29

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас държат 230 заложници, жени и деца, те са властта в Газа и всички вие им вярвате на статистиките? Как от 100 убити, 100 са 'деца'? И защо тези 'деца' имат автомати и ракети и стрелят от болници по Израел? Защо всъщност има все още цивилни в Северна газа, 3 седмици след обявяването на евакуацията; Израел също евакуира половин милион израелци на юг? Аз лично не вярвам на фалшивите новини на Хамас,

28

Вовчик умер

преди 7 месеца

Я, форумните тролеи май не знаят, че Вовата вече няма кьорав самолетоносач със ЗИЛ противопожарни свтамабиля, защото "Кузя" е скрап.

27

До 11

преди 7 месеца

И Аллах вече не може да им помогне.

26

твоят

преди 7 месеца

До ВОВАТА ДА ПРАЩАруско-нацистки идол няма самолетоносачи и съвест. Тази *** най добре да не се меси.

25

Той

преди 7 месеца

Трябва да си ултра мега ***, за да си войник или офицер и подобна гад.

24

аноним

преди 7 месеца

На 7.10 нападнаха вероломно и убиха младежи,имали неблагоразумието да се веселят.Убиха бебета,и техните майки,убиха и още неродени.Ограбиха и отвлякоха в подземията им други.И като капак-танцуваха и крещяха неистово от радост за това,а в европейските градове,техните събратя убиха учител по история,други -фенове на отбор,и кой знае още колко,радваха се и за ,,благодарност''че така е станало,раздава баклава и сладки!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Категорично подържам 14Всичко е планирано предварително за да имат мотив да нахлуят в Газа.

22

Анонимен

преди 7 месеца

От центъра на Земята ли бомбардират тунелите, че да пощадят мирното население??? Някои имат памет, датираща отпреди 7-ми октомври. Затова светът е солидарен с Палестина. Окупацията и агресията на Израел, не могат да бъдат оправдани с газовите камери от ВСВ, нито с каквото и да било. Еврейският терор над местното население започва още с първите бежанци, пристигащи от Европа и Америка. Такова нещо като необитаема земя за отдаване не съществува.

21

Роден през 570 г.

преди 7 месеца

До До ДО 4 Човеки животни са, човеки животни! Не само Хамасците, а ислямистите като цяло! Вчера български полицай е прострелян с три куршума от подобни ***! Някой да каже дума????

20

До 18

преди 7 месеца

Откога на русофилите започна да ви пука за международното право???

19

До ДО 4

преди 7 месеца

Съгласен съм, че ХАМАС трябва да си платят, но май до момента го отнасят само палестински жени и деца или те за Израелците са както министъра на отбраната им каза "човекохора".

18

Анонимен

преди 7 месеца

На 7 октомври арабите ликуваха и тържествуваха. Но тепърва ги чакат много тъжни сълзи.

17

Българин

преди 7 месеца

Кво стана с "Честит Октомври"? Терористите заклаха, изнасилиха и се гавриха с тела на старци, деца, бебета, жени и мъже; сега се крият като мишки зад своите такива. Израел ще победи в справедливата си борба с терора в Газа, в Ливан, в Сирия, в Иран, в Катар и в Турция. И те го знаят, затова циврят с помоща на левите-прогресивни лигли. Но вече е късно - САЩ, Западна Европа, Арабските Сунити са задкулисно с Израел.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Войната се води от войници, между войници!!! Да събереш няколко милиона на едно ограничено място ,което не могат да напуснат, и да хвърляш бомби върху тях ,без те да имат почти никаква защита , не е война , а геноцид! Не само според мен...Според международното право ! Брей ,че сложни думи написах, дали някой още знае в тази *** БГ, какво е то международното право!???

15

Анонимен

преди 7 месеца

Турция ги предупреди тези , че ако продължават така , целия свят ще понесе последствията от тяхната война . Също в Катар казаха, че целия арабски свят следи много зорко ситуацията и всички са единни за Палестина , дори не всички да го казват по новините!!! Може и много да си повярвахте българите ,че този път лижете правилния ***, но уви , скоро тази заблуда ще ни коства прекалено много!!!

14

Гражданин

преди 7 месеца

Това е война, не виждам защо всички се чудят толкова, че израелците като ответен удар искат да унищожат подземните тунели.. Като започнаха на 7-ми насилието над израелците, Хамас трябваше да прецени че собственият му народ ще стане жертва на конфликта. Кой каквото прави на себе си го прави

13

до 9

преди 7 месеца

Ти колко точно си неграмотен? Израел знаеше за това нападение. Израел умишлено не им попречи. Израел имаше нужда от този предтекст, за да ги изравни със земята. Искаш да ми кажеш, че някакви хора с прашки са изненадали най-доброто разузнаване в света? Някакви хора с телефони с копчета са успели да надхитрят други, които имат военна подготовка на 2 години? Не може да си толкова лековерен! Това е умишлен, подготвен и добре изпълен геноцид от страна на ИЗРАЕЛ!

12

ХИТЛЕР

преди 7 месеца

Бре, тия чифуте ме надминаха!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Как точно става това? Като бомбардира сградите отгоре пълни с жени и деца ли? Защото точно така случва ....!!! Геноцид на палестинците!

10

ВОВАТА ДА ПРАЩА

преди 7 месеца

Самолетоносачите, че израел ша помете Хамас....