в изборите, ако не се използват машини. В Евроатлантическата общност никой не използва машинно гласуване, освен пълнежа. Нито САЩ, нито Великобритания, нито технологичната Германия, Япония, Франция, Италия, Австралия, така наречената Нидерландия, столицата Белгия и т.н. Каква е разликата между хартията и машината -естествено машинната измама в нискоинтелектуалното общество.