145

НОМЕР2

преди 7 месеца

Хората от ЦИК и ДАНС да се сменят! Стига слуги на мафията! Осигуриха слагането на допълнителни бюлетини от " Костинброд"!

144

Срам

преди 7 месеца

Тази сутрин гледах говорителката на ЦИК пред БТВ. На въпрос, чела ли е доклада на ДАНС отговори, че не е но знае за съдържанието му от председателката на ЦИК и вярвала, че е правилно да се отменят машините... Нямам думи да изразя потреса си, какви хора има назначени на отговорни позиции... Да взимаш такива важни решения по преразказ и вяра ....

143

Анонимен

преди 7 месеца

те никога не са работели по предназначение, тва е един цирк...золумите стават с бюлетините и при преброяването. дори да има 100про гласували резултатите ще се разпределят както сега...единствения вариант е имиграция и да си оправим живота в нормална държава докато все още го имаме.

142

Анонимен

преди 7 месеца

Тея от СИК после в пандиза, ама всички замесени да си знаят, като се види каква информация имат, то това софТуЕро нещо магично и всеки може да си прави каквото иска със снимка на некакъв хеш код, даже не знаят и какво са снимали хаха. Пичове сериозно манипулацията на софтуер се засича по бързо от колкото им е отнела на всяка машина по отделно да го инсталират, просто няма как да се скрие, да се провери и после в панделата.

141

С машини

преди 7 месеца

Или без все ще ни излъжат! Народа ако е против това правителство на магистралите и запечатвайте държавата в противен случай европедалите ще ни избиват!!!

140

Анонимен

преди 7 месеца

Има ли арести? - Няма! Има ли официални обвинения? - Няма! Просто има един цирк, сътворен от циркова група ДАНС! И има една жалка ЦИК, сборище на политически назначени некадърници!

139

Анонимен

преди 7 месеца

Поздравления за ЦИК. Напълно адекватно, обективно и бързо действие. Кирчовците, хванати в крачка в незаконни действия, се съпротивляват неистово. Защо ли? Вероятно защото са разчитали да спечелят незаконно и нечестно, отново чрез машинките.

138

Анонимен

преди 7 месеца

ПеПетата сами си организираха този цирк, защото ги е страх, че купените роми в София няма да се ориентират на началния екран и ще гласуват само за кмет. След това използват ситуацията да организират протести и да си активират избирателите. ДС знае как се правят такива акции.

137

акилио

преди 7 месеца

може спокойно да се подновят кодовете този министър да се задържи и да се види какво точно е правил защото досие само ни говорят за някакви видео филми за някакво записване за някакво прехвърляне на данни от телефон на флашка не знам защо но тези глупости само Бойко Борисов може да си ги обясни аз не знам какво ще ми прехвърлят от телефон на флашка а всичко останало е отблъскване на хората да гласуват защото всичко над 15% не са купени гласове

136

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 141, справедливо е сега за сметка на Киртака да се върнат машините обратно, а на него да му се заведе дело за поредното му беззаконие.

135

Анонимен

преди 7 месеца

До До 176 157 Защо заместник министърът все още е заместник министър и защо още не е арестуван????

134

Анонимен

преди 7 месеца

Поредното пълно беззаконие - ЦИК забранява, група тарикати си правят каквото си поискат и при това никой не ги закача. Защо тези, които са изнесли машините от склада и тези, които ги набутват в София още не са арестувани? Явно ставките и залозите в тази игра са твърде високи и манипулираните машини са козът за "пълна и честна изборна победа" на малцинството. И всичко това е доказателство, че България всъщност е един голям цирк, където няма върховенство на закона.

133

ДемократЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 месеца

ДА ПОДАРИМ И машините на Украйна. Може да им помогнат срещу Русия. Стават за мишени на танковете леопард като се програмират да изписват на екраните "Путин". Их какво фърчане на пластмаса, стъкло и чарколяци ще паднееееееее :)))))))))))) По добре на украинците отколкото братята роми да ги добарат, като гледам колко изпотрошени телевизори има около контейнерите за б*0кл*yк! Не ми тича на евроатлантическите ценности.

132

До 176

преди 7 месеца

Зам.-министърът, същият, който е в основата на скандала е подписал вчера 28.10.23 г. в 21.55 часа, а решението на ЦИК е взето 2 часа по-рано и беше обявено преди 20.00 часа!

131

хахахахахаахахаа

преди 7 месеца

в решението на цик пише, че няма резултат от министерството и стандартизацията, но тива е ЛЪЖА. такова решение има публкувано. къде е държавата? позовават се на лъжа и това става закон?

130

Анонимен

преди 7 месеца

Щом има данни значи има престъпление за фалшифициране на избори. А щом има опти за фалшифициране трябваше днес да четем как полицияра е арестувала еди кои си хора и трябва да бъдат съдени за доста сериозно престъпление.

129

Пловдив

преди 7 месеца

Лъскавите черни мерцедеси шпорят по пловдивските булеварди и ръсят кебапчета и чували с бюлетини. За народа кебапчета с изтекал срок а за политическите ООД-та чували с бюлетини.

128

Анонимен

преди 7 месеца

Машините още на миналите избори трябваше да ги забранят, като изкарваха бележки с надпис ДНЕВНИКЪТ Е ПОДПРАВЕН . После случайна в един запис Кирето обясняваше, че добре , че правили ала бала

127

Мустафа

преди 7 месеца

На първите избори с машинно глауване показаха репортаж от секция в Турция. Един господин си даде личната карта на комисията и се насочи към машината. Поогледа се, почеса се зад врата и взе да се тюхка. Тогава услужлив член на комисията му обясни, че това е климатика и няма как да гласува на него.... :)))

126

да прозрете

преди 7 месеца

При бай Тошо имаше тоталитарен ред , при Буци имаше мафиотски ред , при Кировците има наркомански хаос .