84

Анонимен

преди 6 месеца

Българите като им казват, че машинното гласуване е скъпо явно не разбират, че сметката е ВЕЧЕ платена с ДДС и машинното гласуване е по-евтино и по-удобно от хартията.След като имаш компютър, кой ***, освен българина, иска да се върне на сметало и *** (калкулатор), пишеща машина?То бива бива тъпотия, но нашата народна глупост (вместо мъдрост) я няма никъде по този вече модерен свят. Нашата реалност в България става като страна от 3тия свят. Всички ТВ говорят, че не питаме и искаме машини?

83

Анонимен

преди 6 месеца

Нарциса Слави за пореден път описа себе си - обвинявайки други. :-) Ще пукна от смях.

82

Флашкаджия

преди 6 месеца

Искам Славуца и Тошуца да излязат и да обяснят какъв точно код е копиран на флашка и какво може да се направи с този код. Иначе всичкото това джафкане е просто фалшива новина и груба манипулация на общественото мнение.

81

анализатор

преди 6 месеца

Този просто не мога да го гледам.

80

Пена

преди 6 месеца

На Славчо в устата му е сралл Пеевски. Затова така говори.

79

Спасов

преди 6 месеца

Слави е юнак защото "юнак" на английски означава евнух! Ха ха ха.

78

Джо

преди 6 месеца

Слави никога повече няма да може да излиза навън без 10 бодигарда. Ако го видя някъде без охрана... сещате се.

77

Ева

преди 6 месеца

Ах каква *** е тоя евнух чалгаров.

76

Анонимен

преди 6 месеца

До 78.Хаджитошково с просташкия и каруцарски език! ///Говориш за просташки и каруцарски език а виж се какво си написал .Твоя език е 100 пъти по каруцарски и простсшки от на Слави .

75

Миньор

преди 6 месеца

Слави, вие с Буци сте основните виновници за тая пиеса... хитлеристи нещастни!

74

!!!

преди 6 месеца

Затвори си най-после мръсната уста бе, сакато нишожество, дето не можеш да се наведеш и да си избършеш ***, затова си вечно *** и смърдиш, както смърди и грозното нищожество Хаджитошково с просташкия и каруцарски език! Този хаос и този национален позор сътворихте вие, сакато нищожество, престъпната ви сарайско-учиндолско-банкянска шайка! И ще си патите!

73

Анонимен

преди 6 месеца

от 1944 г. до 1947 г. България угоява 300 000 руска армия. Прес това време златните монети са иззети насилствено от населението, над 200 тона злато заминават за СССР, заедно с древни свещени книги и църковна утвар от манастирите, църкви, музеи и библиотеки

72

има такъв компот

преди 6 месеца

КОЙ беше ти ?!?! АА ДА тоя дето потопи вота на хиляди и само гледа нацупено от диванчето продажник

71

тя

преди 6 месеца

Как бе Слави ,на Денков Путин му е вивовен ,че той е т-п !

70

Анонимен

преди 6 месеца

Тази злопаметност по адрес на К.Петков,ще те довърши. Това е тежко заболяване,което изисква немедлена намеса на лекар специалист.Плети си кошницата с твоя Боко,пий си кафето,защото живота е един.

69

Анонимен

преди 6 месеца

*** филм, по *** сценарий. Да внушаваш подмяна на чували хартиени бюлетини и да похарчиш стотици милиони за машини, софтуер и др. съпътстващи дейности, като преди това западните любими партньори са обяснили достатъчно ясно и съвсем кратко защо са зарязали идеята за машинно гласуване - защото не се гарантира никаква сигурност, добавям, а парите са много. Много пари - никаква сигурност. С този сценарий си го гледаме филмите вече 34 години.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Дрън, дрън, дрън- каза Бай Дрън

67

Бай Суджук

преди 6 месеца

Моля не публикувайге словесната ДИАРИЯ на тоя *** -Славуца Учиндолская!!!

66

toti

преди 6 месеца

Едва ли те е грижа кво става в държавата и едва ли нещо зависи от такива улични музиканти нещо ,въпреки че имаше будали които ти вярваха,но ....абе свиркай си!!!

65

ПП гей

преди 6 месеца

Ние всички ще гласуваме за П П!!!!!!!